Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

oua generaţie Lenovo X1 Carbon: Broadwell-U, autonomie mai mare şi tastatură tradiţională


Recommended Posts

Subţiri, uşoare, rezistente şi scumpe, laptopurile din gama X1 Carbon sunt unele dintre cele mai impresionante produse din portofoliul Lenovo şi unele dintre cele mai atractive Ultrabook-uri disponibile pe piaţă. Ajunsă la cea de-a treia generaţie, gama X1 Carbon a făcut saltul la cea de-a cincea generaţie de procesoare Intel Core, dar a reparat totodată şi greşelile care ne-au deranjat la versiune anterioara lansată acum un an.

 

La fel ca cele două versiuni anterioare, noul X1 Carbon oferă o carcasă fabricată din policarbonat şi fibră de carbon, ceea ce-i permite să aibă o greutate redusă dar să fie totodată suficient de rezistent la şocuri, tensiune, presiune, vibraţii şi umiditate pentru a putea fi certificat MIL-STD-810G. Dacă dimensiunile şi greutatea laptopului au rămas neschimbate, adică 331 x 226,5 x 17,7 şi 1,31 kilograme, Lenovo a readus tastatura cu aranjare tradiţională şi butoanele dedicate pentru touchpad, renunţând astfel la excentricităţile criticate la versiunea de acum un an.

 

 

thumb-thinkpad-x1-carbon-touch-lcd-hero-

 

 

Procesoarele folosite de Lenovo sunt Intel Core din generaţia Broadwell, însă este vorba de mai puternicele Broadwell-U şi nu de versiunile complet integrate Broadwell-Y (Core M) pe care le-am văzut, de pildă, pe Yoga 3 Pro. O altă noutate este implementarea unei stocări SSD cu conectivitate M.2, ceea ce promite un spor de viteză, însă restul specificaţiilor au rămas cam aceleaşi: un ecran IPS de 14” cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, 4 sau 8 GB de memorie RAM, Wi-Fi 802.11ac 2x2, stocare internă SSD de 256 sau 512 GB şi, opţional, un model LTE.

 

 

thumb-thinkpad-x1-carbon-touch-right.jpg

 

 

În final, bateria are acum o capacitate de 50Wh şi promite o autonomie de aproape 11 ore, un salt vizibil de la cele 8,6 ore teoretice promise de modelul 2014. Noul Lenovo X1 Carbon va ajunge pe piaţă în cursul acestei luni la un preţ care va începe de la 1250 de dolari.

 

 

thumb-thinkpad-x1-carbon-touch-lcd-close

 

 

 

 

Sursa: http://www.go4it.ro/laptopuri/noua-generatie-lenovo-x1-carbon-broadwell-u-autonomie-mai-mare-si-tastatura-traditionala-13747647/

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.