Jump to content

JustMed

VIP
  • Posts

    6706
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About JustMed

  • Birthday 12/27/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.b-zone.ro

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru

Recent Profile Visitors

94275 profile views

JustMed's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

278

Reputation

  1. Propareeeee, uadafacccc iu ya yo :))

  2. mai traiesti ba? :))

    1. JustMed

      JustMed

      ce butelie??? n-am bicicleta!

    2. Zokee

      Zokee

      ai intrat tarziu :))

  3. w00p w00p la multi ani

    1. JustMed
    2. Moartea

      Moartea

      E bine ba, doar cateva luni au trecut

    3. JustMed

      JustMed

      ba, eu apreciez gestul indiferent de timp :)))

  4. Buna seara, Conform competitiei desfasurate in perioada 27.04.2015 - 03.05.2015, fericitii castigatori ai premiului de 25.000$ sunt zNoss, Stevensen_Pierre, Coroiu, Godlike.RK, Seby.,Gh[o]st si Black_pit_bull. In primul rand vreau sa va felicit pentru seriozitatea dovedita in aceasta perioada, imi pare rau ca am raspuns dupa 2 zile de la postarea rapoartelor insa, in aceasta perioada am foarte putin timp liber, din pacate am fost nevoit sa renunt la restul functiilor asa ca voi incerca sa-mi dedic timpul liber acestei factiuni, momentan nu pot anunta urmatoarea perioada in care voi desfasura competitii noi insa, promit ca voi incerca sa incep o noua competitie in perioada 18.05.2015 - 24.05.2015, ma voi consulta si cu restul conducerii si vom decide impreuna care va fi aceasta. In al doilea rand, deoarece nu voi reusi sa dau de toti in joc deoarece intru numai dupa ora 01:00, voi transfera banii lui DonGambetta / Rough iar ei va vor acorda premiile ( celor 7 ). Va doresc un weekend minunat! PS: Datorita comportamentului tau (RedGameR) si a faptului ca ai parasit factiunea cu 3/3 nu vei mai primii premiul de 125.000$ deoarece nu mai faci parte din acest departament, in mod normal as fi trecut peste asta insa nu in conditiile acestea, nu este normal sa te apuci sa jignesti conducerea deoarece tu nu cunosti regulamentul. Banii pe care trebuia sa-i primesti tu ca premiu vor fi folositi pentru a face un event inainte / dupa sedinta.
  5. Buna seara, Va astept la ora 22:30 in armoury pentru un event de tip deagle, premiul este de 50.000$. Competitia din aceasta saptamana este dedicata rapoartelor best, fiecare raport best efectuat va fi premiat cu 25.000$, pentru mai multe detalii accesati urmatorul link http://forum.b-zone.ro/topic/125490-sf-police-department-competiii-competitions/?p=4089858 Va doresc o saptamana frumoasa!
  6. JustMed

    Reinstaleaza java, de acolo este problema. Daa but, este facut in java, pwppp. Multumesc.
  7. La multi ani!!!

    1. qazdawn
    2. JustMed

      JustMed

      hai ba..au trecut doar 3 saptamani de cand ti-am scris :)) ce mai faci ba? cum o mai duci

  8. Atentie! In aceasta saptamana cele mai bune rapoarte SWAT si ROADS vor fi premiate cu 125.000$! Mai multe detalii gasiti aici - http://forum.b-zone.ro/topic/125490-sf-police-department-competiii-competitions/! Succes!
  9. Cel mai frumos este la munca..atat de frumos incat astazi nu m-am dus sper sa mai lucrez si maine.. ps5: AI FW!!! Pai..avand in vedere ca el este primul..probabil este topul butilor, nu sunt sigur..
  10. Tu esti la capitolul istorie ba..au trecut prea multe luni de atunci )) PS: REPOOORRTT!!! )))) ps2: glumesc ps3: Wizzle chiar are report
  11. Bafta mai departe, o sa ne lipsesti..dupa atatea luni in care am format impreuna (nu doar noi doi) un grup unit, se pare ca pana la urma a fost spart..pacat, nu meritai soarta asta, nu o sa uit niciodata sedintele in care eram mai atenti la /wt decat la ce se discuta..Yzzy,Wizzle,tu..cine urmeaza? te pupam ba si suntem alaturi de tine EDIT: WIZZLE AI REPORT! ))
  12. Reamintesc de aceasta propunere, intentionez sa fac cate 1 event / saptamana cu un premiu considerabil sporind activitatea / indemanarea membrilor.
  13. Nu te mai uita ba pe profilul meu...ne suparam..

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.