Jump to content

Rar3s

Member
  • Posts

    719
  • Joined

  • Last visited

About Rar3s

  • Birthday 10/15/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://Ce-i asta?
  • Skype
    bz.rares

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Petrosani

Previous Fields

  • Real name
    Rares

Recent Profile Visitors

6110 profile views

Rar3s's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

42

Reputation

  1. Sunt foarte reusite si chiar te descurci in domeniul asta. Vad ca ai evoluat mult de la semnaturiile pe care ni le faceai prins GSB . Bravo, tine-o tot asa si sper sa evoluezi si mai mult .
  2. Nick: Rar3s99 Level: nush Rank: 2 Vechime: nush De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu ajung la war, deci n-are rost sa mai ratacesc p'aci. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una buna. Alte precizari?: Imi pare rau doar ca timpul nu-mi permite sa va ajut suficient. Va urez numai bine pe toate planurile vietii (alea conteaza) nu cred ca ne vom mai vedea curand pe joc,imi ocupa un timp pe care-l irosesc zic eu .. Numai bine !
  3. Nick: Rar3s99 Level: Nu stiu. Rank: 1 Vechime: Cat sa nu iau FP. De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu voi ajunge la cateva war-uri si decat sa tin un loc ocupat degeaba, mai bine ies. Nu mai am timpul necesar sa fiu activ cat trebuie. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul, cred . Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu am prea fost activ sa vad ce si cum inafara war-urilor, dar in asamblu este o parere buna, nu mai trebuie sa va certati cand pierdeti si asta o sa va ajute mult. Il aveti pe Blacky care am observat ca isi face treaba foarte bine, profitati de asta. Alte precizari?: Imi pare rau ca numai raman, dar decat sa fiu un inactiv, mai bine asa.. Multa bafta !
  4. @, Ca sacalii . Hai ca a fost bine azi la war, sper ca miane sa castigam tot si sa incepem sa pictam frumos pe harta !
  5. @@AIM MIonut, Pleaca ba cu signature aia , schimb-o ca e demodata. Ia fa-mi si mie o signature te rog cu '' Vand magie pe paine'' daca mai tii minte cum mi le-ai facut in Green .
  6. @, A zis ca-mi pastreaza si mie o fata, nu uit ! O sa vin mai tarziu, stai linistit nu omit sa te chem .
  7. Nu-mi vine sa cred baiatu asta de sus incearca sa faca si el un post pentru a fi bagat in seama si noi nimic. Atunci hai ca incep eu '' LA MULTI ANI IONUT ! '' .
  8. @@TurneR, Bafta turner in real life. Eu voi incerca sa ajut factiunea sa fie din nou sus acolo unde cred ca si tu o stiai pe vremea lui Pharell. Mai vorbim prin game . Si sa stii sa nu te astepti la un '' + '' la post ca nu primesti nimic !
  9. Eu zic ca merita 100 la suta +, voi? ) ----> http://imgur.com/0hc18Kt <--------
  10. DM la caligulas. Merge de plictiseala . Haideti !
  11. Se pare ca sau luat masuri pentru war-uri. Asta e bine si sper sa ne aduca un + si sa reusim in a cucerii mai multe teritorii. Blacky imi place cel de-al doilea post !
  12. @@TurneR, Si eu aveam aceeasi problema. Atunci cand mai dadeam in unitate cu palma ( ceva mai tare ) se auzea normal, sfatul meu este sa iei aspiratorul si sa-l cureti de praf .
  13. @, Daca stiam ca nu avem decat la 13:30 war mai dormeam putin
  14. Salut, am o problema cu trezitu, abia acum m-am ridicat din pat . Haideti ca ma grabesc si intru si eu in game. Iar nu avem attack unde avem nevoie? .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.