Jump to content


Photo

Cum pot schimba IP static ?


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 DiazMendez9

DiazMendez9

    Mr. Know it all

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 672 posts
  • 20 topics
  • Real name:Andrei

Posted 15 November 2011 - 04:03 PM

Salut . am ip static,am luat ban pe un server,cum pot schimba IP .. ca sa pot intra sa ma joc din nou ?!
Multumesc,astept orice parere,poate fi folositoare !

  • 0

Posted Image

Respect bynuMMM


#2 Gang Mihai

Gang Mihai

    gooooooooooooood

  • VIP
  • 4746 posts
  • 154 topics
  • Gender:Male
  • Location:Campina
  • Hobbies:Don`t Know
  • Real name:Mihai

Posted 15 November 2011 - 04:05 PM

dai rr la modem
  • 0

#3 EleMenTalL

EleMenTalL

    Drifter

  • VIP
  • 1327 posts
  • 119 topics
  • Gender:Male
  • Location:London // Valcea
  • Hobbies:Fast cars !
  • Real name:Bogdan

Posted 15 November 2011 - 04:15 PM

Asta depinde de providerul tau de internet.

La rds este ip dinamic, adica atuni cand tu te conectezi la net primesti alt ip (ma rog, intr-o anumita clasa de ip-uri , alta mancare de pesti).
La alte retele nu stiu exact, ideea este urmatoarea, daca ai modem/router , incerca sa le deconectezi si apoi sa le conectezi la loc.

Daca tot nu se schimba inseamna ca furnizorul tau de net iti da doar IP static si n-ai alta solutie decat sa suni la ei si sa le ceri alt ip, asta in cazul firmelor mici de cartier.
Salut

Edited by EleMenTalL, 15 November 2011 - 04:17 PM.

  • 0

ZVNLjzG.jpg

 

EleMenTalL.png


#4 DRAGONNASU

DRAGONNASU

    Ca să nu şi ca să da.

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1073 posts
  • 35 topics
  • Gender:Male
  • Real name:Pulă Vasile.

Posted 15 November 2011 - 04:18 PM

Du-te la start .. la RUN si scrie CMD.

scrie " ipconfig/release " ( NU INCHIDE CMD ! )si dupaia scoti modem-ul sau ce oi avea tu. Astepti 10 secunde si pui dinou acumulatorul. dupaia scrii " ipconfig/renew " Dupaia intri pe google si vezi daca iti merge netul. El normal dupa ce ai dat ipconfig/renew trebuie sa porneasca in maxim 20 de secunde .. daca nu dai restart.

Salut
  • 0

http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU&ob=av2e


#5 m1NNimaL

m1NNimaL

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
  • 9 topics
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Real name:Andrey

Posted 15 November 2011 - 04:19 PM

daca ai UPC este o solutie , scoate transformatoru din priza si bagal iar , la celelalte ISP-uri nu ma pricep..
  • 0

Posted Image


#6 psihidelick

psihidelick

    psihidelick experience ;x

  • Banned
  • 4278 posts
  • 126 topics
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Real name:Andrei

Posted 15 November 2011 - 04:23 PM

Fratilor, eu nu reusesc sa va inteleg. Daca voi intrati intr-un topic.. si vedeti CLAR ca deja a raspuns, insirandu-i niste pasi, voi de ce mai postati aceeasi chestie, dar in .. versiunea voastra idioata?
Chiar nu va puteti abtine ?
  • 0

Incerci atat de mult sa fi cineva, incat uiti cine esti.



Copyright © psihidelick & B-Zone Community™. Let's Play Together.


#7 DiazMendez9

DiazMendez9

    Mr. Know it all

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 672 posts
  • 20 topics
  • Real name:Andrei

Posted 15 November 2011 - 04:28 PM

Nu am modem,am cablu .. pur si simplu , nu am modem / router

http://i44.tinypic.com/30ie5pi.jpg
  • 0

Posted Image

Respect bynuMMM


#8 Liquid

Liquid

    Very Important Person

  • VIP
  • 2878 posts
  • 44 topics
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Real name:Ady

Posted 15 November 2011 - 04:54 PM

Iti inchid topicul,mai ai unul ( http://b-zone.ro/for...imba-ip-static/ ) .

:topic_closed:
  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users