Jump to content

South Edward NissaN

VIP
  • Posts

    5516
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Other groups

South Edward NissaN last won the day on May 31 2022

South Edward NissaN had the most liked content!

About South Edward NissaN

  • Birthday 07/29/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Plecat in lume ascultand muzica!
  • Hobbies
    Pariuri Sportive; PC Gaming & Upgrading;
    ★Los★
    ★Santos★
    ★School★
    ★Instructor★

Contact Methods

  • Skype
    Edward_NissaN

Previous Fields

  • Real name
    George Eduard
  • RPG1 Nickname
    [uS]Edward_NissaN
  • CS 1.6 Nickname
    Doar CS GO ;)

Recent Profile Visitors

7870 profile views

South Edward NissaN's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • 50 Reactions Received Rare
  • 200 Reactions Received Rare
  • 1 Reaction Given
  • 10 Reactions Given

Recent Badges

779

Reputation

  1. South Edward NissaN

    Si eu care am cumparat un biz acum 3-4 ani cu 600kk biz care acum valoreaza peste 1,5kkk iar cel de pe 2 l-a cumparat anu asta cu 700-800kk valoare pe care o are si acum, dupa logica ta foarte proasta ar insemna sa primesc mai putine procente! Mai baga o fisa te rog
  2. South Edward NissaN

    Nu exista ideea sa multumeasca pe toata lumea. Pana la urma cea mai buna idee ramane cea cu actiunile insa 60% mi se pare putin si ar mai trebuii crescuta cu macar 5 procente pentru cei de pe 1 si nici nu vreau sa mai aud de ideea de 50-50 deoarece nu poti sa compari nivelul de munca depusa oricat ar zice “vecinii” de pe rpg 2 ca au muncit si nu neg munca depusa de ei nici pe departe, insa nu se apropie de munca depusa de noi pe RPG 1.
  3. South Edward NissaN

    Nu au muncit lafel. 50/50 e o bataie de joc la adresa celor de pe rpg1, unde economia este si a fost mereu mai gres, implicit mai multa munca, chiar ani de zile sa poti detine un biz cu adevarat profitabil.
  4. South Edward NissaN

    Bro pe mine ma intereseaza de al meu. Il am impreuna cu swe de 3 ani aproximativ. Ca sa-l luam a trebuit sa muncim cativa ani. Nu ii iau in mormant dar de ce sa-i pierd? Sunt ai mei, munca mea. Cum am zis, 60% mi se pare putin, un 70% mai merge cu 30%. Si nu e vorba numai de poker, sunt mai multe bizuri care produc si sunt in aceeasi situatie. Mi se par niste oameni penibili cei ce zic 50/50 ca nu mi se pare deloc ok sa fiu fortat sa impart pe jumate ceea ce detin.
  5. South Edward NissaN

    Eu nu stiu cum pe de o parte @ Kelton zice ca nu vrea sa bage bani pe servar dar pe alta parte zice ca la sistemul de procente / franciza / etc. zice ca-mi dubleaza productia la biz drept urmare baga bani pe servar.
  6. South Edward NissaN

    Si eu care am platit pentru el, am strans bani 2 persoane sa reusim sa il luam ce facem? O luam la cioc? Cum ai ajuns tu la concluzia sa luam 50-50? 🤣 Un 25% va ajunge
  7. South Edward NissaN

    Daca bagi treaba cu actiunile, eu unul as fi de acord doar daca as detine un minim de 80% din actiunile bizului pe care-l detin, mai exact poker-ul orice altceva este nesatisfacator. Despagubirea amandurora e o idee foarte proasta, e o idee buna doar daca-mi dai intre 1,5 si 1,8kkk pe biz cat cer pe el cand ma intreaba cu cat vreau sa-l vand cineva. Orice alta suma este mult prea mica pentru acel biz avand in vedere economia existenta. Si asa cam toate ideile sunt nefavorabile celor care am jucat pe RPG 1. Am muncit ani de zile sa fac afaceri alaturi de @ SwE South ca sa luam poker-ul si tot ceea ce detinem si sa fim lasati si fara 1% din ceea ce detinem este un furt oricat o dai pe ocolite, @ Kelton ! Parerea mea e ca ori faceti ideea 1 ori maxim 4 cea cu procentele la care, cum am zis si mai sus, cel de pe RPG 1 sa detina un 80% nicidecum sub deoarece preturile de pe 2 nici nu se apropie de cele de pe 1 oricat le-ar inflorii baietii de cand au aflat de fuziune . E foarte mult 40%, Maxim 25.
  8. South Edward NissaN

