Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

A I M Sidorov

Donator
  • Posts

    5329
  • Joined

  • Last visited

5 Followers

About A I M Sidorov

  • Birthday 03/30/1996

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.facebook.com/Sidorov.BZ

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Craiova, Drobeta Turnu - Severin,
  • Hobbies
    Desenatul, Gatitul, Cumparaturile, Plimbarile, Jocurile pe PC/ PS.

Previous Fields

  • Real name
    Sebastian Balaci
  • RPG Nickname
    Sidorov

Recent Profile Visitors

11612 profile views

A I M Sidorov's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • 300 Reactions Given
  • 1 Reaction Received
  • 50 Reactions Received Rare
  • 200 Reactions Received Rare
  • 1000 Reactions Received Rare

Recent Badges

1.3k

Reputation

  1. Ce face Sidorov cand se plictiseste? 
     

    Simplu: ——>. https://vm.tiktok.com/ZMFumBpj7/ <——

  2. Servus Edward! Iti dau dreptate in tot ceea ai ai spus mai sus. Și eu sunt un player destul de vechi care a tot luat pauze de N ori și la fel a și încercat sa se reapuce de acest joc. Poate ca și timpul meu nu mai era atât de liber pe cum era la început ca sa îmi pot permite sa fiu activ ca și pe vremuri însă, mereu când încercam sa ma reapuc întâlneam pe server o monotonie de toată splendoarea. Înainte nu era deloc așa. Era mult mai multă activitate pe server din partea tuturor playerilor cu update-urile de atunci decât după aceea cu update-urile viitoare și pana in prezent. Erau momente cand nici nu prindeai loginul, era serverul full și nu prindeai loc dar de la un timp de vreme s-au împuținat jucătorii și am venit cu intrebarea “de ce?”. Poate ca din cauza unor implementări care nu își aveau rostul, poate ca din cauza unor altor jucatori cu influente care au “stricat” toată Armonia și s-a ajuns și pe la niște favorizări in diferite și multiple situații.. Iar ilegalitați te asigur ca sunt făcute grămada și aici nu ma refer la “jucătorii de rând” ci tocmai la cei din staff, indiferent ca sunt Leaderi, Helperi sau Admini. Ma refer la Tot stafful in general chiar dacă nu toți umbla cu cioara vopsita. Ideea este următoarea, cum a fost nu o sa mai fie pentru ca deja mulți dintre veterani sau ma rog, din cei vechi au plecat fie ca s-au retras pe o alta comunitate ori s-au retras de tot dar nefăcând nimic, făcând ceva care sa readucă activitatea care acum câțiva ani era in floare pe aici, serverul o sa tot scadă și ma tem ca de la cele 20 de ore jucate pe luna o sa se ajungă la 30-40 chiar dacă nici in momentul de fata nu se pierd afacerile sau casele pentru necumularea orelor jucate obligatorii pentru a le păstra. Se fac favorizări și o sa se facă mereu inclusiv sancțiuni in diferite cauze doar pentru ca l-a rugat X pe Y sa îl aranjeze pe Z iar K are cuvântul. PS: Eu nu am avut nicio altercație cu cineva din staff pana acum ca sa spună lumea ca asta este motivul pentru care am spus cuvintele astea. A fost din propria mea inițiativa pentru ca am fost un jucător vechi pe aici iar de fiecare data când am intrat după acele pauze ale mele am tot văzut fel și fel de lucruri care nu ma încântau. Inclusiv cu implementarea update-urilor care nici pana acum multe din ele nu au mai venit deși sunt acceptate de ani buni de zile.
  3. Intr-o buna zi, o sa fiu din nou “coșmarul” vostru? 

     

     

    1. Ryz

      Ryz

      te salut sidoroave

    2. A I M Sidorov
  4. La mulți ani! Sănătate și fericire! Sido revine! 

  5. Mulțumim și felicitări tuturor!
  6. Remember Captain Sidorov, 401 days LSPD.

  7. O sa ne mai auzim cu siguranța. M-am simțit foarte bine in aceste 401 zile petrecute alături de voi. Salutari lui Gigi, Bianca, Tomita, Robinson, Alexe (sa nu mai sari cu gura fără sa le pui cap la cap), și restul care au avut timp sa ma cunoască cât de cât ca și persoana și caracter nu doar ca nume pe server.
  8. Ma ai pe discord, îmi știi numele pe Forum, îmi poți da PM oricând ai nevoie de ceva
  9. Servus! Mult succes tuturor! Aveți grija de voi și nu insistați prea mult pe joc, viața reala pe primul plan. Nu uitați ca nu trăim intr-o lume pixelată Va salut pe toți! Drumul meu ca și Membru LSPD se încheie aici. Remember Captain Sidorov! ???
  10. lma pt ieri ❤️

  11. La mulți ani, Domnițelor, Domnișoarelor și Doamnelor! Sa va trăiască partenerii de viața! ?

  12. Stiu ce zici Stai linistit Asa am ptit si eu cu meciul de maine seara dar mi-am luqt liber Luni Eu credeam ca e Sambata dar e Duminica ?
  13. @GigGs11 Legend, vezi ca Duminica este in 24 nu 23 , am vazut la Anunturi ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.