Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #39 - DooKid - RPG Admin 4


sRn
 Share

Recommended Posts

Salutare, prieteni. Vă prezint un nou interviu.

 

 


 

 

Salutare, DooKid. În primul rând doresc să știu care este numele tău, câți ani ai și unde locuiești.
Salut sRn. In primul rand as vrea sa iti multumesc pentru invitate. Ma numesc Dragos, am 19 ani si sunt din Constanta.
Cu ce notă ai luat Bacalaureatul și unde ai dat mai departe?
La bacalaureat am luat 7.35 si am dat la Uninversitatea Maritima Constanta la specializarea Navigatie si Transport Maritim si Fluvial.
Care sunt hobby-urile tale?
In general ma distrez jucandu-ma la calculator sau stand afara cu prietenii.
Practici vreun sport de performanță?
Nu, am practicat basket si tenis la o varsta mai mica, dar m-am lasat deoarece deja intervenea monotonia.
Cum arată o zi obișnuită din viața ta?
Tinand cont ca am terminat cu scoala, BAC-ul si admiterea, acum am mult mai mult timp pentru mine. In general ma trezesc pe undeva pe la ora 11, ma joc cateva ore la calculator si apoi ies pe afara cu prietenii.
Când și cum ai auzit de B-Zone?
Am auzit de B-Zone in 2013, atunci cand eram in clasa a 10-a, de la niste colegi de clasa.
Care au fost primele lucruri pe care le-ai făcut pe server?
Fiind mai multi colegi care jucam, toata lumea avea rent la aceeasi casa si toti acelasi job. De asemenea deathmatch-ul pe politisti era nelipsit.
Cum ți-ai câștigat banii pentru un vehicul, respectiv o casă?
Bani am castigat doar pana pe la level 5-6 cu job-ul dupa care am facut fata cu banii din rob, salariul de mafiot si payday-uri. Prima masina, un Hermes, a fost stransa din banii de la farmer iar apoi prietenul meu, ChristianUGD, mi-a facut cadou un Premier. De asemenea casa a fost primita de la ByMages, unul din prietenii care m-au ajutat sa invat bazele jocului.
Cine te-a îndrumat să intri în gangul Green Street Bloods?
Mi-am dorit sa intru in Stracci inainte de denominare si apoi, dupa ce s-a facut, inca am vrut sa-mi indeplinesc visul si astfel am intrat in Green Street Bloods.
Care era atmosfera atunci când ai intrat în facțiune?
Dupa o zi de la intrarea mea in factiune Speedy a decis sa lase functia de lider si astfel AlexBz a luat lider. AlezBz a ales sa dea wipe la factiune asadar eu m-am trezit din nou civil. Am ales sa mai aplic odata si am intrat iar in factiune iar apoi totul a venit de la sine.
De cât timp ai avut nevoie pentru a ajunge la Rank 5?
Am luat rank 5 fara macar o zi adaugata la rank, asadar aproximativ 5 luni in factiune. Am trecut prin trei lideri: AlexBz, Royce si apoi Blake si cu toti m-am inteles foarte bine.
Nu după mult timp ca Rank 5, ai fost promovat la funcția de lider. Cum te-ai simțit în acel moment?
Am fost foarte multumit ca am fost remarcat de staff-ul de pe atunci. Fiind la prima factiune am fost surprins ca am luat lider.
Cât timp ți-a luat să înveți regulile și să te acomodezi cu funcția de lider?
Regulile nu erau ceva nou, fiind rank 5 deja stiam majoritatea lucrurilor. Mi-a luat putin sa invat ce era nou, iar staff-ul de pe atunci m-a ajutat cu nelamuririle.
Pe ce criterii ți-ai ales subliderii?
Tinand cont ca totusi eram destul de nou am ales sa imi iau pe cineva mai experimentat pentru a ma ajuta cu tot ce tinea de gang. I-am avut ca sublideri pe: Scarface, Ted, qMenthoL si apoi pe YoshiJiro.
Pe ce puneai cel mai mult accent?

