Jump to content

Philips W6618, un nou terminal ce vine să redefinească termenul de autonomie prin intermediul unei baterii de 5300 mAh


Jakab
 Share

Recommended Posts

Philips W6618, un nou terminal ce vine să redefinească termenul de autonomie prin intermediul unei baterii de 5300 mAh

Probabil cu toții știm faptul că cei de la Philips s-au făcut remarcați în ultimii ani pe piața de smartphone-uri prin lansarea unor device-uri ce au venit cu baterii foarte puternice, terminale cunoscute sub numele de Philips Xenium. Un astfel de model este și Philips W6618, smartphone care deși este încadrat în categoria low-end, reușește să ofere o baterie uriașă de 5300 mAh.

Philips-W6618.jpg
Pe lângă bateria de mare capacitate, Philips reușește să ofere și specificații destul de acceptabile pe acest device. Printre acestea se numără un display qHD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD.
Philips-W6618-2.jpg
De asemenea, telefonul mai aduce la pachet o cameră foto de 8 megapixeli și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Deși majoritatea se așteaptă ca un astfel de terminal cu baterie de 5300 mAh să fie destul de greu și gros, aflați că acesta reușește să măsoare 11.4 mm.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.