Jump to content

Mitzza

Member
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

About Mitzza

  • Birthday 10/10/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mures
  • Hobbies
    Scândură

Previous Fields

  • Real name
    Mihai

Recent Profile Visitors

965 profile views

Mitzza's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

2

Reputation

  1. La multi ani! Sa ai parte de multa sanatate si tot ce-ti doresti!

  2. Neata ... mai ... o intrebare am si eu ... ^^^^ in video-ul de sus ... Vi se pare ca xsebix are aimbot? Eu unu'mi cunosc destul de bine varul de pe RPG2 ... da' stiu ca nu are cheats ... si nu pentru ca nu ii ruleaza PC-ul ....
  3. https://www.youtube.com/watch?v=juu7yoKeU-A&feature=youtu.be Am aflat si eu astazi, ca sunt un codat Eu nu vad nimic .. " suspect " in video ... si nici scorul meu nu era de " no-recoil "
  4. Nick: [Ro]MiTzZzA Player reclamat: KoDrEanU Motiv:DM Dovezi: http://imgur.com/rspI6Z9,3qHkEkl,yVpVdiw,YwopDn1,tDDiSHs ( sunt 5 poze ) Bara RPG: Alte precizari: Din cate am observat, nu e prima lui abatere..
  5. Si pe tine te vrem inapoi grasule. Cand te vad iar in-game?

    1. Mitzza

      Mitzza

      oow :o3 .. nu am nici cea mai mica idee .. lasa-mi un nume/ link pe facebook intr-un mesaj privat sa mai vorbim nigga :)) .. i miss yo' and old tattaglia ... :| cheers.

    2. Emerado

      Emerado

      Nu poti primi mesaje boss

    3. Mitzza

      Mitzza

      ioi .. Acuma am vazut ca imi era plin mailboxul :)

  6. Nick: [Ro]MiTzZzA Răspuns: Dealership
  7. Nick: [Ro]MiTzZzA Răspuns: Moderator
  8. Si ultimul meu post de aici.. Va multumesc inca odata tuturor pentru tot ce ati facut pentru mine ^_^ Va pup Bafta rusilor.. Sper sa fi insemnat pentru voi ceva luna asta petrecuta alaturi de mine.. Multa bafta.
  9. Salutari Bratva, Mi-a fost dor de voi <'> Am revenit si eu in-game.. mi-am rezolvat problemele si totul e ok acuma Ne auzim in joc Va pup Imi pare rau Multa bafta:) Sper sa ne mai intalnim, mai ales dupa ce ne rezolvam problemle, si vom avea toti mai mult timp-liber Bafta..
  10. Nick : [Ro]MiTzZzA Rank : 2. Motivul invoirii: Sunt plecat de acasa.. Data Sedintei : 20.04.2013 Alte precizari :
  11. Nick : [Ro]MiTzZzA Rank : 2 Motivul invoirii: Parteneriat la teatru.. Nu pot ajunge.. la 6 trebuie sa fiu la teatru si ajung pe la 9-10 ... Data sedintei la care nu poti veni : 17.04.2013 Alte precizari : Succes la waruri.
  12. Nick: [Ro]MiTzZzA Răspuns: /Sellgun [nume/id] [arma] [suma]
  13. Nick:[Ro]MiTzZzA Răspuns: Password
  14. Vaaaai.. dar ce am gasit )))))))) Good Job Niels )))) ____________________________________________________ Cred ca avem toti o persoana "draga" caruia sa ii dedicam o melodie incep eu? Noapte buna guys:)
  15. Nick : [Ro]MiTzZzA Rank : 2 Motivul invoirii: A trebuit sa schimb o colega din tura ei la Teatru National in ultimul moment si nu am putut ajunge.. sorry.. Data antrenamentului la care nu poti veni : 11.04.2013 Alte precizari :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.