Jump to content

ZEW Biz

Member
  • Posts

    389
  • Joined

  • Last visited

About ZEW Biz

  • Birthday 01/01/1923

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    PTM

Previous Fields

  • RPG1 Nickname
    Biz.

Recent Profile Visitors

998 profile views

ZEW Biz's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

52

Reputation

  1. * Nume: Biz.[ZEW] * Rank: 4 * Bară RPG (cea mică): * De ce dorești această funcție?: Deoarece doresc sa ajut jucatorii noi sa intre in factiune, fiind in acelasi timp sigur ca sunt pregatiti si cunosc regulamentul indeajuns de bine. * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, cunosc foarte bine limba engleza (in liceu am fost pe profil intensiv) * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, pot ajuta cu candidatii, de asemenea pot sustine teste cu candidatii straini. * Alte precizări: Stiu ca sunt foarte proaspat rank 4, dar cred ca sunt pregatit, deoarece nu facut avut greseli majore de cand sunt in factiune.
  2. Chiar ma amuza ca astia dupa doua luni inca sufera ca au luat wipe (nu toti, unii care frecventeaza topicul asta mai mult decat al lor), au ramas cu sechele, cred ca au nevoie de asistenta psihologica sa treaca de greutatea asta din viata lor. Vad ca singuri nu pot trece peste, e chiar trist ce gandire au. Cred ca o sa le povesteasca si copiilor si nepotilor cum au luat ei wipe in verdant si ca ne-am milogit de admini (lucru pe care il fac si ei in acest moment)
  3. Pentru toti "fanii" GSB, se stiu ei care. Si mai ales pentru fanu' numaru' 1, el se stie cel mai bine
  4. Ba, luna asta va platesc eu dar de luna viitoare sper ca va puneti pe treaba si platiti si voi taxa aia la admini sa nu luam wipe si sa luam recordu, va rog eu (e o gluma pentru cei care nu își dau seama și sunt gata sa sara cu PM)
  5. ZEW Biz

    Acel 1 euro este un fel de taxa de intrare, nu are cum sa se afle deoarece este o intreaga retea care implica nume mari din Mafie, mai ceva ca in Sicilia.
  6. ZEW Biz

    Am fost ales sa spun adevarul despre GSB. RoberT. a venit cu ideea de a vorbi cu cativa admini in legatura cu o suma pe care sa o platim ca sa elimnam concurenta. In acest fel, fiecare membru GSB plateste 1 euro pe luna adminilor ca sa avem castigul asigurat, banand o mare parte din membrii mafiilor rivale. Deci, sNrobert si SKY "da bani pe luna" cum a zis un mare om, pentru a ajunge in top. Sper ca v-ati lamurit. Sanchi
  7. Blast zice de vidal ca se lauda singur da el nu realizeaza cat de penibil e cand se da mare cu copiii lui din kia si cum bate o mafie din ls la el in oras, lucru foarte greu de realizat. Apropo, imi place cum stai pana la 5 dimineata sa urmaresti topicul de discutii, ai o viata de invidiat.
  8. ZEW Biz

    Ma vede un lider pe lista si imi da PRO ca i-am furat odata tiru acum cativa ani si si-a adus aminte, netinand cont de dovezi, bine gandit.
  9. Felicitari blast, ti-ai aratat adevarata fata. Asa ai ajuns? Sa faci 10 posturi de pe alt cont si pe cele mai penibile motive doar in speranta ca mai scoti cativa din noi? Daca atat te duce, nu am ce sa mai zic. Jalnic P.S: sa-mi faci si mie post pentru ca am vorbit aici, daca tot ai inceput o treaba macar sa o duci la capat.
  10. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) KIA pericol public Mai bine zis Baietii din KIA care umplu ban-logu' va saluta.
  11. Aveti grija in SF ca poate ne lasa blast periculosu fara turfuri. Imi place cum se lauda ca bate o mafie din LS la el in oras, respect maxim
  12. De cateva saptamani ne tot bat astia la cap cat de buni erau ei... am inteles ideea, nu ne mai stresati ca mai mult va dovediti frustrarea si chiar nu ne intereseaza cum plangeti voi.
  13. Nick: Biz. Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 11.03.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Sune plecat Alte precizări: Bafta
  14. Nick: Biz.[ZEW] Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 01.03.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Sunt plecat Alte precizări: Bafta
  15. Nick: Biz. Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/HI1iG Numarul de actiuni namecover: 1 Alte precizari: Nick: sNrobert Rank: 2 Actiuni namecover: http://imgur.com/a/FUWVA Numarul de actiuni namecover: 1 Alte precizari:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.