Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #28 - Snizel - Ex RPG Admin 5


sRn
 Share

Recommended Posts

Salutare, dragi prieteni. Doresc să vă prezint câteva detalii despre Snizel, fost Admin 5 și actual Admin 2 pe serverul principal de SA:MP.

 


 

Salutare, Snizel. Îți mulțumesc că ai avut buna plăcere de a-mi accepta invitația pentru acest interviu.
Salut, multumesc mult pentru invitatie.
Doresc să începem cu întrebări legate de viața reală. Așadar, care este numele tău, câți ani ai și care este locul tău de proveniență?
Ma numesc Dorian, sau asta imi e prenumele, am 18 ani si locuiesc in Lugoj.
Cum arată o zi obișnuită din viața ta?
In general, intr-o zi in care am si scoala, tot ce fac este sa merg acolo, lupt din greu sa nu adorm la ore, ma intorc acasa si incep sa lucrez pentru a-mi indeplini obiectivele: invat, iar uneori desenez sau citesc, altceva nu prea fac. Bineinteles, pe langa acestea intra si activitatile mele de pe forum si serverul de SA:MP. Incerc sa o las mai moale cu iesirile, cel putin in perioada asta, pentru ca nu imi permite programul. Nici de dormit nu dorm prea mult, deseori trebuie sa ma multumesc cu 4 ore pe noapte.
Ținând cont că ești în ultimul an de liceu, ce idei ai pentru viitor?
Depinde care viitor, dar am viata planificata, in mare, si include in general doar decizii spontane pe care le voi lua mai tarziu. Totusi, de curand am inceput sa ma pregatesc in mod serios pentru bacalaureat, iar in vara asta voi promova examenul, dupa care am de gand sa urmez o facultate, cel mai probabil Universitatea Politenhica din Timisoara, specializarea informatica. Apoi, voi gasi o metoda sa schimb lumea, in bine (sau rau, cat timp o sa mi se para bine), si o sa fiu celebru. Asta, sau o sa duc o viata mediocra.
Acum că am aflat câte ceva despre tine, vom trece la întrebările legate de partea virtuală.
Când și cum ai aflat de această comunitate?
Am aflat de comunitate intr-o zi, pe cand eram in vizita la verisoara mea, care juca SA:MP aici. M-a invitat sa-mi fac cont, sa ma joc, si am fost captivat de la inceput, pentru ca nu auzisem de San Andreas Multiplayer pana atunci, tot ce faceam era sa joc San Andreas de unul singur din cand in cand, dar ma plictiseam relativ repede.
A fost ușor să strângi primii bani și să intri într-o facțiune?
N-am considerat niciodata ca a ma imbogati in joc e un obiectiv de-al meu, asadar nu mi-am prea dat silinta in a-mi strange primii bani, munceam la ferma si la trucker mai mult din placere. Joburile se plateau prost pe vremea aia, oricum, nu prea merita.
De intrat intr-o factiune… da, mi-a fost foarte greu la inceput, pentru ca nu dispuneam de aptitudinile de care aveam nevoie sa fac asta. In alte cuvinte, nu stiam cum sa ma port in general, nu stiam sa fac o aplicatie buna, nici sa ma exprim coerent. “Jocul” asta m-a ajutat mai mult decat ati putea crede.
Care a fost prima facțiune și cât timp ai petrecut în aceasta?
Dupa o perioada de cateva saptamani in care aplicatiile mele erau respinse (la ce prost le scriam, nu ma mir acum), am reusit sa fiu acceptat in News Reporters, dar am stat numai trei saptamani. Am plecat odata cu mai multi membri din cauza ca liderul a parasit factiunea.
Cum ai descrie perioada petrecută la început de drum pe această comunitate?
Adica perioada mea de inceput? Initial jucam doar SA:MP, nu intram pe forum, nici dupa ce l-am descoperit, aproape deloc. Tot ce faceam in joc era sa imi petrec timpul cu prietenii pe care mi i-am facut acolo si sa facem diverse trasnai. Am jucat si cu hack, la inceput de tot, daca tin bine minte am luat si ban. Totusi, nu incurajez experientele de genul, nu de alta, numai ca nu mi-au folosit la nimic mai tarziu.
