Jump to content

Lenovo a anunţat Yoga Tablet 2 with Windows, o tabletă cu ecran QHD de 13,3" şi tastatură detaşabilă


South Deeyyuu
 Share

Recommended Posts

Lenovo a anunţat acum trei săptămâni lansarea celei de-a doua generaţii a gamei de tablete Yoga Tablet, noile produse fiind oferite în versiuni de 8”, 10” sau 13” şi fiind motorizate de platformele software Windows 8.1 sau Android. Deşi versiunea Pro cu ecran de 13” ar fi fost optimă pentru utilizarea sistemul de operare Windows, Lenovo a anunţat doar o versiune Android, însă compania şi-a rectificat într-un final greşeala şi a anunţat şi versiunea Windows 8.1 a acesteia.


Numită Yoga Tablet 2 with Windows, noua tabletă de la Lenovo este similară din aproape toate punctele de vedere cu deja anunţata Yoga Tablet 2 Pro cu Android, acesta dublând însă capacitatea memoriei şi a unităţii de stocare dar renunţând în schimb la proiectorul video încorporat.


Noua tabletă Lenovo oferă un oferă un ecran IPS cu diagonală de 13.3” şi rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli. Platforma hardware este clădită în jurul unui procesor Intel Atom Z3745 cu o frecventa de tact de 1,86 GHz, acesta fiind ajutat de 4GB de memorie RAM şi 64 GB de memorie internă. Yoga Tablet 2 with Windows oferă un sistem audio promiţător, acesta oferind incinte mari, un mic subwoofer dedicat şi un amplificator cu o putere de 8W.


convertible-tablet-yoga-tablet-2-pro-13-


Pe lista dotărilor mai putem găsi o interfaţă Wi-Fi 802.11a/b/g/n, un modul Bluetooth 4.0, un port Micro USB, un port Micro HDMI, o cameră Web cu rezoluţie de 1,6 MP şi o baterie cu o capacitate de 12800 mAh care promite 15 ore de autonomie.


Din punct de vedere al designului, noua tabletă este similară modelelor deja anunţate, aceasta oferind aceeaşi carcasă argintie fabricată din aluminiu, acelaşi cilindru din partea inferioară care ascunde bateria de mare capacitate şi acelaşi picior rabatabil pentru susţinere


yoga-tablet-2.jpg?width=640&height=480


Spre deosebire de modelul cu Android, Yoga Tablet 2 with Windows vine la pachet cu o tastatură detaşabilă cu conectivitate Bluetooth care îndeplineşte şi funcţia de capac protector, tableta devenind astfel un sistem portabil complet care poate suplini un laptop.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.