Jump to content

CLOD

Member
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

About CLOD

  • Birthday 07/24/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timisoara,Timis,Romania
  • Hobbies
    Cautarea adevarului

Contact Methods

  • Skype
    pm si il ai:)

Previous Fields

  • Real name
    Claudiu

CLOD's Achievements

Regular

Regular (8/14)

17

Reputation

  1. Aceeasi poveste si pe alte telefoane, o voi schimba si sper ca se va rezolva. Mersii
  2. Nume: Claudiu Ce problemă ai?: Problema cu cartela Ce model este dispozitivul cu probleme?: Iphone6S O scurtă descriere a situației: Tin sa precizez ca telefonul este achizitionat din magazin(nou-nout), astazi am intampinat o problema cu cartela Digi, telefonul imi arata ca am semnal full, dar nu pot efectua apeluri, trimite sms-uri sau conecta la net. Trebuie schimbata cartela sau este din cauza telefonului? Poze cu problema (dacă se poate) Alte precizări: Multumesc anticipat
  3. ​Am facut si asta... degeaba, aceeasi poveste, merge bine cateva ore si dupa iar incepe sa aiba lag
  4. Nume:Clod Ce problema ai?: Telefonul se misca extrem de greu O scurta descriere a situatiei: Recent am achizitionat un Samsung Galaxy S5 Neo(nou, direct din magazin, fara sa fie blocat in vreo retea). In prima zi telefonul s-a miscat impecabil, dar dupa a inceput sa se miste tot mai incet si a inceput sa aiba lag pana si in aplicatia de messenger de la facebook. Memoria RAM era la 80% fara a tine vreo aplicatie pornita. Tin sa mentionez ca am incercat sa fac tot posibilul sa scap de lag, l-am resetat la setarile din fabrica de 3 ori, i-am sters memoria cache(folosit HOME-VOLUME UP-POWER), am intrat optiunile dezvoltatorului pentru a opri animatiile. Screenshot(daca se poate): Nu am. Alte precizari:Telefonul a fost cumparat din Germania.
  5. Salutare, ma puteti ajuta si pe mine? Deci am o problema, pe laptop am windows10 si cand vreau sa ma conectez la server nu ma lasa, deschid clientul jocului, dau connect dar nu se intampla nimic... va rog ajutati-ma. Dau funda
  6. Neata, cat ai bugetul? https://www.flanco.ro/laptop-gaming-asus-rog-g551jw-cn319d-intel-core-i7-memorie-8gb-hdd-1tb-ssd-24gb-nvidia-geforce-free-dos.html eu l-am comandat pe asta si azi merg sa mi-l ridic
  7. Nick: Clod Rank: 2 Ziua : Vineri Ma invoiesc de la: War Data: 11.12.2015 Motiv: Am de invatat, maine dimineata am examen si nu imi permit sa il pic. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2. Alte precizari: Bafta
  8. CLOD

    Tombola B-Zone

    Nickname:Clod Level:37 Sunt jucătorul cu numărul:7 Alte precizări:nu
  9. VTB, haideti sa va zic si eu ceva, probabil nu veti citi ce scrie un amarat rank 1, dar putin imi pasa. Bun, eu nu cunosc pe nimeni din aceasta factiune, am intrat aici deoarece aceasta este factiunea mea de suflet ca sa zic asa si singura persoana de care imi mai aminteam este PVP deci de aceea ati face bine sa ma ascultati. Nu a durat mult pana sa imi dau seama cine sta aici pentru rank, functii, etc... si cine nu, nu ii tin partea nimanui, dar Kay, te rog citeste si ia aminte ca rahatul asta de joc e ca un drog si o sa iti para rau daca renunti la lider. Nu prea ma intereseaza ca multi dintre voi ma veti face pupincurist si toatece, eu pot sta cu rank 1 permanent pentru ca joc sa ma relaxez dupa o zi de scoala si de invatat. Kay, Tig3r eu zic sa va ganditi foarte bine la ceea ce aveti de gand sa faceti pentru ca eu i-am zis si lui Tig3r ce se va intampla daca pleaca ei... In fine, mai is multe de zis, discutam maine in game ca scriu aici prea mult si va pierdeti interesul. Noi suntem un grup, suntem o echipa, eu nu cred ca avem nevoie de individualisti("mi-a furat killul"). In fine, vorbim in game. Noapte buna.
  10. Nick: Clod Rank: 1 Ziua : Luni Ma invoiesc de la: War Data: 16/11/2015 Motiv: Same shit as yesterday, maine se termina calvarul Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2;2/2): 1/2 cred avand in vedere ca e o noua saptamana, dar probabil 2/2. Alte precizari: Bafta si scuze... dar sper sa ajung.
  11. Nick:Clod Rank:1 Ziua :Duminica(15.11.2015) Ma invoiesc de la:sedinta+antrenament Data:15.11.2015 Motiv:Stiu ca e venita cu intarziere dar ieri nu am apucat sa o mai scriu deoarece am avut un deces in familie si dupa ora 18 a trebuit sa plec si nu am apucat sa mai fac invoire. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) :1/2 Alte precizari:Sper sa ma invoiesti, imi pare rau ca nu am putut veni. Ne vedem la waruri azi.
  12. Ciocky is in the house

  13. Nick: CLOD Level: 36 Rank: 1 (for ever) Vechime: 3 saptamani De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Probleme in viata personala. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Da Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Da Alte precizari?:Bag piciorul am 4 ed 2 la mate, si nu mai am timp de SAMP.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.