Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #37 - Kendrick (Sickk) - RPG Admin 3


Skipper
 Share

Recommended Posts

tbSqmqw.png



Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, Kendrick! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?


Kendrick: Salut Skipper, îți mulțumesc pentru această invitație. Numele meu este Alex, am vârsta de 19 ani, sunt în clasa a XII-a și locuiesc în Târgu-Mureș.


Skipper: Ce îţi place să faci adeseori în timpul tău liber?

Kendrick: Deseori aleg să îmi petrec timpul liber în oraș alături de prieteni. Alteori, aleg să ies la o mișcare. Fie un fotbal, fie un baschet, sau doar să ies la alergat. Sunt o fire activă, profit de cea mai mică oportunitate de a ieși din casă. Prefer de multe ori ca totul să vină de la sine, fară planuri deoarece de multe ori, fac un plan și nu se ajunge acolo.


Skipper: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?

Kendrick: Hmm, totul a fost spontan. Împreună cu 2 prieteni am decis să cautăm un joc online pe care să ne jucăm împreună, foloseam pe atunci VOIPlay pentru a cumunica. Unul dintre ei, știa de această comunitate și de serverul de SAMP Role-Play de la DaniSteptu cu care era coleg de clasă. Pasiunea pentru ei nu a fost la fel de mare comparativ cu a mea, așa că după câteva săptămâni am rămas singur.


Skipper: Ce te-a determinat încât să rămâi şi până în momentul de faţă alături de comunitatea B-Zone şi să-ţi dezvolţi o asemenea carieră?


Kendrick: Uneori stau și mă gândesc că au trecut aproape 5 ani de cănd am intrat pentru prima dată pe această comunitate. Consider că prieteniile legate, deși vorba aia, sunt niște prietenii virtuale. Ei bine nu a fost chiar așa. Aceste prietenii virtuale au devenit după un timp prietenii și în viața reală. Pe de altă parte, faptul că atât serverul cât și comunitatea s-au dezvoltat foarte tare în acești ani şi au în permanență ceva nou să te țină aproape.


Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?

Kendrick: După părerea mea, este una dintre cele mai mature și ambițioase persoane pe care le cunosc. Având în vedere că totul a pornit de la un server de SAMP și s-a ajuns aici. Una dintre cele mai mari comunități, cu servere foarte importante atât de SAMP cât și de alte jocuri. Tot respectul din partea mea. Face cu adevărat ceva și îl face bine.


Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?

Kendrick: Eh, pe DaniSteptu după cum am spus, îl cunosc de când habar nu aveam de B-zone și știam că este o persoană talentată cu o răbdare uimitoare. Cât despre partea tehnică de care se ocupă acum, “jos pălăria”. Totul este bine pus la punct.

Skipper: Ne poţi împărtăşi de la ce ţi-a venit să joci cu numele Kendrick?

Kendrick: Am jucat aproximativ 4 ani cu numele Sickk. Care exprima oarecum genul meu de persoană. Cu timpul, m-am maturizat şi am decis că este momentul de a schimba ceva. Am ales să folosesc acest nume, Kendrick. Acesta vine de la un rapper, probabil cunoscut de mulți dintre voi. Kendrick Lamar. Admir și îmi place să ascult muzica pe care o face. Nu am stat nici o secundă să mă gândesc, pur și simplu ascultam o melodie de la acesta în momentul de față şi am spus, gata, am ideea.


Skipper: Cum ţi-ai început cariera pe serverul RPG1?


Kendrick: Totul a început când eram pe cale să renunț. Dezămăgit că nu reușesc să fac parte dintr-o facțiune cum foarte mult îmi doream m-am împrietenit cu d3l3t3r, pe acea vreme juca pe contul Crytek.Corleone. Am fost învățat de el cam cum ce se mănâncă, cum se fac afaceri ş.a.m.d. Observănd că sunt dezamăgit de situația în care eram, mi-a promis că la level 10 mă bagă alături de el în Stracci Family, lider fiind The.MisTer. Așa a și fost, la level 10 am fost alături de el în Stracci Family.


Skipper: Ţi-a fost uşor să reuşeşti să intri într-o facţiune?

Kendrick: Nu, nu mi-a fost deloc uşor. După cum am precizat anterior am avut noroc cu d3l3t3r deoarece pe acea vreme foarte greu ajungeai să faci parte dintr-o facţiune.


Skipper: Treptat, treptat, cum ai obţinut primii bani pe serverul RPG1?

Kendrick: Am început să cumpăr case în zona Jefferson deoarece acelea erau cele mai ieftine urmând să le dau mai scump. După ce am prins puțin cheag la bani, împreună cu un prieten am unit fiecare ce avere aveam și am cumpărat prima masină personală, un GreenWood. După ceva vreme, am profitat de greșeala unui player primind o maşină valoroasă pe gratis. Știind metodele prin care acel player a ajuns în posesia acelui vehicul am decis să îi dau o lecție, neoferindui mașina înapoi. Mulţi ştiu despre ce este vorba, încă sunt arătat cu degetul pentru asta.


