Jump to content

Trucking v11


tReX

Recommended Posts

Exista un server cu mod RPG, unde iti poti lua job Trucker si sa te plimbi linistit cu tirul. Nu vad ce rost ar avea un server separat.

Link to comment
Share on other sites

Cred ca avem suficiente servere de SA-MP.Pe RPG este jobul Trucker.Un server doar pentru un "job"?
Si totusi nu inteleg de ce este topicul aici. Sa inteleg ca vrei sa scriptezi tu asta? Ar putea s-o faca mastertrap21,deci puteai posta la propuneri.
Din nou,ar fi aiurea un nou server.

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau să fiu prea direct, expunându-mi o idee fără a cunoaşte toate detaliile acestei propuneri. Dacă ai putea fi un pic mai exact, dând mai multe detalii, probabil că şi membrii care vor posta aici ar fi mai receptivi la această idee.

 

O părere însă am şi o să mi-o expun. În momentul de faţă mi se pare suficient acest server, care avansează din ce în ce mai mult. Nu aş vedea de ce s-ar implementa un asemenea server, şi anume de "Trucking", dar încă o dată, vreau să văd toată ideea, dusă de la cap la coadă, ca să ştiu la ce te referi.

Link to comment
Share on other sites

Un topic total inutil , dacă avem deja 2 servere RPG , unul populat şi altul în mare curs de dezvoltare , vii tu şi spui dacă ne-ar interesa un server mod Trucking in Comunitate?

TOTAL NU , pe mine unul nu mă interesează ca tu să vii cu serverul tău de tip Trucking dacă deja avem pe cele 2 servere RPG job-ul Trucker şi acolo munceşti până te plictiseşti !

O Seară Bună .

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.