Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Reactia lui Iordanescu dupa ce Anglia a decis sa iasa din Europa : "Tarziu, noi am facut asta de o saptamana"


CoSmyN
 Share

Recommended Posts

OUxWGYf.png



Anglia a decis sa iasa din Uniunea Europeana dupa ce 52% dintre englezi au votat "pentru" iesirea din Europa. Prezenta la vot a fost una foarte mare, aproape de 80%. Covarsitoare. Practic, englezii nu au lasat nimic in voia sortii.



Daca la fotbal englezii spun ca au fost primii, la iesirea din Europa nu isi mai pot asuma brevetul de inventatori. "Tata Puiu" ii poate contrazice fara probleme, el a fost primul! Baietii lui au venit cu ideea sa iasa din Europa inca de saptamana trecuta, fiind prima echipa eliminata de la European. Doua infrangeri si un egal au fost de ajuns pentru ca nationala noastra sa termine pe ultimul loc la Euro, un Euro la care parca a participat TOATA lumea.



Desi prestatia noastra la turneul final a fost dezastruoasa iar meciul cu Albania a insemnat una dintre cele mai mari umilinte din istoria nationalei, Iordanescu declara la interviuri imediat dupa meci ca nu considera rezultatul unul rusinos si ca vrea sa plece in concediu. "Intrebati-l pe Burleanu daca mai raman".



In concediu sigur va merge, desi la Londra va fi mai greu acum sa obtii viza, mai ales dupa ce te-a batut Armando Sadiku. De altfel, Burleanu i-a facut bagajele pentru a-l trimite intr-un voyage (cu accent frantuzesc) definitiv. Oli si Reghe asteapta sa ii ia locul pe banca nationalei si, speram noi, sa aiba rezultate mai bune la "exit poll"-urile turneelor finale.



Sursa


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.