    Csf man. Dar nu se fac manevre si nu se decide acest lucru de stim cu totii cine..suntem noi rai… el e un geniu 🤡
  9. South Edward NissaN

    Te salut. Parerea celui caruia i-ai raspuns o impartasesc foarte multi jucatori / fosti jucatori. De ani de zile ti s-a atras atentia atat de mine cat si de zeci de alti jucatori ca sunt destule lucruri pe care le faceti gresit, incepand cu acea replica a ta: " nu-ti convine, poti pleca" si playerii au plecat. Apoi, foarte multe decizi care au fost cel putin ciudate. Promisiuni netinute de update-uri. Update-uri acceptate de prin 2014 care si acum nu s-au implementat. A fost constant o bataie de joc fata de jucatorii cu vechime si experienta si s-au axat lucrurile pe playeri lipsiti de experienta dar care petrec multe ore in joc ( staff ). De asemenea, au fost bagati / acceptati in staff oameni care au luat BAN pentru JIGNIRE SERVER, ceea ce este penibil, si altii ( si eu printre ei ) au fost respinsi pe motiv ca nu ma intelegeam cu 1 / 2 persoane din staff care mi-au gresit si am avut o discutie barbateasca cu ei. Pe langa asta, de acum 1 an, IamGold trebuia sa ia admin 6, asta asa ca idee ca se facea "reclama" ca o sa fie acolo dar probabil strica socotelile. Incearcati cat mai mult, si e de inteles, sa faceti playeri sa stea pe server obligandu-ne sa facem 20 de ore jucate REALE. Sunteti disperati sincer...s-a vazut cand ati bagat acea regula. Si acum sunt persoane care NU fac acele ore si inca au casele...se fac favorizari clare. Pe langa asta ti-au fost aduse in atentie, de mine, dar si de altii, nenumarate situatii de favorizari clare la alegerile facute pentru helper... nu ti-a pasat. Mi-a fost scoasa functia mie fara dovezi clare ci doare unele penibile care erau cel mult un " poate a facut asta" dar ai hotarat sa ma scoti ca de ce nu. Iar acum ceva timp, cu acel purge de banuri pentru ilegale ( nu ma leg de banuri cum au fost date desi admini fac mai multe ilegale ca playerii normali ), ai zis ca poti bana pe oricine oricand fara un motiv....ce vrea sa insemne asta??? asta ar trebui sa fie minimul de respect fata de playerii care...de bine de rau au format aceasta comunitate?? au investit timp si bani ( in buzunarele voastre )???? discutia e lunga Kelton...desigur ca de fiecare data o sa ti se para ca nu avem dreptate ca asa ne-ai raspuns mereu. Poate cand se va inchide comunitate / servarul .... o sa vi la o discutie pe Discord sa-ti zicem noi cu adevarat ce s-a intamplat sub nasul tau fara sa stii ca sunt multe pe care le stiu eu si altii si multe pe care nici noi nu le stim. Iti doresc o zi frumoasa si multa sanatate. Semnat: Un jucator vechi care o sa fie ignorat in continuare.
  10. Nume: Edward_NissaN - Linkul catre profilul de website / RPG bar:[url="https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Edward_NissaN"][img]https://www.rpg.b-zone.ro/players/bar/Edward_NissaN.png[/img][/url] - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): Nu exista. - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: Nu
  11. South Edward NissaN

    Nume: Edward_NissaN Contractul: Click!
  12. South Edward NissaN

    3 ani aproximativ am si eu in LV Taxi si mai avem vreo 5 luni prin SF taxi. Am fost lider LS Si aproape 2 ani, si cei care au tinut lideru peste 500 de zile ar trebuii sa primeasca ceva.
  13. South Edward NissaN

    Ideea e ok insa perioada de timp e mult prea mare iar legat de faptul ca nu se aduna zilele de la factiunile de acelasi tip e ilogica, doar tot Taxi sau S.I sau PD sunt si in ls / lv / sf.
  14. South Edward NissaN

    Nume in joc: Edward_NissaN Contractul ales:
  15. South Edward NissaN

    Nume in joc: Edward_NissaN Contractul ales:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.