Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

RW Liviu

Donator
  • Posts

    2615
  • Joined

  • Last visited

About RW Liviu

  • Birthday 07/30/1994

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Real name
    Liviu

Recent Profile Visitors

2301 profile views

RW Liviu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

53

Reputation

  1. Nickname: .Liviu Rank: 1 Sedinta / Activitate: Sedinta Motivul absenței: Sunt plecat la ora aia ! Alte precizări:
  2. Nume in joc: .Liviu Level: 77 Factiunea din care faci parte: LS Taxi Pachetul dorit: Pachetul nr. 4 Esti de acord cu suma pe care trebuie sa o platesti? Da. Numar de telefon: 263-9393 Anuntul: Vrei sa dai o petrecere?Vrei sa te distrezi si sa uiti de probleme? Nimic mai simplu, Jizzy Las Venturas este solutia! [/findbiz 10] Poza cu suma achitata liderului: http://imgur.com/scTlZpB Alte precizari:
  3. Scuze ca intervin peste ceea ce ai spus, dar la Arms skill 4 tot wanted 1 iei, si poti face cursa tot din 5 in 5 minute ca nu vin politistii mereu dupa tine cand vad ca ai wanted de job, iti spun din propria experienta! O zi buna !
  4. * Nick: .Liviu * Rank: 2 * Motiv: Sa prind infractorii! * Alte precizari:Hai cu sanatate !
  5. Ia sa imi faci si mie una asa cu numele ''Liviu"" ca imi foarte place cum a iesit! Multumesc pentru primire, sunt sigur ca totul o sa fie bine!
  6. Saloot, sunt noul vostru coleg, bla bla bla O zi buna sa aveti !
  7. Nick: .Liviu Level: 77 Vârstă (reală): 21 Sex (real): Masculin. Vechime pe server: 2 ani si 8 luni + RPG1 inainte. Poză cu /stats: http://imgur.com/7nm1hF5 Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar pentru a ajuta playerii de level mic cu bani si cu sfaturi in dezvoltarea lor pe acest server. Experienta si functiile dobandite in trecut consider ca ma ajuta in obtinerea acestei functii ! Ce intenționez să fac pentru jucători: Cate un event ori de cate ori am ocazia pentru a le da o sansa la un venit pentru achizitionare de level, licente..etc. Incercarea sa strang cat mai multi bani de la playerii cu level mare pentru o taxa consistenta. Acordarea de ajutor in probleme intr-un orar stabilit la primarie in fiecare zi.
  8. Nume: [RW]Liviu.iuliaN Level: 77 Factiune: Civil Rima voastra: Pe sa-mp cand am intrat, la teste eu te-am luat. Tu erai codat, stiai bine,si-o dadeai in arfe cu mine! Repede eu te-am banat, post cu numele tau am bifat! Parere despre event?:
  9. Frate nu stiu ce sa zic, dar degeaba ziceti acum ca vi se pare ca sunt castigurile prea mari la joburi. Hai sa o luam logic: La masini nu puteti ridica preturile oricat a-ti vrea. La bizuri daca se ridica preturile o sa se ridice treptat si faci banii din joburi, deci iti permiti sa cumperi si un bizz. Nu zic nici contra nici pro acestui update, dar haideti sa ne gandim si la cei de level mic, asta ii ajuta si pe ei sa isi cumpere cate ceva, si oricat ziceti voi nu faci asa repede bani oricat ar fi castigul la aceste joburi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.