Jump to content

Max21

Member
  • Posts

    1956
  • Joined

  • Last visited

About Max21

  • Birthday 04/02/1995

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Piatra Neamt

Contact Methods

  • Skype
    PM

Previous Fields

  • Real name
    -

Recent Profile Visitors

6918 profile views

Max21's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

80

Reputation

  1. Bafta B-zone, bafta tuturor cei care ma cunosc, bafta cei care ai fost alaturi de mine pe perioada asta!! Am facut reclama sa iau ban deoarece,

    1. Show previous comments  6 more
    2. Max21

      Max21

      SoRyN, nu mai are rost sa jorc am 20 de anisori, + e o poveste frumosa un urma mea log-uri frumoase prieteni de nota 10, mi-am luat ramas bun la toti, tu nu erai in game deci am zis ca te caut pe skype, si am sa-ti explic si nefericita poveste de ce m-am lasat.

       

    3. RW JaH

      RW JaH

      Ce te-a apucat ma Florin?Nu pleca! :(

    4. RW KuKy

      RW KuKy

      Succes ba Florin :'(

  2. Salutare tuturor! De astazi voi fi noul vostru membru, uni din factiune ma stiu , alti nu, deci doresc sa facem cunostinta si sa ne ajutam reciproc daca este nevoie fara certuri etc. Sunt o fire calma, glumiata , prietenoasa, imi plac glumele dar sa nu fie esite din comun ! Sper sa fiti sociabili toti sa vorbim si sa comunicam pe /r , uni poate stiu alti nu, desi am mai facut parte din FBI, rank 4 aproape 5 fara 2 saptamani, dar am iesit , dar este o poveste lunga nu conteaza. Asa ca bine v-am gasit, si bafta tuturor!! Multumesc Ady pentru sansa acordata, o sa regreti amarnic am venit aici sa-ti iau functia de lider ) iti multumesc si tine kazii, ai fost un teste excelent de nab ) am fost prea bun pentru tine , va iubesc pe amndoi. Ceasu e 00:50 , ne auzim azi defapt, pe la 12:00 cam asa sau cand reveniti voi de la scoala eu am terminat liceul am mai mult timp sa ma joc vara asta dupa nu se stie , s-ar putea sa ma duc ca ''lopata tata '' am o varsta care trebuie sa-mi incerc un job. Nu mai lungim vorba bafta tuturor , ma duc la somn si eu ca singur nu are niciun farmec sa joc!!
  3. Uitati-va va rog la asta , dar aveti rabdare la tot!! Sper sa va prinde-ti de fata , rad de fiecare data , cand ma uit!! https://www.youtube.com/watch?v=rk-ASLuPzdc
  4. taci faaaaaaaa ? ) Ai vorbit cand trebuia sa taci me-ai facut pofta de cirese!!
  5. Salutare tuturor!! Ba Andy , gata ai auzit ca nu avem lider upa ai dat edit la inactivitate, parca aveai inactivitate )
  6. Nick: Florin.Vlad95 Rank: 6 Data: 31.05.2015 Am dat test cu membrul: AndrewFTW Desfasurare: 3/3 (Respins) Alte precizari: Mai invata regulamentul !!!
  7. Nick: Florin.vlad95 Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura): - Tema (In caz ca nu exista o imagine): Sa scrie Paramedics, sa aiba un skin de rank Lider pe langa. Sa fie ceva in legatura cu Medici! Text: Welcome to Florin.Vlad95 profile Dimensiuni: Potrivite. Alte precizari: Vreau să alegeţi font-uri cât mai potrivite, poate şi o imagine de fundal ceva. Dau + pentru creaţiile care-mi sunt pe plac.
  8. Nick: Florin.Vlad95 Rank: 6 Data: 30.05.2015 Am dat test cu membrul: [LF]Al3xDoDy Desfasurare: 1,5/3 (Admis) Alte precizari: Mai invata din ce ai gresit, sa nu ai probleme pe viitor, sa nu ei FW , profita de sansa acordata!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.