Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

F4L KillerFish

VIP
  • Posts

    7174
  • Joined

  • Last visited

About F4L KillerFish

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Dan
  • RPG Nickname
    [F4L]KillerFish

Recent Profile Visitors

27981 profile views

F4L KillerFish's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Superstar Rare

Recent Badges

1k

Reputation

  1. Previously, they would regenerate every 2 to 3 minutes. Now they regenerate in 1 to 2 minutes. It shouldn't be 120 actual seconds, but it won't necessarily be 60 seconds either. It's something in between. It's not a bug.
  2. Se va rezolva la următorul restart.
  3. Nu e bug, ţine puţin de noroc. Când sunt mai mulţi jucători în arenă în general nu se întâmplă asta pentru că nu are nimeni timp să facă spawn-kill celor care se respawnează. Sunt prea ocupaţi să se apere de cei care deja sunt spawnaţi.
  4. Ai încercat să mergi mai în faţă cu maşina? Cand eşti într-un vehicul, jocul aşteaptă ca mijlocul maşinii să intre în checkpoint, nu skinul (şoferul).
  5. Poza nu se poate vedea. Respectă, te rog, modelul de postare, şi încarcă poza pe un site pe care poate fi deschisă mai mult timp.
  6. Se va rezolva la următorul restart.
  7. Se va rezolva la următorul update.
  8. Acel vehicul este spawnat direct încuiat, astfel că în teorie este imposibil de furat. Nu aş îngreuna codul cu verificări redundante, aş prefera să încerc mai întâi să identific cauza pentru care se întâmplă acum asta. Pare a fi o problemă intermitentă, posibil din cauza lagului.
  9. Dacă deţii toate skinurile Bronze, nu primeşti altceva la schimb. Este premiul minim pe care îl poţi primi. Dacă cumva îţi pică Silver Skin şi le ai pe toate, abia atunci primeşti un Bronze Skin (dacă îţi lipseşte vreunul). Interfaţa părea blocată pentru că are un timp cam lung de închidere, 1 minut. Nu îl voi modifica acum, dar dacă apeşi ESC este perfect în regulă. Am adăugat un mesaj lămuritor dacă deja deţii toate skinurile din categoria respectivă.
  10. Daca nu apare tractorul pentru că nu l-ai cumpărat, înseamnă că respectiva alegere din meniu nu s-a transmis către server. Probabil că acel client de Android nu gestionează corect unele forme de dialog. Nu este bug al serverului.
  11. It will be fixed in the next update.
  12. Fishing Place LS a fost scos de pe /gps. Trucker va mai rămâne momentan, pentru că este jobul cel mai cunoscut pentru începători şi este bine să îl găsească uşor. Restul sunt propuneri, nu buguri. Le poţi propune şi vor fi implementate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.