Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Microsoft a lansat Microsoft Band, primul (super) wearable al companiei (VIDEO, pret si specificatii)


Leventhe
 Share

Recommended Posts

Zvonurile privind intentia Microsoft de a lansa un device wearable si de a intra in hora gadgeturilor la purtator s-au adeverit astazi. Compania a lansat o bratara inteligenta care care, din punctul nostru de vedere, depaseste asteptarile si ar putea reprezenta un adevarat best buy pe segmentul de produs din care face parte. Asta pentru ca Microsoft Band nu tinteste, asa cum se specula anterior, doar practicantii de fitness, ci are o adresabilitate comerciala mult mai mare.


band4.jpg

band_3.jpg


Microsoft Band pare, la o prima vedere, de inspiratie FuelBand de la Nike. Dispune de un ecran de mici dimensiuni, sensibil la atingere, care afiseaza informatii privind activitatile fizice (puls, numar de pasi, numar de calorii "arse", poate monitoriza calitatea somnului userului etc.). Microsoft Band dispune de zece senzori care inregistreaza si analizeaza nivelul de stres, nivelul expunerii la UV si are o baterie care asigura o autonomie de 48 de ore, conform specificatiilor publicate de gigantul IT.


band2.jpg


Extrem de important este ca, daca e conectat la un smartphone, gadgetul poate afisa pe micul touchscreen notificari privind mailurile primite sau noutatile aparute pe retelele sociale.


band5.jpg


Interactiunea utilizatorului cu device-ul se face prin gesturi pe display. Interesant este faptul ca Microsoft a inclus in Band si compatibilitate cu aplicatia Cortana, asa ca exista si interactiune vocala a userului cu device-ului pentru functii precum stabilirea de remindere si alte activitati pe care le puteti descoperi in clipul urmator.




Device-ul este compatibil cu orice terminal mobil inteligent, indiferent de platforma software (da, inclusiv cu Apple iPhone), dar dispune de GPS, asa ca poate fi folosit si fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa poarte cu el, atunci cand are activitati sportive, smartphone-ul.


De designul noului wearable band de la Microsoft s-a ocupat Quentin Morris, acelasi inginer care a proiectat si controllerul Xbox One, dupa cum scrie Engadget, iar pretul gadgetului este de 199 dolari.


Disponibilitatea nu mai este nici ea o necunoscuta. Microsoft Band se vinde incepand de astazi in magazinele Microsoft (inclusiv online), insa doar in SUA.


De asemenea, Microsoft confirma faptul ca device-ul cu care si-a facut intrarea pe piata wearables a fost produs in serie limitata, probabil pentru tatonarea pietei.



Edited by Leventhe
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.