Jump to content

AIM AlexDOUD

Member
  • Posts

    1168
  • Joined

  • Last visited

About AIM AlexDOUD

  • Birthday 07/24/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Galati, Romania

Previous Fields

  • Real name
    Alexandru
  • RPG1 Nickname
    AlexDOUD

Recent Profile Visitors

3191 profile views

AIM AlexDOUD's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

206

Reputation

  1. AIM AlexDOUD

    Nick: AlexDOUD Rank: 2 Nick-ul reclamatului: Level-ul reclamatului: 20 MyStats bar a reclamatului: Descriere: DM aiurea. Dovezi: http://imgur.com/a/xpv4r
  2. Nick: AlexDOUD Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 12.08.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2 Motivul învoirii: Sunt plecat de acasa. Alte precizări: noroace
  3. Nick: AlexDOUD Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 10.08.2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana:1 Motivul învoirii: Plec de dimineata sa-mi fac noul buletin si nu stiu daca voi fi acasa pana la waruri. Alte precizări:-
  4. Nick: AlexDOUD Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 20/07/2016 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1 Motivul învoirii: Nu sunt acasa, sunt plecat la țară. Alte precizări: Scuze ca pun invoirea asa tarziu, dar acum m-am trezit si tot acum am aflat ca merg incolo.
  5. AIM AlexDOUD

    Nick: AlexDOUD Rank: 1 Nick-ul reclamatului: fashion_boy Level-ul reclamatului: 20 MyStats bar a reclamatului: Descriere: DM aiurea, ma omoara de aiurea. Dovezi: http://i.imgur.com/VABGBQA.jpg
  6. AIM AlexDOUD

    Nick : SQuatch. Rank : 1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poti veni : 29/06/2016 Lipsesc din motivul: Ii este rau, aseara a facut temperatura si nu poate sa stea la PC. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1 Alte precizari: M-a pus pe mine sa ii fac invoirea ca nu poate sa stea la PC. #MJAMALLJUIE
  7. Duda paraseste sampul. Cel care intra pe contul meu nu sunt eu, ci un prieten, il las pe el sa se distreze. Ne mai auzim, camarazi!

    1. Show previous comments  6 more
    2. Pudraaaaaa
    3. AIM AlexDOUD

      AIM AlexDOUD

      Sa va iau in pwlazor. Rapanitule, bacu il am anu viitor. Pur si simplu mi s-a luat de samp si jocuri in general, dar mai ales de samp.

    4. Shockwave ToV
  8. Maine, 22/02/2016, la ora 21:25 va astept in HQ pentru disputarea war-urilor. Prezenta este obligatorie, cine nu poate veni sa faca cerere de invoire cu un motiv bine intemeiat. Absenta fara cerere va rezulta prin sanctionarea cu FW. Acceptam maxim 3 invoiri numai cu un motiv intemeiat! Tomorrow, 22/02/2016, at 21:25 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept only 3 consent requests.
  9. AIM AlexDOUD

    Nume : AlexDOUD Rank : 5 Am dat test cu : Deric Data in care am dat testul : 12.02.2016 Rezultat test teoretic (x/3) : 0.5/3 Rezultat test practic (x/5) : 5-0 Alte precizari : Welcome! Imi place cum dai.
  10. Batranul RDT-ului se retrage in liniste...

    1. Show previous comments  3 more
    2. Bibe
    3. AIM AlexDOUD

      AIM AlexDOUD

      Va dau o shaorma de caciula.

    4. AIM AlexDOUD

      AIM AlexDOUD

      Tie Mihai si cu extra sos doar ca sa iti iei randeaua de pe profilul meu. :))

  11. AIM AlexDOUD

    @, inca nu mi-am postat demisia, scapi imediat de mine nu e problema. Baieti, in cursul zilei de azi imi voi posta demisia din cauza unor motive perfect normale. Voi detalia motivul demisiei si toate celelalte chestii intr-un post tot aici la discutii un pic mai incolo. Voi ramane rank 5 pe o perioada nedeterminata de timp pentru a indruma noul lider si sa ii fac primii pasi mai usori, pentru ca mie la inceput mi-a fost foarte greu si stiu cum e. Imediat vine si "romanul" din postul meu de la discutii, stati flexate!
  12. AIM AlexDOUD

    Azi nu vin la waruri baieti, si s-ar putea nici maine sa nu vin, am probleme cu scoala. Descurcati-va, ii aveti pe Blast si Coolio si ceilalti rank 4, ascultati de ei si faceti treaba buna.
  13. AIM AlexDOUD

    Hai noroc. In seara asta nu voi fi prezent la waruri, am prea multa treaba ca sa vin. Mare atentie ce faceti si mare atentie la ce tot indruga conducerea factiunii pe f ca ei nu vorbesc degeaba! Daca ii ascultati warurile sunt castigate!
  14. AIM AlexDOUD

    Nick: AlexX[DOUD] Rank: Dragon Head Membrii sancţionaţi: Capaldi, Twist, Sp1ke Sancţiune: Avertisment verbal ( AV ) Motiv: Absenti wars 11.01.2016 Dovezi: RPG site Alte precizări: -
  15. AIM AlexDOUD

    Nick: AlexX[DOUD] Rank: Dragon Head Membru sancţionat: Dolhe Sancţiune: Avertisment verbal ( AV ) Motiv: Absent wars 7.01.2016 Dovezi: RPG site Alte precizări: Ai 2.5/3. De abia astept sa te dau afara, m-am saturat de inactivi si absenti. 35 IN FACTIUNE SI 19 ONLINE?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.