Jump to content

MW Stormtrooper e viziunea celor de la Vilner despre maşina lui Darth Vader


eS Ezio
 Share

Recommended Posts

MW Stormtrooper e viziunea celor de la Vilner despre maşina lui Darth Vader

Chiar dacă nu ai auzit de Star Wars (să-ţi fie ruşine, apropo), sigur ai auzit de Darth Vader. Ştii tu, personajul acela negru care respira greu… Ei bine, bulgarii de la Vilner au făcut un BMW decapotabil pe gustul liderului malefic.

 

vilner-bmw-stormtrooper-front.jpg?width=

 

Cine s-ar fi gândit că maleficul Darth Vader din seria de filme Star Wars ar avea nevoie de o maşină când are la dispoziţie „The Executor”? Păi, se pare că bulgarii de la Vilner s-au gândit la asta, fiindcă au creat o maşină căreia i-au spus BMW Stormtrooper.

 

vilner-bmw-stormtrooper-1.jpg?width=600&

 

These are not the droids you're looking for

Dacă mai ţii minte, cei de la Vilner au transformat în trecut un BMW Seria 6 Coupe în vehiculul care a fost botezat Bullshark, iar acum acest Stormtrooper poartă aceeaşi faţă ca „rechinul” bulgăresc, doar că e decapotabil.

 

vilner-bmw-stormtrooper-3.jpg?width=600&

 

Maşina perfectă pentru nişte drifturi intergalactice

Modificările includ faruri noi, spoilere redesenate, o capotă remodelată şi alte câteva componente de caroserie făcute din fibră de carbon. Înăuntru, decapotabila germană a fost îmbrăcată în piele bicoloră, în vreme ce motorul de sub capotă ar trebui să fie acelaşi V8 de 4,4 litri cu 370 CP ca pe Bullshark. Sistemul de evacuare vine de la AC Schnitzer, iar sprintul de la zero până la 100 km/h ar trebui să dureze 5,4 secunde, potrivit bulgarilor.

Tu ce zici: Arată bine acest BMW Seria 6 cabrio făcut de Vilner?

Sursa: Promotor

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.