Jump to content

DeliricCRAZY

Donator
  • Posts

    410
  • Joined

  • Last visited

About DeliricCRAZY

  • Birthday 03/16/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tg-Mures
  • Hobbies
    De talie mondiala m-a facut mama
    Stie bine toata tara de valoarea mea
    Moare lumea , moare , moare , morea
    Unde ma cauti in buzunare am milioane
    .....................................
    Sunt mai tare , sunt mai tare decat mafia
    Eu fac legea-n Romania ca-n Sicilia
    .......................................
    Am grade , grade , grade superioare
    Si NIMINEA nu poa`sa ma doboare

Previous Fields

  • RPG Nickname
    Markewitz

Recent Profile Visitors

695 profile views

DeliricCRAZY's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

12

Reputation

  1. - Nume: IooNu. - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Afacerea cu ID 101 va asteapta la cumparaturi cu reduceri pana in 15 mai. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: Sa deie pachetul un membru cat mai serios si activ.
  2. - Nume: Markewitz - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Biz-ul cu ID:101 te asteapta pentru cumparaturi, /buyacs, /skins, cumpara cat mai mult pentru ca reducerile se termina. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da dar putin. - Alte precizări: Sa se ocupe un player care este foarte foarte activ si serios, nu zic ca nu sunt activi/seriosi dar unul tot este care ii depaseste pe toti, as dorii cu Tray, Scotocell.
  3. - Nume: Markewitz - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Haideti la Clothes-ul cu ID:101 pentru a va cumpara /skins, /buyacs hat/sunglasses, reduceri 50 la suta pana in 1May. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da. - Alte precizări: As dorii sa se ocupe o persoana capabila sa duca toate /news-urile la capat si sa fie activa aceasta persoana, nu va suparati pe mine, toti sunteti activi dar totusi unul care intra seara ca atunci sunt multi playeri, multumesc, o zi buna.
  4. - Nume: Seepti. - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțuril dorit: Vrei sa mananci mult si ieftin? Atunci te asteptam la business-ul cu id 51! - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: As dori ca de pachetul meu sa se ocupe BotaS, Multumesc!
  5. Casa de piatra peste 5 ani! Frumos interviu!
  6. Felicitari pentru firma, urmeaza sa iti deschizi acum un lant de magazine B-Zone !
  7. Nume: Seepti. Rang: 2 Vreau in echipa: ROADS/SWAT Motivul: M-am plictisit sa tot stau cu radaru Alte precizari: - 0 Quote MultiQuote
  8. Nume:Seepti. Rang:2 Vreau in echipa: SWAT Motivul:Mai interesant Alte precizari:Multumesc
  9. Nick: Gabbi. Level: 36 Rank:1 Mă învoiesc de la:war Data activităţii: 4.03.2016 Motivul: Plec in oras A câta învoire pe această săptămână este?: Prima Alte precizări:Multumesc
  10. Foarte frumoas acest update, bafta tuturor in gasirea cadourilor!
  11. Nick: Seepti. Rank: 4 Am dat test cu: Jockerius. Data testului: 04.12.2015 Admis / respins: RESPINS Rezultatul la proba teoretica: 3/3 Rezultatul la proba practica: Alte precizari:
  12. Nick: Seepti. Rank: 4 Am dat test cu: Spookie08 Data testului: 04.12.2015 Admis / respins: Acceptat Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Rezultatul la proba practica: 8/8 Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.