Incetul cu incetul am inceput sa invat tot mai bine cum functioneaza serverul, sa invat regulile, si sa imi setez mici obiective in joc, care deveneau tot mai mari, pe masura ce le atingeam.
După schimbarea a mai multe facțiuni, te-ai retras în The Tattaglia family. În această facțiune ai fost sublider dar având funcția de lider. Ce detalii ne poți da despre această perioadă, dar și cum de aveai lider?
Am intrat in Tattaglia deoarece liderul din acea vreme era un bun prieten si fost coleg dintr-o factiune anterioara (numita “Rroms Community”), vaN. Dupa schimbarea aproape totala a gamemode-ului, trecerea catre mafiile de tip Godfather, am fost fortati sa ne parasim factiunea. M-am intalnit cu el dupa marele update, iar abia atunci am inceput sa ne cunoastem, pana atunci eram doar colegi ce nu prea vorbeau. A devenit unul dintre cei mai buni prieteni pe care mi i-am facut pe comunitate, si motivul pentru care am intrat in Tattaglia si am ramas acolo atat de mult timp.
N-a durat foarte mult timp sa devin sublider, dar a durat mult pana am ajuns un sublider asa cum imi doream sa fiu. Am reusit datorita liderului. Am avut multe de invatat de la el. Era o persoana foarte calma, ce isi lasa timp inainte sa ia decizii, nu se repezea nicicand, si nu se dadea in vant dupa mai nimic. Unii credeau ca nu rade sau nu se distreaza niciodata, asa parea, pentru ca ajungeai greu sa-l cunosti.. Cred ca personalitatea lui m-a influentat intr-un fel, si m-a facut sa preiau anumite trasaturi ce le avea el. In fine, din fericire am avut suficient timp sa il cunosc, si in cele din urma comunicarea dintre noi, ca lider-sublider era fara cusur, asa incat la un moment dat am inceput sa preiau majoritatea, iar mai tarziu toate functiile sale (el devenise tot mai inactiv, dar nu ma deranja cat timp se ocupa macar de forum). Am si primit functia de lider in joc de la ownerul de atunci, Alin, care nu cred ca avea prea multa incredere in mine, si nu se prea grabea sa ma promoveze. Dar e bine asa, nici eu nu eram grabit, si am avut oportunitatea sa ma pregatesc cat mai mult de ce a urmat.
După aproximativ 2 ani petrecuți în Tattaglia family împreună cu liderul de pe atunci, vaN, ai părăsit facțiunea. Care este motivul părăsirii facțiunii?
Am parasit factiunea in numeroase ocazii, dar de cele mai multe ori reveneam dupa cateva zile. Nu rezistam sa stau altundeva pentru ca nu ma simteam bine, imi venea sa nu mai intru deloc in joc. Cred ca motivul pentru care am iesit atunci era ca vaN nu se mai ocupa de factiune, eu nu aveam acces pe forum, ca de obicei, si ma gandeam ca nu are sens sa mai stau in functie, dar si atunci am revenit dupa o perioada scurta petrecuta in NG.
După perioada petrecută în acea mafie, ai fost ales ca lider Fireman/Paramedic. Ne poți povesti pe larg cum s-a întâmplat acest lucru?
Eram in Tattaglia, ca de obicei, si ajunsesem deja un rank relativ inalt, parca 5, lucrurile deja isi urmau cursul firesc in factiune. Nu sunt prea multe de povestit... Ma plimbam, deodata sunt intrebat de Alin, parca, daca ma intereseaza functia, daca ma pot ocupa, apoi m-am trezit liderul medicilor.
Cât timp ți-a luat să-ți pui planurile în aplicare și să-ți aplici propria filosofie?
Era foarte ciudat pentru mine, pentru ca nu mi-au placut medicii mai deloc pana atunci, dar asta era un prilej sa observ factiunea indeaproape si sa schimb ce nu imi placea. Cred ca dupa o luna sau mai putin deja am pus majoritatea lucrurilor la punct, asta include activitate in joc si topicuri pe forum, si factiunea mergea ca pe roate. Stiam deja cum e sa fii lider, deci n-am avut niciodata probleme. Propria-mi filosofie am incercat sa o aplic de la inceput, incercam sa imi invat membrii cum e mai bine, dar si de ce e mai bine sa faci un lucru intr-un anume fel, din propriile experiente. Am incercat mereu sa le fiu ca un coleg, un lider, nu un “sef”, si am reusit, i-am tinut uniti. Nu vreau sa ma laud acum, dar ma bucura enorm cand ma contacteaza persoane ce imi spun ca mi-au fost membri si ca le placea cum ma purtam ca lider, e un sentiment puternic de implinire.
