Jump to content

Razluc

Member
  • Posts

    341
  • Joined

  • Last visited

About Razluc

  • Birthday 10/30/1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kpo.ro
  • Skype
    razluuc

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Cluj-Napoca
  • Hobbies
    Web Development, Sports, Music

Previous Fields

  • Real name
    Razvan

Razluc's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

13

Reputation

  1. Razluc

    Welcome!
  2. Razluc

    welcome
  3. Update! Upgrade!

  4. @Levi ce te mai obosesti. Fi tu fara grija ca bobo castiga bine si inainte de update. Si costurile nu is asa astronomice pe cat crezi dumneata. Toate serverele alea de cs dau cate 10 euro pe luna. Licenta pe ip board e 100 euro si e full, nu plateste in fiecare luna. Tare credul mai esti. @Kevinster (facepalm) 200euro lunar hosting. ? Tu crezi ca atat il costa pe el sa dea de la el din buzunar? Daca trebuia sa scoata 2000 euro lunar din SAMP era de mult inchis . Apai creduli sunt cu caru . tot timpul sunt sute de pupincuristi, sarici rapid pe playeri care fac sacrifici pentru a avea si ei ceva "virtual" . Totusi va dau un sfat la toti. Nu mai bagati bani in jocuri virtuale. Sau cel putin bagati sume de care sa nu va para rau. Bagati bani in viata voastra ca se duce prea repede pe un tampit de joc.
  5. What`s on your mind?

  6. Razluc

    Nick: Cristiano.Razluc Facțiune: Civil Level: 25 Răspuns: Euros
  7. Razluc

    Salut, P.S: sunt din judetu alba de fel....in cj e doar faculta,caminu si DISTRACTIAAA
  8. Razluc

    Salut. Sunt student la Facultatea De Instalatii din cadru Universitati Tehnice din Cluj-Napoca
  9. Oferta pentru cine se apuca pe RPG1!! La fiecare nou jucator care se inregistreaza cu numarul meu va primi la level 10 EURO pe client plus pana atunci bani pentru necesitatii.

  10. Caut factiune pe RPG1 care nu cere activitate mare. (sunt student) Intru din cand in cand dar nu imi pierd timpu cu orele pe un joc.

    1. No account

      No account

      Civilianus Family

    2. Jupiter90 Shredded

      Jupiter90 Shredded

      Aplica la FBI. Vei putea face raportul, mai ales daca intri seara.

  11. CSGO.B-ZONE.RO ! Hai si tu!

  12. Niciodata nu se vor opri din inselatorile cu conturi. Atata timp cat sunt copii redusi, aceia vor cadea tot timpu in plasa. Cum poti sa te gandesti ca iti cere ownerul serverului parola de la contul tau, cand el din 2 clickuri vede tot din contul tau si modifica ce vrea. Macar daca nu sunt postate atatea anunturi sa va atentioneze...trist

    1. RedBull 109 ABUZ

      RedBull 109 ABUZ

      Daca se foloseste criptare, asa cum folosesc companiile mari nici ownerul, directorul etc nu poate afla nimic. Dar cred ca este ceva mult prea complex pentru bizon. Si pe cine intereseaza daca careva isi da parola de la cont? e treaba lui

    2. Razluc

      Razluc

      Ownerul iti poate vedea contul cand intra in ftp. Adica tot ce ai in stats. Pai dumneata spui ca pe cine intereseaza daca isi da parolele de la cont. Pai uitate la Anunturi si vezi cum owneri incearca sa diminueze aceste inselatori , pentru ca exista multe persoane ce se dau drept ei.

  13. Razluc

    Salut!
  14. Razluc

    Salut!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.