Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sase masini perfecte pentru adolescenti si parintii lor


Z M A i L
 Share

Recommended Posts

Sase masini perfecte pentru adolescenti si parintii lor


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Ati observat, probabil, ca-n ultimii ani s-a dezvoltat un adevarat cult pentru parenting. Bebelusii urmeaza cursuri de balet si yoga inca din primele luni de viata, mananca numai ierburi si seminte, beau apa ionizata si ganguresc fluent in 5 limbi straine. Desigur, exagerez putin, dar nu pot sa nu iau in deradere exagerarea asta burghezeasca.


Dar cine nu-si doreste ce-i mai bun pentru copilul lui, cine nu-ncearca sa-i ofere cea mai sanatoasa alimentatie si cea mai buna educatie, cine alege constient sa-i faca rau? Imi place sa cred ca nimeni. Basca, as mai adauga si ca nu doar primii ani din viata copilului tau sunt cei in care trebuie sa fii un parinte perfect.


Dragostea si grija se pot manifesta in liniste si armonie si dupa ce "celui mic" incep sa-i apara primele fire albe sau cand isi schimba cea de-a doua proteza. Carevasazica, adolescentii sunt si ei copiii parintilor lor si au nevoie de aceeasi atentie si grija, chiar daca nu mai vorbesc peltic si se descurca sa-si arunce doua oua-n tigaie.


Si grija ta n-ar trebui sa se mai limiteze acum la regimul lui alimentar si la respectarea programului de somn, ci la lucruri specifice adolescentilor, cum ar fi dorinta de independenta sau cea de a conduce propria masina.


Desigur, nu toti parintii isi permit un asemenea lux pentru odraslele lor. Iar multi dintre cei care si-l permit fac alegeri gresite, tocmai pentru ca incep sa-si piarda din instinctele de a-i proteja. In ideea asta, m-am gandit sa fac un top al celor mai potrivite masini pentru acest segment de public, in care sa-i stii in siguranta si, de asemenea, pe care le-ar conduce cu drag:


1. Mazda3


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Mazda3 e o masina pentru baieteii care se viseaza barbati si vor sa conduca masinile pe care le conduc si tatii lor. E eleganta si impunatoare, suficient de mare incat sa-ti permita sa te cuibaresti cu iubi pe bancheta din spate si vine echipata, printre altele, cu ABS, ESP, airbag-uri din belsug si, bineinteles, camera "dorsala", extrem de utila in parcarile aglomerate. Iar designul, o bijuterie!


2. Volvo S60


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Atunci cand vine vorba de Volvo, estetica si siguranta se impletesc intr-un duo de-a dreptul irezistibil. Practic, e echivalentul unui buncar subteran la cutremure si tsunamiuri. Echiparea standard a lui S60 nu duce lipsa de controlul stabilitatii si al controlului, respectiv airbaguri frontale si laterale, pe care le poti suplimenta cu senzori sau camere de parcare si alerte de trafic. In plus, la cum arata, nici cel mai fitos copil de bani gata nu s-ar plange de el.


3. Volkswagen Golf


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Revenind cu picioarele pe pamant, masinile nemtesti si cu precadere cele de la Volkswagen sunt preferatele parintilor atunci cand vine vorba despre copiii lor. Desi e mic, noul Golf e dotat si cu motoare puternice, care cu siguranta-i vor lua ochii celui mic. In plus, tu-l stii in siguranta, protejat din toate partile de airbaguri, de sisteme asistate de franare si cate si mai cate. Ah, si tocmai datorita dimensiunilor sale, se numara si printre preferatele fetelor.


4. Honda Fit


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Motorul in 4 cilindri si cei 130 CP ii dau noii Honda Fit un aer sportiv, chiar daca e una dintre cele mai compacte masini. Siguranta si confortul n-au fost niciodata o problema la modelele scoase pe piata de catre producatorul din Tokyo. In plus, masinuta consuma putin si se preteaza si la drumuri lungi, pe care le va parcurge, probabil, in scurt timp, cand va incepe facultatea.


5. Ford Focus


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Interfata SYNC si motorizarile variate ar trebui sa fie motive suficiente pentru orice parinte, iar daca iei in calcul si pretul decent, consumul mic si noua infatisare (atat exterioara, cat si interioara), iti dai seama ca noul Focus e o optiune sigura si calculata. Departe de a fi o masina opulenta, dar la fel de departe si de a fi una modesta, modelul celor de la Ford e unul dintre autoturismele preferate ale tinerilor.


6. Chevrolet Sonic


sase-masini-perfecte-pentru-adolescenti-



Iata inca o masina aratoasa si nu foarte scumpa in care sa iti stii copilul in siguranta. Indiferent daca optezi pentru un sedan sau pentru un hatchback, vei beneficia de nici mai mult, nici mai putin de 10 airbaguri. Da, noul Chevrolet Sonic este cu siguranta o masina pentru care odrasla ta nu va atrage vreun bully, dar totodata si una pe care te poti baza in ceea ce priveste securitatea sa.





@SmiiLe















Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.