Ce plusuri consideri că ai adus facțiunii la acea vreme?
Stiu ca nu voi vorbi despre nimic concret, dar nu stau bine cu memoria. Am rescris aproape in totalitate regulamentul factiunii din acea vreme, la fel si imbunatatit calitatea acestuia si a celorlalte topicuri importante de pe forum. Stiu ca am schimbat destul de multe reguli, incat comunicarea din factiune a luat o intorsatura destul de mare inspre bine. Pentru ca asta sa fie posibil a fost necesar sa am grija la recrutari, mai ales, dar si la desfasurarea activitatilor in general, in cadrul factiunii. De cand recrutam obisnuiam sa vorbesc cu potentialii membri despre, mai exact, “ce este” factiunea in care urmau sa intre, si incercam sa nu ii oblig, ci sa ii fac sa inteleaga de ce e benefic sa ai un comportament civilizat si sa incerci mereu sa comunici atunci cand sunt probleme, etc. Ulterior mi-am ales cei mai capabili dintre membri (care au ajuns sa aiba si un rank inalt) si am incercat sa ii indrum pe aceeasi cale pe care am fost eu indrumat, iar majoritatea dintre ei se pare ca au ajuns departe (aici pot vorbi de nume cunoscute de fosti sau actuali lideri si admini).
După un timp relativ scurt, jumătate de an, ai părăsit postura de lider. De ce?
Pentru ca mi s-a oferit postul de lider in Tattaglia. Medicii aveau deja persoane capabile in conducere, stiam ca las factiunea pe maini bune. Si in plus, nu prea puteam sa refuz...
Nu ai putut sta departe de conducere, așadar ai primit funcția de lider la facțiunea unde ai petrecut până în acel moment cel mai mult timp, Tattaglia family. Cum au decurs lucrurile în acel moment, dar și cum te-ai simțit?
Foarte fericit. Imediat am preluat lucrurile de unde le-am lasat cand am plecat. Nu s-au schimbat multe intre timp, dar eu am venit cu experiente noi si o viziune putin schimbata despre factiuni si modul in care ar trebui conduse. A fost o placere sa fiu lider acolo din nou.
Cum te-ai simțit în momentul în care erai singurul care dă ordine, fără a mai avea un superior în facțiunea în care ți-ai petrecut cel mai mult timp, mai exact facțiunea de suflet?
Cred ca la fel ca inainte, pentru ca atunci cand era si vaN lider, lucram ca unul, nu erau in contradictoriu opiniile noastre niciodata (poate doar la inceput, inainte sa ajungem sa ne cunoastem bine, dar mereu ne-am inteles reciproc punctele de vedere). Deci nu a fost prea diferit, cu putin egoism spun ca imi era dor sa am pe cineva care vede lucrurile asa cum le vad si eu.
Ce fel de activități se desfășurau în acel moment într-o mafie?
Lucruri obisnuite, intr-o mafie oarecare. La noi, in schimb, erau cateva lucruri diferite. De exemplu, vindeam droguri, ca asta “se facea”, dar destul de rar, intrucat stiam ca aproape nimeni nu cumpara pe atunci, si era o pierdere de vreme sa avem dealeri in factiune. Organizam waruri, dar destul de rar, mai de graba faceam antrenamente distractive (nu mers cu tasta ALT prin oras, nu, asta nu e distractiv si nici n-a fost vreodata, scuze daca cineva crede ca e). Participam la eventuri, ne dadeam mari in fata la LSPD si primarie, etc. Membrii faceau cam ce voiau. Inlocuisem cateva reguli stricte cu unele ce le ofereau membrilor libertate, iar ei le respectau, spre surprinderea mea, probabil o faceau pentru ca nu voiau sa le schimb inapoi.
Cum și unde se organizau warurile în acel moment?
