Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CBN GEPETTO

Member
  • Posts

    1354
  • Joined

  • Last visited

About CBN GEPETTO

  • Birthday 05/26/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hunedoara
  • Hobbies
    IT, Gaming

Contact Methods

  • Skype
    adiihd

Previous Fields

  • Real name
    Adi

Recent Profile Visitors

4603 profile views

CBN GEPETTO's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

62

Reputation

  1. @, sincer eu folosesc Windows 7, am vazut multe commenturi negative legate de Windows 8... Inainte sa iti dai comanda pune un wishlist aici si da-i un mention, te rog.
  2. Nu. Asa am zis si eu, dar pana la urma mi-am luat un BenQ asemanator cu cel din wishlist-ul tau, tot 24" tot 4ms. Si da, se simte diferenta de 24". Un prieten are monitor de 27" si acum al meu mi se pare mic. i7 este PREA MULT pentru gaming, i7-le se foloseste mai mult la proiectare 3d deoarece are acel HyperThreading. Revin in 10 minute cu un wishlist. EDIT: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/953220/ -i5 super performant, rupe in gaming -placa video cu racire foarte buna, seria high-end de la nVidia -HDD incapator si silentios -SSD pentru partitia C:. Windowsul o sa porneasca aproape instant, la fel si programele. -carcasa aleasa de tine -8GB RAM cu radiator -placa de baza capabila sa tina toate componentele -monitor foarte bun in gaming, timp de raspuns relativ mic, culori vii, etc -sursa certificata 80+ Bronze Nu ai nevoie de cooler after-market, seria Hasswell Refresh are o racire foarte buna, suficienta pentru orice activitate.
  3. Cea integrata arata ca este de 4GB deoarece isi ia memoria din memoria RAM, iar tu ai 4GB alocati pentru placa integrata.
  4. Sunt probleme la filelist, nici mie nu mi-a mers azi.
  5. Nu au treaba driverele. Curata coolerul si atat. Oricum, 50C nu e o temperatura mare, mai ales vara...
  6. Instaleaza ambele vcredist-uri, si x64 si x86... Eu am instalat o data doar x64 si tot facea figuri, am bagat si x86 si a mers.
  7. Te referi la toate jocurile sau doar la San Andreas?
  8. Instaleaza-ti .NET Framework, ultimele doua variante.
  9. Da, asta e problema. Elibereaza-ti spatiul din C:, ti se va misca mai bine calculatorul si o sa poti dezarhiva orice... nu are treaba de unde e descarcat, nu are spatiu in C: unde se dezarhiveaza temporar.
  10. Nick: [CBN]CHUCK Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: War Motivul: Ma duc sa imi fac confirmarea la facultate. Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari:
  11. In C:\ cat spatiu ai? Atunci cand dezarhivezi ceva prima oara intra in C:\, sub forma de fisier temporar, dupa care este copiat in locul unde ai dat tu sa se dezarhiveze...
  12. Invoire Sedinta. » Nick: GEPETTO » Rank: 1 » Data: 19.07.2014 » Motivul invoirii: Sunt zilele orasului si danseaza prietena mea, nu am voie sa ratez Invoire war4fun. » Nick: GEPETTO » Rank: 1 » Data: 19.07.2014 » Motivul invoirii: La fel ca mai sus
  13. Nunu, stai linistit:)) Acum merg la notar sa imi legalizez niste acte si dupaia vin sa fac raportul
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.