Eu unul am considerat ca este vital sa fim o familie iar restul venea de la sine. Consider ca am facut alegerile corecte deoarece am reusit sa castig tot Los Santos-ul cu mafia pe care am ridicat-o.

 

Erau importante teritoriile pentru tine?
Cu totii stim ca teritoriile nu sunt totul dar in ele se reflecta activitatea, seriozitatea si placerea depusa deoarece teritoriile sunt, in principiu, activitatea principala a unui gang.
Ce activități organizai pe lângă waruri?
Nu imi placea sa organizez sedinte, nu stiam ce sa spun. Saptamanal organizam antrenamente care, de obicei, se terminau cu un eveniment organizat in factiune cu ajutorul unui admin 4+ dar si targuri, waruri for fun cat si toate olimpiadele intre factiuni.
Ce plusuri consideri că ai adus facțiunii?
Nu as vrea sa imi asum toate meritele pentru cucerirea orasului Los Santos deoarece consider ca toti membrii mei m-au ajutat sa reusesc asta. Probabil ca dedicarea mea cat si a membrilor mei a fost plusul care a facut diferenta.
În timp ce erai lider, ai fost promovat la funcția de Helper. Ți-a fost în vreun moment greu cu ambele funcții?
Da, a fost destul de greu mai ales ca orele de varf ale serverului se suprapuneau cu orele de war dar am reusit sa ma acomodez cu asta.
Ți-a fost ușor să te acomodezi cu a doua funcție?
M-am acomodat destul de repede cu cea de-a doua functie deoarece toti membrii staff-ului de atunci ne-au ajutat sa o facem.
Care erau atribuțiile tale ca Helper?
Ca si helper principala treaba pe care trebuie sa o faci este sa ajuti playerii. Mi-a placut sa fac asta, fiecare jucator te apreciaza atunci cand il ajuti cu cate ceva.
După aproximativ un an ca lider GSB ai decis să renunți la funcție. De ce?
Am lasat liderul deoarece am considerat ca treaba mea ca lider era terminata si trebuia sa las si pe altcineva sa se afirme.
Cine a fost candidatul pe care l-ai propus pentru a-ți prelua atribuțiile și de ce?
L-am propus pe YoshiJiro sa preia functia de lider deoarece am considerat ca invatase de la mine cam tot ce trebuia sa stie pentru a fi lider.
În cele din urmă ai fost promovat ca Admin 1. Ai fost surpins sau te așteptai să primești această funcție?
Consideram ca munca depusa nu va trece neobservata si asadar nu am fost chiar atat de surprins ci mai mult nerabdator.
Ți-a fost greu să te acomodezi și respectiv să înveți noile reguli?
Nu erau chiar atatea lucruri noi de invatat dar cu siguranta mi-a luat ceva sa invat tot ce era nou. Oricum, functia de helper te ajuta foarte mult sa te acomodezi cu comenzile si cu anumite sarcini pe care le vei avea si apoi, cu functia de admin.
Ce atribuții ai avut ca Admin 1?
In general un Admin de level 1 se ocupa in general de tot ce se petrece pe server, reporturi, eventuri, codati si tot restul.
După prima promovare, celelalte au venit de la sine până în momentul actual, Admin 4. Cum au fost momentele în care ai fost promovat?
A fost sentimentul acela de treaba bine facuta si de munca si rasplata. Aici trebuie sa ii multumesc lui Kelton ca a avut incredere in mine pentru a-mi acorda aceste promovari.
Care erau atribuțiile pe care le îndeplineai la Admin 3 și care sunt cele pe care trebuie să le îndeplinești acum?
Un admin de level 3 se ocupa in general cu reclamatiile adresate celorlalti jucatori cat si tot ce tine de helperi. Ca admin 4 ma ocup de tot ce tine de liderii din Los Santos si de anumite decizii mai importante care trebuie luate.