Pe atunci (se poate sa imi amintesc eronat, am “trait” impreuna cu multe generatii) warurile erau decise de liderii factiunilor, alegeam un loc si o ora, si mergeam acolo, unde ne atacam ca orbii. Fiecare factiune spunea ca a castigat, evident. Ulterior, asta a fost inlocuita de “mafiotii se ataca oriunde vor”, vreme pe cand nu puteai iesi din HQ, pentru ca erau 20 de mafioti rivali pe HQ-ul tau care trageau dupa tine si instant “castigau” un war... Bine ca s-au terminat toate astea.
Îmi poți face o listă cu cei mai devotați membri din acel moment?
Nu pot, mi se pare ca ar fi nedrept fata de multi membri ce au fost in Tattaglia inainte. Am stat mult timp acolo, si nu cred ca am cum sa mi-i amintesc pe toti atat de rapid, dar ii tin minte. Au fost multi, si cu ocazia asta tin sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in factiune, la bine si la greu. Stiu ca in general, chiar si la greu, noua ne era bine, pentru ca in majoritatea timpului acolo era voie buna si armonie. Mi-e greu sa cred ca voi gasi vreodata o factiune ca aceea, si nu spun asta pentru ca eram eu lider, cele mai bune vremuri au fost pe cand eu inca eram membru.
În timpul conducerii mafiei, ai fost promovat la funcția de Admin. Cum te-ai simțit în acel moment?
Am fost destul de socat. In momentul in care am fost teleportat langa Gabb eram cu un membru din vremea aceea si mergeam catre un war, nu ma asteptam deloc la asa ceva, dar imediat ce am vazut unde ma aflu si cu cine, stiam despre ce e vorba. Sincer sa fiu, banuiam ca imi va veni randul destul de curand.
A fost ușor să te acomodezi și să înveți noile reguli și comenzi?
Jucasem foarte mult inainte de momentul in care am fost promovat ca admin, si nu doar “ma jucam”, ci invatam cat puteam de multe despre joc, despre server, forum, cum functioneaza totul pe comunitate in general, deci... nu am avut nicio problema majora. Am pus multe intrebari inainte sa fiu sigur de ce decizii pot sa iau, dar m-am acomodat relativ usor si rapid.
După un timp cu ambele funcții ai decis să renunți la funcția de 'Don'. Care a fost principalul motiv?
Principalul? N-as vrea sa spun, dar credeam ca subliderul meu din vremea aceea va putea pastra, si poate imbunatati, ce am reusit in mult timp sa creez acolo. Stiam ca isi doreste sa fie lider, si eu eram ocupat in mare parte cu activitati de admin, asa ca am decis sa ii predau conducerea. N-a fost chiar cum credeam ca va fi, am luat si decizii mai inspirate.
După ce ai părăsit funcția de lider te-ai axat mai mult pe funcția de Admin. Treptat, în decurs de aproximativ 1 an și jumătate ai fost avansat până la Admin 5. Cum te-ai simțit în momentele în care ai fost promovat?
Sincer sa fiu... Prima data am fost socat si in extaz, iar la a doua promovare, la fel. La a treia promovare, parca (catre admin 4...?) deja ma gandeam ca “era si timpul”, pentru ca munceam din greu si parea ca nu mai vine ziua aia. Dupa asta, din nou am fost socat si in extaz, ma asteptam sa raman cu 4, desi eram activ, nu imi doream mai mult.
Ce întrebuințări ai avut la Admin 3, Admin 4 și respectiv Admin 5?
Fac un mare efort sa imi amintesc cum era pe atunci, si...in mare, la 3 cred ca ma ocupam mai mult de plangeri, probleme ce necesitau ajutorul unui RPG-Team, unele lucruri ce tineau de conturi, si altele. Level 4 includea tot ce include 3, plus cateva atributii in legatura cu factiunile: tineam loc ca lider interimar, sau doar supraveghetor, in diverse factiuni, raspundeam la reclamatiile adresate liderilor. La 5, cam orice problema ce nu necesita loguri sau acces unde doar ownerii au. Pe cand ajungi aici ai destula experienta sa te ocupi de orice caz, deci ma puteam ocupa de marea majoritate a problemelor de pe server, si luam parte la deciderea aspectelor importante ce il privesc.
