Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

IoanaB

Member
  • Posts

    856
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About IoanaB

  • Birthday June 14

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Bucharest
  • Hobbies
    ♥ Paramedics ♥
    ♥ Leader ♥

Previous Fields

  • Real name
    Ioana

Recent Profile Visitors

7647 profile views

IoanaB's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • 100 Posts
  • 300 Posts Rare
  • 15 Posts
  • 30 Days Member

Recent Badges

257

Reputation

  1. Nume: AngelRullz Rank: 2 Dovada: https://imgur.com/a/H7A0gSR Alte informatii: - Misiune efectuata cu succes.
  2. Thanks for the +1's you awesome little smecher. Hope ur doing okay :*

    1. IoanaB

      IoanaB

      Haha you're welcome :* Thanks you awesome little cow :))

    2. cowS

      cowS

      oo she is alive :D:)), Pwp :*:D

  3. 21.03.2014 - 21.09.2015 - Paramedic IoanaB ♥

    1. Show previous comments  29 more
    2. StefanB

      StefanB

      Ioana ce sa zic...sper sa te faci mare si sa faci multi bani...sunt faimosul MMoney...sper sa mai vorbim din cand in cand si...cand ti-am vazut demisia sincer am plans,o sa fii o legenda forever......

    3. IoanaB

      IoanaB

      Aww, multumesc. Eu sunt mereu activa pe forum, PM me :D

    4. MeMoRy Legend

      MeMoRy Legend

      Bafta in continuare "naba mica" sper sa ajungi unde ti-ai propus. Ioana cea mai tare membra Paramedics. Te pupacesc :*** <3

  4. Dupa cum ati vazut si la demisii, e momentul sa va parasesc. Chiar daca nu o sa mai fiu membra, sper ca vom pastra legatura (cei care vreti) si vreau sa luati bine aminte tot ce am zis pe la finalul demisiei, nu este un lucru imposibil de urmat. Paramedics este si va ramane cea mai frumoasa amintire legata de acest joc. Mi-a placut sa colaborez cu voi in calitate de colega, sa va am ca membrii si sper ca si voi aveti aceeasi parere fata de mine. Imi pare rau ca am neglijat in ultimul timp factiunea, dar scoala si oboseala si-au spus cuvantul. Prea multe lucruri nu ar mai fi de spus, am zis destule la demisii. Sa ascultati de Jonis, de cei care vor veni in fruntea Paramedics (ai grija Jonis pe cine alegi) si de rank 5+, toti sunt niste oameni minunati care si-au luat functia pe munca si pe merit. Multa bafta tuturor la rapoarte si la rank up. Va iubesc Keep up the good work. P.S: Demon a fost cel mai naspa si inactiv leader ever, tot ce a zis in demisia lui sunt minciuni. P.S.2: Before And after:
  5. @, oricum 80% pleaca in departamente si mafii, cei care chiar vor sa faca ceva in Paramedics si tin la factiunea asta, vor ramane si vor arata de ce sunt in stare. Cum am zis, vai ce tragedie inca 10-20 de heals in plus. De parca ar veni apocalipsa, asa va plangeti .
  6. @, e a doua ta postare: http://imgur.com/jVtDYzN Se scrie faza*, m-ai*, s-au*, niciodata*, s-a*, de joc*, etc. In primul rand, inainte, raportul se facea in 2-3 ore, iar dupa erai liber sa faci ce vrei si nu de putine ori s-au gasit playeri care sa se planga ca factiunile pasnice nu sunt destul de active si ca e pustiu pe /services (si au dreptate, chiar nu face mare chestie). Ca sa nu mai fie astfel de plangeri, s-a discutat problema maririi rapoartelor de activitate (iar adminii au avut ideea asta). In vacanta nu se maresc ca vai lumea e afara si nu sta nimeni in casa cand e frumos sa faca raportul si vorba aia, e vacanta si pleci, se umplu factiunile cu inactivitati etc etc. In timpul scolii nu s-ar putea mari ca vai lumea invata, e scoala, fiecare trebuie sa faca teme si nu are nimeni timp de raportul in samp. Iar atunci cand ar trebui marite? In alta ordine de idei, cine n-are timp de raport sau cui nu ii convine, exista topicul cu Demisii. Fiecare cand s-a bagat intr-o factiune si-a luat angajamentul de a face ceva, printre care si raportele de activitate, iar eu consider ca la factiunea noastra acestea sunt decente. (iti dai seama cat iti va mai lua in plus 10-20 heals ) P.S. Inainte erau rapoarte si mai mari, ba chiar cu [/accept medic] obligatorii la fiecare rank si culmea, nu mai murea nimeni. Iar pentru cei care se intreaba de ce rank 1 au rapoarte mai mici decat cei 2-3, ideea a fost ca ei sunt incepatori si nu trebuie sa munceasca atat pentru un rank up, asa cum ar trebui sa faca rank 2 si 3, care sunt mai experimentati si stiu cum sa faca mai eficient raportul. Cat despre rank 4, frate, daca vrei rank 5 (si nu e putin 5), muncesti si tragi, nu stai degeaba ca esti tester si vai ce munca grea de 2 ori pe luna sa dai 1-2 teste.
  7. Nick: IoanaB[ToV] Data sancționării: 07.09.2015 Sancționat membrul: Mihay Sancționat cu: AV Motivul: Raport anulat. Dovada (opțional, după caz): Topicul cu rapoarte. Alte precizări: Atenție data viitoare și întreabă dacă ai nelămuriri.
  8. Nick: IoanaB[ToV] Data sancționării: 03.09.2015 Sancționat membrul: DealerX Sancționat cu: AV Motivul: Raport anulat. Dovada (opțional, după caz): Topicul cu rapoarte. Alte precizări: Atenție data viitoare și întreabă dacă ai nelămuriri.
  9. Nick: IoanaB Data și ora: 30.08.2015, 22:23 Am dat test cu: [GF]N.Catalin Proba teoretică: 0/3 Proba practică: 5/5 Rezultat final: ADMIS Alte precizări: A decurs totul perfect. Nick: IoanaB Data și ora: 31.08.2015, 14:50 Am dat test cu: BoDoBoDo2002 Proba teoretică: 0/3 Proba practică: 4/5 Rezultat final: ADMIS Alte precizări: A decurs totul perfect.
  10. Thank you so much for reputations! Love u :*

    1. IoanaB

      IoanaB

      I wanted to give more but I was in a lack of points :)):*

    2. cowS

      cowS

      Aww haha. Thank you though, even 1 is enough from my little medic princess :)

    3. IoanaB
  11. Acum ti-am vazut povestea, vezi ca mai ai de continuat la ea :)) <3

  12. 2 lideri pe forum la Paramedics Felicitari @Jonis ToV <3
  13. OMG TERMINA CU GOLDUL TAU CA NU IA NIMENI.

  14. Nick: IoanaB[ToV] Data sancționării: 24.08.2015 Sancționat membrul: xRamsey Sancționat cu: FW Motivul: Job necorespunzator Dovada (opțional, după caz): Click Alte precizări: Mai multa atentie data viitoare.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.