Jump to content

Oscuro ToV

Donator
  • Posts

    797
  • Joined

  • Last visited

About Oscuro ToV

  • Birthday 06/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sibiu

Contact Methods

  • Skype
    tony_xk3nT

Previous Fields

  • Real name
    Tony
  • RPG Nickname
    Oscuro

Recent Profile Visitors

1743 profile views

Oscuro ToV's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

41

Reputation

  1. Cam tacuti pe aici.. Sarbatori fericite tuturor!
  2. Salut, ce sedinta a fost duminica asta? ca pe forum n-am vazut nimic iar in game n-am mai intrat de sambata.. sper sa nu-mi iau 3/3.. oricum sper sa nu fiu sanctionat.. ca pe forum nu vad nimic postat.
  3. Salutare, care poate sa ma ajute si pe mine cu key activated la un windows 7 home premiom? va rog din suflet, am cautat si pe net, si mai toate sunt inchise, nu stiu ce naiba are
  4. Acum vad ca merge, au fost ceva restarturi....
  5. Salutare lumee! De azi sunt noul vostru coleg <3 Sper sa ne intelegem bine. Vorbim in game.
  6. Bine v-am gasit colegii. Sper sa ne intelegem bine si sa am o sedere de lunga durata alaturi de voi.
  7. Azi, 26.02.2015, intre orele 20:00 - 21:30 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu se poate prezenta, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati ! O sa accept un numar mic de invoiri. Sunteti rugati sa va prezentati la ora 19:45 in HQ. Cine nu indeplineste condiitle stabilite primeste FactionWarn. 1.Aveti voie sa faceti 2 cereri de invoire pentru war-uri pe saptamana 2. Cine vine la war trebuie sa aiba un total de 1000 secunde pe durata unui war. Nu o sa va sanctionez pe cei care veniti la war si nu faceti un numar OK de secunde la fel ca pe cei care nu se prezinta deloc la waruri. 3. La sfarsitul war-ului cine are scor pe minus !fi sanctionat conform regulamentului. !* Daca parasiti jocul in timpul war-ului dati-mi un PM cu motivul. Daca nu o faceti sa nu va mirati ca aveti sanctiuni. !* Daca sunteti prinsi AFK in timpul warului, fara sa fi anuntat prin SMS un membru de rank mare, ex. lider, sublider, o sa fiti sanctionati. !* Trebuie NEAPARAT sa aveti jobul Arms Dealer. Cine este prins cu alt job sau fara materiale o sa fie sanctionat. !* Va sfatuiesc sa aveti Bandicam sau Fraps si sa-l folositi. Pentru a dovedi ca un jucator a fost omorât este nevoie de mult mai multe dovezi. O singura dovada cu /call 112 NU ESTE SUFICIENTA! Datorită unor buguri sau a unor abuzuri, dorim mai multe dovezi, care prezintă situația înainte de crimă.
  8. Nickname: Oscuro Rank: 6 Pimp Sanctiune: FW Membrul sanctionat: [69]DuRR Mr.Andreas MaxDefected21 Strutterr Sp1kee.[GoV] Motiv: Absenta war. Dovezi: Evidenta War-uri Alte precizari:
  9. @, Bine ai venit Shopps, sa speram ca vei ramane mult timp aici, chiar daca red dragon a fost mafia ta de suflet.
  10. Baietii, avem doar 2 waruri, prezenta va fi obligatorie, daca nici macar la 2 nu veniti e jale.. hai ca vorbim la war, sper sa facem fata macar la rdt ca la bratva nu avem sanse deloc
  11. Azi, 25.02.2015, intre orele 20:30 - 21:30 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu se poate prezenta, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati ! O sa accept un numar mic de invoiri. Sunteti rugati sa va prezentati la ora 20:20 in HQ. Cine nu indeplineste condiitle stabilite primeste FactionWarn. 1.Aveti voie sa faceti 2 cereri de invoire pentru war-uri pe saptamana 2. Cine vine la war trebuie sa aiba un total de 1000 secunde pe durata unui war. Nu o sa va sanctionez pe cei care veniti la war si nu faceti un numar OK de secunde la fel ca pe cei care nu se prezinta deloc la waruri. 3. La sfarsitul war-ului cine are scor pe minus !fi sanctionat conform regulamentului. !* Daca parasiti jocul in timpul war-ului dati-mi un PM cu motivul. Daca nu o faceti sa nu va mirati ca aveti sanctiuni. !* Daca sunteti prinsi AFK in timpul warului, fara sa fi anuntat prin SMS un membru de rank mare, ex. lider, sublider, o sa fiti sanctionati. !* Trebuie NEAPARAT sa aveti jobul Arms Dealer. Cine este prins cu alt job sau fara materiale o sa fie sanctionat. !* Va sfatuiesc sa aveti Bandicam sau Fraps si sa-l folositi.
  12. Nickname: Oscuro Rank: 6 Pimp Am dat teste cu: Howard Rezultatul probei teoretice: 0/3. Rezultatul probei de arme: 3/5. Rezultatul (Acceptat / Respins): Acceptat. Alte precizari: Welcome.
  13. Maine, 23.02.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINE pentru a ne prezenta la waruri. Cine nu se poate prezenta, sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat, altfel veti fi sanctionati ! O sa accept un numar mic de invoiri. Sunteti rugati sa va prezentati la ora 19:40 in linie la HQ. Cine nu indeplineste condiitle stabilite primeste FactionWarn. 1.Aveti voie sa faceti 2 cereri de invoire pentru war-uri pe saptamana 2. Cine vine la war trebuie sa aiba un total de 1000 secunde pe durata unui war. Nu o sa va sanctionez pe cei care veniti la war si nu faceti un numar OK de secunde la fel ca pe cei care nu se prezinta deloc la waruri. 3. La sfarsitul war-ului cine are scor pe minus !fi sanctionat conform regulamentului. !* Daca parasiti jocul in timpul war-ului dati-mi un PM cu motivul. Daca nu o faceti sa nu va mirati ca aveti sanctiuni. !* Daca sunteti prinsi AFK in timpul warului, fara sa fi anuntat prin SMS un membru de rank mare, ex. lider, sublider, o sa fiti sanctionati. !* Trebuie NEAPARAT sa aveti jobul Arms Dealer. Cine este prins cu alt job sau fara materiale o sa fie sanctionat. !* Va sfatuiesc sa aveti Bandicam sau Fraps si sa-l folositi. !* In cazul in care warul este castigat, cel care va lua best va fi premiat cu 30.000$ Nu vreau sa vad certuri in topicul Discutii membri. Riscati sa fiti sanctionati si in joc.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.