Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

R0yaL FluSh

Member
  • Posts

    800
  • Joined

  • Last visited

Other groups

New Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Hobbies
    LoL: R0yaL FluSh Ro(Eune)
    SA:MP: Kha
    Counter Strike: R0yaL FluSh
    Battlefield 3: stRengarKha

Previous Fields

  • Real name
    Bogdan

R0yaL FluSh's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

26

Reputation

  1. @@RxFCoG, sa speram ... asa am pierdut noi defapt warul de aseara : http://youtu.be/_r5YdZi7B-8?t=2m2s .
  2. Nick: Kha Rank: 2 Ziua : Marti Ma invoiesc de la: War. Data: 09.12.2014 Motiv: nu o sa fiu acasa la acea ora ... sunt nevoit sa plec pe la niste rude . Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2. Alte precizari: daca reusesc sa ajung la waruri o sa retrag .
  3. @, Welcome , sper sa ne intelegem . "Who won ? Who's next ? " @EDIT: niste suveniruri de la waru cu verdant - http://imgur.com/2MKNBlk,zzl524E si waru cu avispa de saptaman trecuta http://i.imgur.com/Y7nyz2w.png
  4. http://i.imgur.com/Y7nyz2w.png Primu best de la revenirea in VTB(Cuneo) :D
  5. Hai noroc! Mai postez si eu aici . Azi per total a fost bine , se putea si mai bine , daca se prindea atac si daca eram mai mult de 30 pe members(pentru ca avem de unde) . Haide-ti de da-ti atacurile pe rpg , sper ca si maine sa fim la fel de multi ca si astazi .
  6. Nick: Kha Rank: 1 Ziua: Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 21/11/2014 Motiv: O sa plec mai tarziu si nu stiu sigur daca ma intorc inainte de waruri , invoire facuta anticipat . Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2): 1/2 Alte precizari: daca ajung la waruri o sa dau edit cum ca am retras
  7. Sf kaki(cachi), sau cum Dumnezeu se numeste verdele ala mai inchis de il folosesc militarii la costumele de camuflaj.Sincer am niste scapari de memorie, ne cunoastem ?? Bine v-am gasit, sper ca o sa ne intelegem cat de cat .
  8. Nick: Kha Rank: 2 Doresc sa ma invoiesc de la: waruri 12.11.2014 Motivul: am fost invitat la ziua unei prietene de familie Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Alte precizari: revin cu edit daca ma intorc inainte de waruri sau plec dupa waruri .
  9. Felicitari pentru waruri ... etc , bla bla bla .... in fine . Este bine ca pastram orasul asa , momentan. Imi place unde avem atac : El Loco Cartel 0 - 0 Green Street Bloods Turf: Transfender LV Time interval: 21:00-21:30 War has not start yet. War has not start yet.
  10. Mi-am luat prima de "calificare" in elita mafiilor , atat am vrut. Am luat unban pe forum , cam atat . Un lucru bun este ca am pastrat sf-ul , sper sa ramana portocaliu o perioada buna de timp . @off-topic ca deobicei Ghostbusters vs Mythbusters :
  11. @, mie nimic , Myair a facut asta ma ... nu e contu meu si nici nu detin drepturile ) , dar totusi ))
  12. @,tu n-ai inteles mesaju ?? , tu ai ascultat ce se zice pe fundal ?)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.