Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Drifturi, urmăriri și tuning cu telecomandă


Lowley
 Share

Recommended Posts

Drifturi, urmăriri și tuning cu telecomandă

drifturi-urmafriri-e-i-tuning-cu-telecom

 

Se spune că vine o vreme când orice bărbat dă în mintea copiilor. Noi spunem că pentru unii vremea când ies din mintea copiilor nu vine niciodată. Și uitându-ne la clipul pe care ți l-am pregătit și ție mai jos, nu putem decât să ne bucurăm că așa stau lucrurile, păstrând chiar și o mică doză de invidie.

Vei vedea mai jos un clip filmat la RCX 2014, cel mai mare spectacol dedicat vehiculelor radio-comandate. Clipul poate părea ușor bulversant la prima vedere, așa că ți-l vom povesti înainte ca să înțelegi la ce te uiți.

Două mașini roșii (din spate mi se suflă „vișinii”) se întâlnesc și, fiind japoneze, se hotărăsc să facă niște drifturi. Din întâmplare, în apropiere se află un circuit special pentru asta așa că cele două mașini proaspăt împrietenite se pun pe treabă. Distracția lor este înreruptă de un Mustang de poliție care, văzându-le, pornește în urmărire pentru că, știi și tu, e interzis să faci drifuri pe circuit. Problema este că, după o vreme, polițistul își dă seama că e mai amuzant să faci drifturi decât să dai amenzi, așa că își continuă restul urmăririi de-a latul. În cadru apare un șofer de camion care avea o livrare de făcut însă primise o adresă greșită și se rătăcise. Intră pe circuit dar, după vreo trei ture, își dă repede seama că ceva nu e în regulă și că sigur drumul bun nu e sub formă de buclă. Așa că se oprește pentru a conspecta harta. De-a curmezișul pistei. Mustangul își aduce aminte că a văzut în filme cum trec mașinile de poliție pe sub camioane și ies pe partea cealaltă doar cu un girofar în minus, și se hotărăște să încerce și el. Eșuează cu un trosc sec. Iar cele două mașini roșii (VIȘINII!!!) au făcut în continuare drifturi până la adânci bătrâneți. Sau până li s-a terminat bateria.

 

VIDEO -

Sursa - http://www.topgear.ro/masini/funny/drifturi-urmariri-si-tuning-cu-telecomanda-7089.html

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.