Skipper: Am aruncat un ochi peste trecutul tău pe serverul RPG1, ai reuşit sa obţii rang 5 în cadrul facţiunii Paramedics, cum a fost această realizare?

Kendrick: Această perioadă a fost cea mai frumoasă perioadă petrecută pe SAMP deoarece s-au legat foarte multe prietenii. Aceasta era condusă de Corneliu, pe acea vreme [F4L]Harrison. Datorită lui am reușit să ma ridic încet, încet din postura de player normal care ajunge la rank 2 maxim și cedează. Acesta a avut încredere în mine și după o perioadă de aproximativ 6 luni am ajuns mâna lui dreaptă. Am spus anterior, că am legat prietenii foarte strânse. Corneliu este una dintre acele persoane, cu care și în ziua de astăzi ținem legătura și ne respectăm reciproc.


Skipper: Cum a fost ziua în care ai fost ales ca sub-lider în cadrul companiei de Taxi din Las Venturas?


Kendrick: Totul a fost dintr-o bucată să spun așa. Alex, fiind lider în acel moment l-a ales pe Corneliu ca sublider. Eu prieten bun cu Corneliu, m-am alăturat acestei facțiuni pentru a fi împreună. După aproximativ o lună Corneliu avea ceva mai important de făcut în viața reală și timpul nu îi mai permitea să se ocupe la fel de mult de funcția pe care o avea. Așa că dintr-o discuție cu Alex, am fost propus ca sublider în locul lui. Am fost șocat deoarece primisem rank 6 și era ceva wow.


Skipper: După aproximativ 6 luni de la intrarea ta în LSPD ţi-a fost acordată funcţia de sub-lider, care a fost reacţia ta în acel moment?


Kendrick: La fel ca și în Taxi am fost luat luat prin surprindere. Știam ca Teylo caută un sublider, dar eram recent promovat nu credeam că fix eu sunt alesul. Dintr-o glumă Royce îmi dă teleport si îmi spune să am grijă de skin-ul latin. Nu mi-am dat seama pe moment despre ce este vorba și după câteva momente văd pe chat că am fost promovat la rank 6. Am rămas fără cuvinte.


Skipper: În prezent faci parte din FBI ca rang 4, cum ţi se pare acum, că eşti din nou în conducerea unui departament?


Kendrick: Tot timpul am fost atras de departament. Nu degeaba asta vreau să fac și în viața reală. Acum totul este diferit față de acea perioadă, totul este mai clar în ceea ce priveşte conducerea unei facțiuni. Făcând o comparație cu alte vremuri acum ai nişte reguli care trebuie urmate, ceea ce aduce mult mai multă ordine și disciplină într-o facțiune.


Skipper: Ce părere ai despre Administratorul comunităţii B-Zone al serverelor RPG, Kelton?


Kendrick: Din momentul în care a fost promovat ca Administrator al serverului principal de SAMP știam că este o persoană demnă de această funcție și mă aşteptam să urmeze ceva mai măreț pentru el. Este o persoană matură, stăpănă pe sine și foarte răbdătoare.


Skipper: Cum ţi-ai început povestea ca membru al staff-ului RPG1?

Kendrick: Totul a început când a fost adaugată funcția de helper. Automat am fost atras de această funcție și știam că mi-o doresc foarte mult. Așa că am aplicat și am fost acceptat. Atunci totul a început să se schimbe încet, încet.


Skipper: Având o experienţă ca Helper, după aproximativ 3 luni ţi-a fost oferită o şansă, cea de a deveni Admin 1 pe serverul RPG1. Care a fost reacţia ta?

Kendrick: Da, întradevăr. Aveam deja o experiență anterioară de aproximativ 7 luni de helper, dar din cauza unor probleme am fost nevoit să mă retrag puțin. După a 2-a primire de helper să spun așa, știam deja cu ce se manăncă funcția. Sincer, mă asteptam la această funcţie deoarece știam că nu am greşit absolut cu nimic și îndeplineam toate criteriile necesare pentru a deveni admin. Oricum, am fost şocat în momentul în care am vazut că sunt cu adevărat promovat.


Skipper: A fost uşor să te acomodezi cu noile responsabilităţi, implicit cu colegii?


Kendrick: Da, mi-a fost foarte uşor deoarece pe majoritatea îi cunoşteam de când eram playeri și ne băteam la afaceri sau eram colegi prin facțiuni. Cât despre noile responsibilități după aproximativ o saptamană deja eram mai calculat și începeam să îmi dau seama unde şi ce trebuie să fac.


Skipper: Consideri că aveai în acel moment experienţa necesară pentru o asemenea funcţie, şi anume funcţia de Admin 1?

Kendrick: Da, consider că aveam în acel moment experiența necesară pentru o asemenea funcţie. Vechimea m-a ajutat să învăţ fiecare gen de player și să învăţ cum trebuie să îl abordez.


Skipper: În prezent faci parte în continuare din staff-ul serverului RPG1, actual Admin 3, ţi se pare greu această sarcină pe care o ai de făcut? Răspunsul la reclamaţiile de pe site, ş.a.m.d.?