După aproximativ 1 an ca Admin 5 și 2 ani per total, ai decis să renunți atât la funcție, cât și la joc. De ce?
Au intervenit anumite probleme. Pe langa un program incarcat in realitate, au fost mici incidente ce m-au determinat sa ma las. Ca sa clarific, de acum, nu e vorba de echipa de admini. Acolo totul a fost lapte si miere, atat comunicarea cu adminii mai noi sau mai mici in grad, cat si cea intre mine si owneri. Chiar nu au fost probleme.
De curând ai decis să te reapuci, primind funcția de Admin. Ce te-a determinat să revii pe serverul principal?
Cred ca imi era dor sa lucrez cu oamenii de aici. A fost o decizie spontana pe care am luat-o intr-o seara... sunt constient ca e si ultimul an de liceu si trebuie sa invat extrem de mult pentru a lua o nota acceptabila la examene, dar incerc sa imi impart timpul, si poate ca nu voi reusi sa fiu cel mai activ in perioada asta, dar dupa ce se termina totul (liceul, ma refer), o sa pot sa o fac, si imi voi achita datoriile. Imi face placere sa fiu admin aici, cred ca asta e marele motiv.
Aspiri din nou către vechia funcție, cea de Admin 5?
Nu ma gandesc asa departe inca, dar de ce nu? Desi, din cauza a ceea ce am mentionat inainte, asta nu se va intampla niciunde in viitorul apropiat.
Cum ți se par noile schimbări aduse Regulamentului dar și în Staff?
Multe lucruri s-au schimbat in bine, cred ca jocul e mai placut acum.
Ce părere ai despre noua funcție adusă serverelor de SA:MP, cea de Supervisor?
O parere buna. Ajuta la o mai buna organizare a staffului si a serverelor in general.
Cum ți se pare deschiderea celui de-al treilea server de SA:MP?
Mi se pare ca e un pas inainte si o dovada de progres. Am fost admin acolo in jur de o luna si am observat ca a avut un inceput bun, sper ca va continua asa.
Ce părere ai de colaborarea dintre Mastertrap21 și KillerFish pe partea de scripting?
Sunt mandru de baietii astia. Nu ma asteptam sa vad asta pe cand am revenit, dar m-a surprins foarte placut.
Sunt benefice update-urile făcute de ei?
Mereu, e asa de bine sa vezi, ca admin, ca se fac update-uri dese si ca sunt atat de eficiente in combaterea problemelor sau imbunatatirea serverelor.
Fiind un jucător foarte vechi, cum ți s-au părut administratorii trecuți, Alin, Andrei și Gabb față de Kelton?
Mi se pare ca B-Zone a avut un mare noroc cu asa administratori, fiecare dintre ei s-a potrivit functiei pe care a avut-o, au fost mereu impartiali si obiectivi. Bineinteles ca daca ne chinuim, le putem gasi cumva nod in papura, dar garantez ca nu ar fi mare (si in fond, suntem toti oameni). Ii admir pe toti pentru ce au facut. Din punctul meu de vedere, Kelton a ridicat comunitatea si modul ei de administrare la noi nivele, lucru usor observabil. S-a vazut ca e capabil inca de cand era un admin de level mic, si eram sigur ca el va fi urmatorul atunci cand Gabb ne-a anuntat ca renunta.
Ce comparație poți face între anii 2009-2011 și anii 2012-2015?
Daca e sa compar anii 2009 si 2012, de exemplu, pot spune ca 2012>2009, sau 2012-2009>0, 3>0. Oricine stie aritmetica isi da seama de asta. Fara gluma acum, s-au schimbat multe, evident, dar nu pot spune ca a fost mai bine candva... Cred ca doar mi-a placut mie mai mult in perioada 2009-2011, pentru ca eram la inceput si cunosteam lucruri noi, ce m-au marcat, intr-un fel. La fel cred ca e pentru toata lumea, cand esti la inceput totul pare interesant, iar mai tarziu, poate cam plictisitor. De fapt, nu se schimba prea multe. Poate doar serverele sau comunitatea, odata cu update-urile, dar nu si persoanele ce le alcatuiesc.
Ești un jucător foarte vechi și foarte experimentat, te rog dă-le un sfat jucătorilor în plină ascensiune!
