Jump to content

Rack

Member
  • Posts

    1105
  • Joined

  • Last visited

About Rack

  • Birthday 09/24/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti

Previous Fields

  • Real name
    Iulian

Rack's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

31

Reputation

  1. Nickname: RackeTzZz Timpul pe care l-ati petrecut aici?: ... Motivul demisiei: Nu am timp sa mai intru, cursurile imi ocupa toata ziua. Cum v-ati simtit în Safe 4 Family?: M-am simtit. Ce trebuie schimbat?: Intrebarea asta... Alte precizari: Ma simt ciudat ca plec de aici, asta poate pentru ca m-am atasat de clan, de voi... Peiu, te astept pe Skype ca sa-mi zici cum iti dau aia 3euro, poate ajuta clanul cu ceva. Ar mai fi multe de spus, la cate trasnai am facut pe aici as putea scrie o carte...in 2 volume chiar. Pe cei din Bucuresti si chiar si ceilalti care puteti sa ajungeti va astept la o bere (face Peiu cinste ) Nu-mi ramane decat sa va urez multa bafta, atat in viata virtuala cat si in cea reala si sa o lasati mai usor cu "whore & wank". Pup la voi!!
  2. Nick: RackeTzZz Rank: 4 Plec pe data de: 10.09.2014 Revin pe data de: 15-20.09.2014 cel mult. Motivul: Luni incep cursurile si pana nu vad cum stau lucrurile pe acolo nu am timp sa mai intru. Stiu ca ma fost inactiv in ultima vreme, dar curand o sa am mai mult timp liber. Alte precizari: Vreau sa va gasesc oficiali cand ma intorc!
  3. Nick: RackeTzZz Rank: 3 Activitate de tip: LCS Data activității/ședinței: 09.08.2014 Motivul: A intervenit ceva si nu am putut ajunge la activitate. Alte precizări:
  4. Nick: RackeTzZz Rank: Plec pe data de: 25.07.2014 Revin (pe data de): cand termin cu inscrierea si cu examenele (pe la sfarsitul lui august probabil) Motiv: Alte menţiuni: Bafta!
  5. PRO, chiar daca iti lipsesc cateva ss-uri. P.S: Dai un edit si pune-le, nu toti sunt indulgenti ca si mine.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.