Jump to content

Omerta: City of Gangsters


kEE
 Share

Recommended Posts

omerta-city-of-gangsters-0-detail.jpg

Omerta: City of Gangsters este un joc de strategie anuntat de Kalypso Media, care va fi lansat in 1 februarie 2013, pentru PC.Jocul va avea loc in anii 20, in una dintre cele mai faimoase statiuni americane de pe vremea prohibitiei, Atlantic City.
Fiind o localitate situata pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, Atlantic City a cunoscut un adevarat boom economic in anii 20-30, in primul rand datorita implicarii autoritatilor locale in traficul cu alcool. Ajuns un adevarat paradis al distractiei si casinourilor, orasul a fost implicat intr-un adevarat razboi teritorial purtat de gruparile interlope.
In Omerta: City of Gangsters, gamerii vor trebui sa combine diferite strategii pentru a creea si consolida o adevarata retea mafiota. Dezvoltatorii au anuntat peste 15 personaje jucabile, care vor putea fi dezvoltate pe un sistem asemanator jocurilor RPG, si peste 20 harti, din diferite districte ale orasului Atlantic City.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.