Având în vedere că ești Admin 4, care sunt criteriile de pe care alegeți candidații pentru posturile de lider?
Pentru a fi un candidat la functia de lider trebuie sa aiba cel putin rank 3, maxim un Faction Warn activ, să aiba o vechime de minim 1 luna în factiunile pasnice sau 2 luni în restul facțiunilor dar si sa nu joace pe alte conturi.
Consideri că ți-ai atins apogeul carierei?
Intotdeauna este loc de mai bine.
Ce părere ai despre fondatorul comunității, Bobo?
Cu Stefan nu am luat contact prea des, insa cand am facut-o am fost multumit. Comunitatea este in continua expansiune si asta, in general, datorita ideilor lui.
Cum ți se pare colaborarea acestuia cu Administratorul Forumului DaniSteptu? Dar cu Kelton?
Forumul cat si cele trei servere RPG merg foarte bine si intr-un mod civilizat iar asta spune multe despre colaborarea dintre ei.
Ți se pare benefică funcția de Supervisor pentru serverele de SA:MP?
Da, este o sarcina destul de complicata dar ajuta foarte mult la mai buna comunicare dintre Kelton si echipele administrative de pe cele trei servere.
În cât timp vom beneficia de un anti-cheat astfel încât codurile să nu mai fie posibil de utilizat?
Din ce stiu eu Mastertrap21 lucreaza de ceva timp la acesta si, sper eu, sa fie gata cat mai curand. Acest sistem ne va avantaja foarte mult si va ajuta la restabilirea fair-play-ului intre jucatori.
Având în vedere popularitatea crescută a comunității noastre, crezi că se va deschide și un al patrulea server în viitorul apropiat?
Acest lucru, zic eu, se va realiza doar daca cele trei servere actuale vor atinge capacitatea maxima.
Cum ți se pare emisiunea B-Vlog?
Sunt un fan inrait al emisiunii. Urmaresc fiecare editie si nu regret, felicitari lui Furtunas si echipei acestuia cat si lui Stefan pentru ca a facut posibila aceasta emisiune.
Ținând cont că anul acesta a fost unul foarte greu, având Bacalaureatul, te-ai gândit în vreun moment că e timpul să renunți la acest joc?
Da, doar ca am realizat ca nu este necesar. Am reusit sa trec peste examen cu bine doar cu o inactivitate de 2 saptamani.
Pe final, ce sfat le oferi jucătorilor ce doresc să se facă remarcați?
Pentru a te face remarcat trebuie sa dai dovada de seriozitate, munca si activitate. Daca ai aceste caracteristici sunt sanse mari sa-mi ajungi coleg.
Îți doresc mult succes în continuare!
Multumesc la fel :) !

Aștept păreri din partea voastră!
Link to comment
Share on other sites

Un interviu foarte reușit, ca de fiecare dată. Succes în continuare DooKid!

Link to comment
Share on other sites

Foarte frumos interviu! L-am citit pe tot si chiar mi-a placut.Succes mai departe DooKid!

Link to comment
Share on other sites

Inactiv acest admin, nu prea-l vad sa dea sanctiuni, interviul e ok.

Off topic: Daca te-ar sanctiona pe tine pe urma ai spune ca este activ

On topic: Felicitari pentru interviu,este unul foarte bun si foarte concret.

Edited by South CarrY
Link to comment
Share on other sites

Dookide, cum sa spui ca ai facut tenis si baschet si a intervenit monotonia? Lel. De samp ce sa mai zic?

 

 

// sRn: Ai grijă la ce spui. Ți se dă voie să îți lași părerea, dar când vii cu argumente contra trebuie susținute și de ceva, nu de dragul de a le spune că nu ne place persoana respectivă. Data viitoare voi cere sancționarea ta cu warn-up.

Edited by sRn
Clarificare
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.