Jump to content

Doar 17 mai sunt apţi de joc. Iordănescu e forţat să facă modificări masive


Wizzle
 Share

Recommended Posts

7384676-mediafax-foto-alexandru-dobre.jp





  • Selecţionerul României a surprins prin modificările voluntare pe care le-a făcut contra Elveţiei, însă cu Albania este forţat de accidentări să modifice primul ”11”
  • Raţ, Filip şi Pintilii sunt românii care au probleme de sănătate înaintea jocului care ne poate aduce calificarea în ”optimile” EURO. Iordănescu mai are 17 jucători de câmp disponibili pentru a gândi formula de start

Trei accidentaţi are România înaintea celui mai important meci al ei din ultimii opt ani. Steliano Filip şi Răzvan Raţ suferă de pe urma meciului contra Elveţiei, iar Mihai Pintilii a fost lovit în fiecare dintre cele două partide al ţării noastre de la EURO. Scoţând din calcul portarii, Anghel Iordănescu se vede acum în situaţia de a gândi o formulă de start deşi are doar 17 fotbalişti de câmp la dispoziţie. Totuşi, necazul lui Tata Puiu se poate transforma în răspunsul rugăciunilor pentru microbiştii români, mai mulţi dintre fotbaliştii cu priză la public fiind favoriţi pentru a începe jocul cu Albania.



Cu ambii fundaşi stânga ieşiti din calcule, Măţel este în cărţi pentru a ocupa postul cu probleme, după cum a indicat şi Ioan Andone. ”Filip este posibil să fie recuperat, dar la Răzvan Raţ sunt slabe şansele să fie apt. Cel mai probabil pe stânga va juca Măţel”, a spus antrenorul lui Dinamo. În aceste condiţii, dar şi din cauza posibilei lipse a lui Pintilii, echipa cu Albania ar putea arăta astfel:


  • Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Dr. Grigore, Măţel (S. Filip) - Sânmărtean, Hoban - A. Popa, N. Stanciu, B. Stancu - Fl. Andone

Revine Nicuşor Stanciu, revine şi Andone?


România şi-a pierdut deliberat ”creierul” contra Elveţiei, partidă în care Iordănescu l-a lăsat pe bancă pe Nicuşor Stanciu pentru a forma un prim ”11” care să facă ambele faze ale terenului şi care să reuşească egalul. Însă contra Albaniei e nevoie de posesie şi de pasă finală, motiv pentru care Nicuşor Stanciu va reintra pe teren. Mijlocaşul Stelei va trebui să colaboreze, precum la meciul de debut de la EURO, cu Florin Andone, cel care îl va scoate din echipă pe Keşeru, acesta din urmă fiind modest cu elveţienii.






Sursa


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.