Jump to content

omxic

Member
  • Posts

    1173
  • Joined

  • Last visited

About omxic

  • Birthday 05/18/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Skype
    robertzone2

Previous Fields

  • Real name
    0726

Recent Profile Visitors

1327 profile views

omxic's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

33

Reputation

  1. În luna februarie, "ERROR-Artistul nu a fost găsit". (https://www.youtube.com/channel/UCSGhRJb3LmMOsNBMWsURghQ/videos)

  2. Salve. Eu e posibil sa nu ajung la war astazi. Spor la treaba.
  3. @, vreau sa terminati cu posturile de genul. Cine are ceva de zis, sa zica. Cine vrea +1 sa se duca la topicul de Vehicule sau mai stiu eu ce.
  4. omxic

    [MUSIC] - Rap

    Vad ca majoritatea persoanelor care au postat aici apreciaza acest stil de muzica si vor sa-l faca cat mai auzit sau macar sa comunice cu persoane de aceeasi speta. Asta este prima mea piesa (16 ani) si vreau s-o promovez cat se poate de bine. Pana acum s-au scris niste articole sumare despre aceasta piesa pe site-urile MARPHA HIPHOP si HIPHOPART.RO. Daca sunteti persoane care vreti sa sustineti miscarea si sa facem o schimbare impreuna, ascultati melodia si apreciati-o in mediul youtube sau facebook (via Rusanescu Robert). Astept comentarii legate de piesa si in acest topic. Asta este piesa. Vorbiti cu prietenii care mai asculta si spuneti-le sa dea mai departe la randul lor prietenilor. Hai mersi! Hai cu totii ca de-aia e sectiune speciala. https://www.youtube.com/watch?v=e0JiwsqpoBI
  5. Uitati baieti. Prima mea piesa. Cui ii place sa dea un like, un share, un subscribe, ceva. Vreau sa ajunga la cat mai multe urechi. https://www.youtube.com/watch?v=e0JiwsqpoBI
  6. Nick : omxiC Rank: Primitive (1) Motivul absentei : Ultima seara inainte de inceperea scolii si am nevoie sa-mi cumpar una alta Data sedintei: 14 septembrie 2014 Alte precizari?: Probabil este doar o cerere preventiva. Numarul total de invoiri: 4
  7. Nick : omxiC Rank: Primitive Motivul absentei : Am antrenament Data war-urilor: 9 septembrie 2014 Alte precizari?: Nu am. Numarul total de invoiri: 3
  8. Va salut cu respecte! Sper sa ajung la war. Am putea incepe sa promovam gangul si prin niste eventuri. Poate ne ocupam azi. Cu antrenamentul cum e? Facem saptamana asta?
  9. Nick : [sQ]omxiC Rank: Primitive (1) Motivul absentei : Preventiv Data war-urilor: 4 septembrie 2014 Alte precizari?: Este prima invoire pe care o fac pentru war. Ieri am fost prezent la ambele waruri. Numarul total de invoiri: 2 (cu tot cu cea de ieri, de la sedinta)
  10. Nick : [sQ]omxiC Rank: Primitive (1) Motivul absentei : Preventiv Data sedintei: 3 septembrie 2014 (ora 21:00) Alte precizari?: Este o cerere de invoire preventiva. Nu as vrea sa am probleme in cazul in care cei de la RCS & RDS se gandesc sa taie netul. Numarul total de invoiri: 1
  11. Noi ne continuam activitatile fara niciun fel de problema, nu? Intreb asta pentru ca sunt cateva schimbari. Noi nu avem lider, se schimba programul si nu se stie sigur... Adica..maine la ce ora avem waruri?
  12. Bai baieti, eu sper ca intr-o ora sa fiu gata cu SA:MP-ul. Mi-am luat o cartela de Vodafone cu net...modalitate interimara . Ce mai faceti, ce mai e nou?
  13. @@South Ashima and Marlboro, de pachetul tau se va ocupa reporterul DooBlade. (Pachet 4) Anunt: "Clanul oficial "Ultras South [uS] recruteaza jucatori cu minim level 30 si cu vechime pe comunitate." @, de pachetul tau se va ocupa reporterul rolo. (Pachet 4) Anunt: "BIS[sEX] oferă chirie la apartamentul său de level 7, cu interior unic, cu bar şi jacuzzi, situat la intrarea in Las Venturas" @, de pachetul tau te vei ocupa personal, deoarece avand preferinta ca anunturile sa fie publicate doar cand esti online, nu vor exista probleme cu anulare si asa mai departe. Anunt: "[TL]Alex_Workout vinde casa de level 8 cu etaj in Las Venturas si cumpara bussiness de mancare in orice oras, [/sms 130-6630]." @@Botys Ghytza, de pachetul tau se va ocupa reporterul andreeaprs. (Pachet 1) Anunt: "Vrei sa participi sau sa sponsorizezi evenimentul "Turul B-Zone part. 3"? Acceseaza sectiunea "Events"." *Daca aveti intrebari sau nelamuriri legate de noua forma a anunturilor, ma contactati pe mine, nu pe reporteri, fiindca ei nu au voie sa schimbe nicio virgula fara acordul meu. *Tarifele sunt afisate pe prima pagina a acestui topic. *Daca sesizati ca un anunt din pachet este dat in intervalul orar 02:00-09:00, va rog sa ma contactati prin PM si sa-mi dati dovada.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.