Jump to content

Bugatti Veyron, în original, la un preţ de doar 210.000 €? Desigur!*


eS Ezio
 Share

Recommended Posts

Bugatti Veyron, în original, la un preţ de doar 210.000 €? Desigur!*

 

*Model 2008, un pic peste 30.000 de kilometri la bord, unic proprietar, carte service la zi. Are nevoie doar de câteva reparaţii... minore.

 

wrecked-2008-bugatti-veyron-up-for-aucti

 

 

O să fii surprins, însă 30.000 de kilometri, pentru un supercar, este o sumă destul de mare. Însă motivul pentru care acest Veyron costă atât de puţin nu este legat de anul producţiei (2008) sau despre numărul de kilometri. Motivul este unul mult mai evident: este avariat serios.

Maşina a fost implicată într-un accident în Elveţia şi, din motive necunoscute (o să punem asta pe seama costului reparaţiilor), firma unde era asigurată maşina s-a hotărât să o vândă în cadrul unei licitaţii. Preţul final de achiziţie a fost de 254.000 CHF (circa 210.000 EUR).

 

wrecked-2008-bugatti-veyron-up-for-aucti

 

Iese la polish... dacă ai vreo 600 de mii de euro la îndemână

Sunt multe super-maşini pe care poţi să le cumperi cu aceşti bani (noi ne gândim la un Huracán LP 610-4, de exemplu), însă, pe de altă parte, Veyron e numai unul - mai ales când e avariat.

Suma impresionantă privitor la acest Veyron nu este cea a vânzării-achiziţiei, ci a costului de reparaţie necesar pentru a face acest hypercar ca nou: între 600 şi 650 de mii de euro.

 

wrecked-2008-bugatti-veyron-up-for-aucti

 

Chiar şi aşa, suma finală a proiectului de restaruare (în care ar intra şi achiziţia) este mult mai avantajoasă faţă de achiziţionarea unui Veyron second-hand - nu prea găseşti sub 1.000.000 €.

 

Surss: Promotor

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.