Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

DoKy REGE

Member
  • Posts

    2119
  • Joined

  • Last visited

About DoKy REGE

  • Birthday 06/14/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara
  • Hobbies
    RPG1

Previous Fields

  • Real name
    Calin
  • RPG Nickname
    DoKy

Recent Profile Visitors

4160 profile views

DoKy REGE's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

158

Reputation

    1. AdreaNN

      AdreaNN

      misto chromele facute de mine nu ?

  1. RPG WARS 12

    1. sefu sefilor

      sefu sefilor

      bines, fa-mi si mie promovare ba

    2. DoKy REGE

      DoKy REGE

      nu ca nu mi-ai trimis fonturile. ms

       

  2. Frt, cu ce program ai făcut acel intro? E bestial!

    1. DoKy REGE

      DoKy REGE

      L-am primit si eu, dar mersi!

  3. Salut baieti, stiu ca nu am voie sa postez aici dar asta e, pt un warn nu mor, oricum mai am 6. Am stat 3 luni in verdant, timp in care am dus razboaie grele, ati fost cel mai greu adversar intalnit si pentru asta va multumesc. Am fost retras o perioada de pe samp, dar cand am revenit am inceput sa-mi aduc aminte de anii trecuti in care bateam tot. Cand eram Verdant si voiam sa-mi dau demisia sa ma las, imi aminteam de mafia voastra, voi, existati si asta m-a facut sa mai stau. Multumesc si va salut cu stima pe toti!
  4. Va salut cu respect dragi admini, va respect ca dati WIPE aiurea, fara motiv. 10 banati in 3 luni si in GSB 15 in 2 luni si tot noi luam wipe. Banii il fac pe om se pare ;)

    1. Show previous comments  1 more
    2. DoKy REGE

      DoKy REGE

      13 in total pt refuz teste, mod ilegal sau coduri. gsb 17. fain.

    3. South LuNg
    4. South Max

      South Max

      Nu cred că wipe-ul a fost din cauza jucătorilor banaţi.. poate au luat şi motivul celălalt (membrii verdant rpg 1 banaţi pe rpg 2, 3 sau 4 pentru renko sau alte coduri. :-??

  5. Facem 50 dar nu luam wipe, daca cei de pe rpg3 au luat 3 orase si nu au luat wipe nu inteleg noi de ce am luat. @@PIttbulL07, nu stiu cum s-a vazut la tine sefule, dar la mine s-a vazut asa.... 1:39
  6. hai ca am mai scos si eu o aroganta d'asta.
  7. Video nou:

    1. RISKY

      RISKY

      cu ce filmezi ?

    2. DoKy REGE

      DoKy REGE

      amd gaming evolved care are atasat un program de filmat.

  8. @@SmooK, te lauzi ca tragi la sala, te lauzi cu muschii tai, te lauzi ca stii sa dai la war, te lauzi incontinuu.. dar mention cand inveti sa dai? Hai salut, maine nu e chiar asa important..daca luam 4/4 o sa avem 49 de turfuri, ceea ce inseamna ca am egalat recordu. Noua ne trebuie 50 minim. va pupix. noapte buna
  9. Nu e vorba de coduri, nu inteleg de ce nu ma intelegeti. GSB au fost 28, si noi am fost 35 si nu le-am luat hq, inainte sa intre baietii astia. stati linistiti, ca mai mult de atat nu luam. Asa ca inloc sa ne chinuim cu ei si sa pierdem attack, mai bine dam pe un turf sigur + ca RDT ne-au spart, rupt,crapat, dominat, ne-au facut sa ne lasam de joc cand i-am atacat pe zona aia de cacao, dar voi inca o data nu intelegeti. Problema voastra!
  10. Nick-name: Doky Rank: 3 Invoire pentru war-ul din data: luni si miercuri Motivul pentru care nu pot veni la war: sunt la sala Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: ms
  11. ba. voi sunteti nebuni. CARE DRACU E SATISFACTIA SA IEI LV DACA PIERZI ZONE SI TE INDEPARTEZI DE RECORD DIN CAUZA CA PIERDEM CU GSB? DAti si voi attack in sf sa luam zone gratis sa depasim recordu. oamenii lu dumnezeu. maine cand pierdem 3/4 nu o sa va convina, dupa ce ca sunteti ratati si dati attack ca prostii. iq 0 ori batem recordu sneaky sneaky, ori ne pisam pe el de joc, ca gsb nu bati langa hq lor. doamne ce minte aveti.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.