Kendrick: Nu este tocmai uşor. Sunt cazuri speciale, cazuri la care încă cer părerea colegilor deoarece suntem oameni și nu putem să știm totul. Este greu și psihic, deoarece trebuie să te concentrezi să nu greșesti, să nu încurci sanțiuniile. Dar după o perioadă toate acestea devin rutină și este mult mai ușor.


Skipper: Crezi că ţi-ai îndeplinit obiectivul ajuns ca Admin 3 al serverului RPG1? Ce aşteptări mai ai?


Kendrick: Da, în momentul de faţă consider că mi-am atins obiectivul. Sincer, nu mai am nici o aşteptare. Tot ce urmează, las să vină de la sine. Orice ar fi, este bine primit.

Skipper: Cum te înţelegi cu colegii care fac parte din staff-ul serverului RPG1?

Kendrick: Nu cred ca este persoană din staff care să spună că nu se înțelege bine cu mine. Deci pot să spun sincer, că ma înţeleg foarte bine cu toți membrii staff-ului. Sunt nişte oameni de nota 10, care îți sunt alături când ai nevoie și pe care poți să te bazezi.

Skipper: O întrebare din partea publicului sună în felul următor: Cum poți descrie perioada petrecută în LSPD alături de Teylo ca sublider și ce ne poți spune despre colegii de atunci?


Kendrick: A fost o perioadă foarte frumoasă, a fost perioadă în care eram și helper și sublider. Eram împărțit în toate direcțiile și aveam foarte multe pe cap. Întradevăr a fost o perioadă foarte frumoasă, o perioadă în care am învățat foarte multe. Dar funcţia de helper m-a făcut să renunț la sublider și să mă retrag undeva mai ușor.


Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?


Kendrick: Această colaborare îmi pare genială. Pe KillerFish îl cunosc de când eram în FBI sub conducerea lui Klaudiu. Știu că are asemenea cunoștințe, dar niciodată nu credeam că o să ajungă aici. Felicitări lui. Cât despre Mastertrap, știam că este expert în acest domeniu. Mă surprinde tot mai des cu noutățiile pe care le aduce serverului împreună cu KillerFish.


Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?


Kendrick: După cum am spus anterior, tot timpul sunt mirat de ce pot să facă aceste două persoane. Sunt uimit de imaginația și de cunoștințele pe care le au în acest domeniu.

Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)


Kendrick: Da, cred că este una dintre cele mai importante decizii din ultima perioadă. Deoarece o singură persoană nu poate să controleze totul, aici mă refer la Kelton. Sunt 3 servere, în total peste 2000 de playeri, este greu de supravegheat. Această funcție de supervizor îi consider că îi uşurează puţin munca și se poate axa și pe alte lucruri.


Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunţi la comunitatea B-Zone?


Kendrick: Momentan nu am acest gând și nici nu l-am avut. Probabil, o să vină o perioadă în care timpul o să fie mai dur cu mine și să nu îmi mai permită libertatea pe care o am acum. Să sperăm că nu o să fie curând.


Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?


Kendrick: Având în vedere că în ultimii doi ani, au apărut schimbări radicale atât la nivelul comunității cât și a serverelor, mă aștept la crearea unor platforme noi de joc și încet, încet reușim să doborâm toți adversarii.


Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul RPG1 să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?

Kendrick: Spre uimirea unora, da. Încă sunt playeri care s-au apucat aproximativ în aceeaşi perioadă printre care se enumeră Micky (Johnny), Piticul, Kdz, Rey, Inferno27, persoane cu care și acum după atația ani mă înţeleg foarte bine.


Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor ai comunităţii B-Zone?


Kendrick: În primul rând vreau să vă mulțumesc celor care citesc acest interviu și vreau să precizez că totul este un joc și trebuie tratat ca atare. Nu pierzi nimic dacă încerci ceva în viață.

Skipper: Mulţumesc şi eu pentru timpul acordat acestui interviu, îţi urez mult succes în continuare!

Kendrick: Mulţumesc şi eu pentru invitaţie, la revedere!


Acesta a fost interviul meu alături de Kendrick. Aştept păreri din partea voastră!


Edited by Skipper
EDIT: Adăugat LOGO.
Link to comment
Share on other sites

Esti un om minunat din toate punctele de vedere, ai plecat de jos si ai ajuns unde nu oricine are ocazia. Te respect pentru ceea ce esti, Sickule!

Edited by South zeEk
Link to comment
Share on other sites

Interesant, știu că ești un admin foarte bun și sper să fii în continuare la fel. Skipper, cum am mai spus, te pricepi la interviuri și sper să o ții tot așa și în continuare.

Link to comment
Share on other sites

Un interviu frumos, bine realizat si structurat. Skipper, tot asa, cat despre tine Sickk, respect pentru ceea ce ai facut si pentru unde ai ajuns. Rasplata cred ca e pe masura muncii tale.

Link to comment
Share on other sites

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de membrul Staff-ului RPG, Kendrick (Sickk)!

Urmează interviul alături de RzR.MariuS, actual lider Hitmen Agency pe serverul RPG1! Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de RzR.MariuS printr-un PM.

Întrebarea mea este:

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

Edited by Skipper
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.