Sunt mai multe lucruri, dintre care o parte le-am invatat aici:
Cand vine vorba de joc, daca vreti sa deveniti lideri, helperi, admini, orice, tineti minte ca cel mai important lucru e cum abordezi situatiile in care te afli, comportamentul tau, nu cine esti sau ce ai, ci cum esti. Daca nu iti place un lucru, in special privind conducerea, pentru ca stiu ca multi se gandesc ca ar vrea sa schimbe ceva, incearca sa schimbi acel lucru ramanand cu acelasi set de idei cu care ai pornit. Nu va schimbati gandindu-va ca “doar asa se poate”. Se poate oricum vrei, cat timp vrei indeajuns. E inutil sa spui ce “s-ar fi putut intampla daca...” sau “cum ar fi fost daca...”. Daca vrei ceva sa fie facut bine, fa-o tu si fa-o ca la carte. Nu fi corupt, sub nicio forma. De exemplu, chiar daca vi se pare unora ca adminii sunt nu stiu cum, ca liderii baga pe pile, etc. Daca vreodata ajungeti un lider, nu faceti asa cum credeati ca se proceda inainte... asta nu va duce nicaieri. Motivul pentru care B-Zone e unde e acum e pentru ca au fost oameni care au mers impotriva curentului de coruptie si acte mizerabile.
Pentru viitorii lideri, admini, sau oameni in pozitii inalte de pe servere sau comunitate in general: fiti o persoana care lupta pentru ceea ce considera corect, drept. Purtati-va mereu cu ceilalti asa cum ati dori sa se poarte ei cu voi daca v-ar fi inversate rolurile, nu ii neglijati pe altii. “Tinerii” de aici (persoanele relativ noi pe comunitate) au in maini viitorul comunitatii, si la fel vi se poate intampla in viata reala.
In fine, tineti mereu minte de ce ati inceput un lucru si nu renuntati la ce v-ati propus, chiar daca pare imposibil, mai ales daca trebuie sa stati pe ganduri din cauza asta, pentru ca, cat timp esti catusi de putin nesigur, e un semn ca s-ar putea sa iti regreti decizia dupa, deci nu merita luata. Nu va schimbati, mai ales nu lasati puterea sa va schimbe, nici aici si nici in viata reala. Amintiti-va de unde ati pornit si pentru ce ati pornit pe un drum anume, nu deveniti ceea ce ati detestat mai demult.
Profitati de orice oportunitate de a invata ceva, nu lasati viata sa treaca pe langa voi. Si nu uitati, in cele din urma, SA:MP-ul e doar un joc, B-Zone doar o comunitate virtuala, dar persoanele de aici sunt persoane reale. Niciodata nu merita sa dai un om pe un bun, oricum ar fi, real sau virtual. Aveti mare grija ce set de valori va alegeti...
Stiu ca am spus multe idei, iar pe unele le-am repetat si aprofundat prea mult, dar incerc sa las ceva aici... sper sa fie de folos, macar putin.
Îți mulțumesc încă odată că mi-ai acceptat această invitație, bunule prieten. Îți urez mult succes!
Placerea a fost de partea mea. Multumesc, la fel si tie si celorlalti membrii ai comunitatii. Iar celor care au citit interviul, va multumesc pentru rabdare.

Acesta a fost interviul alături de Snizel. Aștept comentariile dumneavoastră!
Edited by sRn
Link to comment
Share on other sites

Snizel este singura persoana cu care poti sta de vorba indeferent de ce rank are sau functie, restul se ************* si au figuri pe o comunitate online.

 

gj snizel

 

 

---------

 

sRn: Data viitoare dacă vei mai folosi un astfel de limbaj voi cere sancționarea ta. Mulțumesc pentru înțelegere.

Edited by sRn
Cenzurare
Link to comment
Share on other sites

Felicitări amândurora, cu toate ca in trecut am vreo 3 liste numai de ajail de la voi, va respect pentru munca depusa in functia de admin, ati ajutat serverul cu multe comparand anii 2009-2015. Va felicit inca odata pentru amandoi baieti. Spor la treabă Snizel cu liceeu' , n-o da n'bara pe ultima suta de metri :))

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.