Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Bradleyyz

Member
  • Posts

    1148
  • Joined

  • Last visited

About Bradleyyz

  • Birthday 07/28/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Târgu Neamt
  • Hobbies
    VIP

Previous Fields

  • Real name
    Razvan

Recent Profile Visitors

4140 profile views

Bradleyyz's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

17

Reputation

  1. Ceva interesant.. en.theriansaga.gameforge.com

  2. Nickname: Bradleyyz Level: 5 Sunt jucătorul cu numărul: 39 Alte precizări: Yay, să vedem ce-o să iasă.
  3. Nick: Brandon Level: 39 Rank: 3 Vechime: Destul De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Ai ajuns să deții LS-ul, acum lasă pe alții să facă ceva din liderul lor. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu e cazul Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu foarte bună, unii nu știu să piardă și fac urât când ai scor negativ/pierdem un war. Alte precizari?: Baftă, asta nu o mai respingi
  4. Lasă naibii topicul ăla de învoiri deschis, să nu te aștepți la activitate mai mare dacă-l lași tot timpul închis, mai are și omu' alte probleme, n-are chef de jocuri în fiecare zi. Baftă la war, eu nu intru, motivul nu-l dau cât timp topicul ăla e închis.
  5. Nick: Brandon Rank: Sgarrista (3) Grupare: Arms Dealer Plec pe ziua de : 12/10/2014 Revin pe ziua de : 15/10/2014 Motivul pentru care lipsesc: Școala (teme, ascultări, teste) și alte activități care-mi ocupă tot timpul. Numar de inactivitate: Unuu Alte precizari: Joi intru la war-uri.
  6. Nick-name: Brandon Rank: 3 Invoire pentru war-ul din data: 7.10/2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Da. Nu pot intra. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Matematică informatică, profilul unde pierzi cel mai mult timp făcând chestii inutile acasă.
  7. Nick: Brandon Level: 39 Rank: 3 Vechime: In jur de 2 luni? Cred De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Prea multe teme, nu am chef de war-uri, alte motive personale. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Daca ar fi o atmosfera mai calma, ar fi perfect. Alte precizari?: Nu pot sa dau 2 ore/zi unui joc, cu sala si orarul asta de la scoala (probabil l-a facut doamna care face curatenie la cat de "bine" sunt puse orele). Succes..
  8. Nick-name: Brandon Rank: Soldato (2) Invoire pentru war-ul din data: 23/09/2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Pentru că din seria temelor și pentru că mate-info. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Să nu vă pună dracu să vă duceți la mate-info (pentru cei care sunt încă în gimnaziu)
  9. Nick: Brandon Level: 39 Rank: Soldato Vechime: In jur de 2 luni De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: A inceput scoala, nu voi mai avea timp de war-uri si nici nu mai am chef, nu-mi place sistemul actual, oricum sunt degeaba, activitate zero, scoruri de multe ori negative. + alte motive personale de care nu vreau sa vorbesc Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pentru minim 2 saptamani: Nu este cazul Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Cam multe certuri cand un war e pierdut, cam mult spam din partea unora, in rest e bine. Alte precizari?: 2 ore pe zi war-uri? Nu, deci chiar nu mai vreau, am incercat sa te ajut, desi nu prea am facut mare lucru, vreau sa invat anul asta ceva mai mult.. Te rog sa nu o respingi. Succes
  10. Nick-name: Brandon Rank: 2 Invoire pentru war-ul din data: 18.09.2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu am chef de jocuri. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: POATE voi intra la unul
  11. Nick-name: Brandon Rank: Soldato Invoire pentru war-ul din data: 8/9/2014 Motivul pentru care nu pot veni la war: Nu voi fi acasă (concert + artificiii) Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Nope, nu voi rata asta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.