Jump to content

Angry Birds Transformers Review (iPhone 6): auto runner cu Autoboti şi distrugere totală de porci şi obstacole (Video)


 Share

Recommended Posts

Mitul "un joc bun şi unul prost" de la Rovio continuă, astfel că după ce Angry Birds Go a fost slab, iar Angry Birds Epic bun, Angry Birds Stella a fost foarte slab, iar Angry Birds Transformers e foarte bun. Am testat acest titlu gratuit pe iPhone 6, telefon primit în teste de la Quickmobile.ro.


Angry%20Birds%20Transformers_500x281.jpg


Avem de-a face aici cu un auto runner side scrolling, în care păsările sunt Autoboti, iar porcii sunt Decepticoni. Ei bine, păsările din Angry Birds s-au asociat cu roboţii din Transformers şi se vede că acest titlu e munca unor oameni pasionaţi de seria mai veche de desene Transformers. De la introul în stil caseta VHS, până la muzică de fundal compusă de cel din spatele coloanei sonore din Rocky 4 şi Transformers The Movie din 1986 şi până la liniile din meniul pauză, totul tipa anii 80.


Red a devenit Optimus Prime, iar pasărea galbenă Chuck e acum Bumblebee, în vreme ce Terrance e Heatwave. Fiecare pasăre/robot sau porc/robot are puteri speciale, de la trasul cu rachete, la lasere şi la o coloană de energie ce coboară din cer. Pe măsură ce upgradati personajele voastre veţi obţine noi abilităţi, precum scuturi de energon de exemplu. Jocul are 3 monede de schimb: porcii, cu care deblocaţi noi roboţi, aurul cu care faceţi upgrade-uri şi deblocaţi noi zone pe hartă, dar şi cristalele care sunt un currency freemium aici.


Photo%2018-10-14%2001%2045%2026_500x281.


Tot cu aur veţi reface şi viaţa personajelor, deoarece exact ca în jocurile de pe vremuri, fiecare robot are 5 inimi deasupra capului şi le va pierde dacă e lovit de prea multe ori. Gameplay-ul e simplu: personajul controlat aleargă automat, iar voi trebuie doar să faceti tap pe ecran pentru a trage în pietrele, lemnul, gheaţa sau platformele pe care stau inamicii, pentru a-i face să cadă şi să fie distruşi.


Photo%2018-10-14%2001%2048%2014_500x281.


Vă puteţi transforma în automobil pentru a evita obstacolele care cad peste voi sau veţi putea chema în ajutor un alt robot al unui gamer real dintr-un colţ îndepărtat de lume. Jocul e foarte distractiv, are o grafică excelentă şi nu deranjează nici măcar prin timerele sale. Roboţii sunt simpatici, muzica de fundal e excelentă şi puterile sunt variate. În total deblocaţi 6 Autobirds şi 5 Deceptihogs, iar dacă aveţi dare de mână există şi un mini joc Jenga de 9 euro de cumpărat.


Apoi găsiţi şi jucăriile Telepods, care vă aduc puteri şi personaje speciale şi pot fi cumpărate din librăriile Carturesti. Îi acordăm acestui titlu nota de 9 din 10 şi în sfârşit Rovio a dat lovitura din nou. Descărcaţi titlul de aici pe iOS.


iPhone 6 Plus prețuri actualizate:

  • QuickMobile.ro
  • eMAG.ro
  • CEL.ro
  • evoMAG.ro
  • MarketOnline.ro
  • Okazii.ro

Angry Birds Transformers Review (iPhone 6)





Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.