Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

LORD E ZEW

Donator
  • Posts

    1300
  • Joined

  • Last visited

About LORD E ZEW

  • Birthday 12/09/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Funafuti
  • Hobbies
    HATERS GONNA HATE

Contact Methods

  • Skype
    PM.

Previous Fields

  • Real name
    Catalin
  • RPG Nickname
    LORD.

Recent Profile Visitors

4200 profile views

LORD E ZEW's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

85

Reputation

  1. Ba, bafta cu factiune, eu am incercat sa fac ce pot dar nu sunt prea rabdator si m-am saturat, poate ne mai revedem cu alta ocazie Bafta de la Titan.Camorra
  2. Sunteti niste parliti, abia abia cu verdant care vin din ls, noroc ca sp au fost 3.
  3. Nick: titan.camorra Rank: 1 Data la care nu poti veni: 13.05.2016 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasa . Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
  4. @, nu ne pasa de tine, mai devreme spui ca ai admini si ai bagat wall sau nush ce si le ai sters dupa spus ca nu ai avut in pc asa ceva, se vede de aici cat esti de prost si neimportant, nu mai comenta aici ca nu ne intereseaza. Sper sa prindeti 2 atacuri in seara asta si sa luam 4/4 fara sa fie cineva banat
  5. @@v8 BlasT KIA, pot garanta eu pentru gsb, old rifa nu sunt codati, mai ales cei din gsbul actual, nu mai fiti asa si lasati dusmaniile intre voi. Acum nu ca sunt eu zew si spun astea dar ii cunosc pe baietii astia de aproape 2 ani si stiu ce le poate capul . Cum eu mi-am schimbat parerea despre voi asa cred ca ar trebui sa incercat sa faceti si voi si sa deschideti ochii mult mai bine si sa nu stati fixati pe o singura parere.
  6. S-a ajuns sa ti fie frica sa dai un 3/3 ca iei ban, mai ales daca e pe filmarea ta, drq la ce admini profesionisti avem ei recunoasc imd codul, mai ales v2. vorba lui blast toti adminii cauta b-zone wars sa dea si ei un ban cui are 3/3 sau 10/10 pe filmare. Foarte smeq serverul acum cu stafful asta capabil, regret ca am jucat 3 ani aici, acum asta e
  7. Ei s au saturat de codati si noi de abuzuri, pharel un codat parlit acum se uita in dovezi si spune el ca stie ce e ala aim, dar mna asa e serverul asta. Btw, cu copii precum king tibi si compania nu o sa facem nimic. v-am lasat nb., sunt smecher.
  8. Intru si eu in 5 min la war pentru sa sunt smecher si imi permit, sper sa luam 4/4 daca nu macar cu 69 sa pierdem, dar oricum o sa va injur daca o faceti deci se accepta doar 4/4 .
  9. Nici nu merita sa ti dai interesul pentru filmari la cum sunt adminii acum cu v2 , dai un 10/10 la unul de sta pe c langa tine si gata codat, i a dat secunda. Oricum, sper sa iei unban pana la wars, ne vedem la 20, sunt smecher mz.
  10. @, ce ai facut ba cu banul ala? =]]] Hai gg pentru atac, ne vedem maine la war, inca odata nb
  11. @, titan.camorra GG pentreu 3/4 daca ne concentram putin mai bine ii faceam si la primul la war, acum asta e, bafta la atac si maine poate luam 4/4 daca prindeti atac. Nb, aveti grija de corpurile voastre.
  12. si voi smecheri, bafta la war. sper sa batem si noi ceva astazi, ms.
  13. Aia de la videoul din semnatura, cred ca a uitat sa deblocheze atacul, mereu se intampla asa. Nb
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.