Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Haze

Member
  • Posts

    1253
  • Joined

  • Last visited

About Haze

  • Birthday 06/14/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    bucharest
  • Hobbies
    Samp , Weed , Fun , FW

Previous Fields

  • Real name
    Carol

Recent Profile Visitors

2744 profile views

Haze's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

69

Reputation

  1. Nick: Haze Rank: 2 Actiuni namecover: https://picasaweb.google.com/116428921108153381046/15Ianuarie2016 Numarul de actiuni namecover: 1x Posesie/Folosire droguri Alte precizari: Sper sa mearga incarcate ca nu imi merge prostia de imgur,
  2. Nick: Haze. Rank: 2 Actiuni namecover: https://picasaweb.google.com/116428921108153381046/6Ianuarie2016?authuser=0&feat=directlink Numarul de actiuni namecover: 1 posesie/ Folosire Drugs. Alte precizari: Nu mergeau pe imgur si le-am pus p'asta. Sper ca nu le-am pus pe prive, daca e ceva nu imi da fw ca fac post.
  3. @@Ella F o X,Cu regenesiis ala..bn dupa am dat=o la pace dar tot ne-a sanctionat.
  4. Noapte buna ajenti. Am iesit si eu, ma bag sub paturica. Am gasit azi niste poze mai vechi, de cand putei sa faci mai multe abuzuri pe samp ( probabil ca si akm poti, dar mai bn noo ). Rey cand facea crize de personalitate, cativa membri care mai sunt si akm, dar atunci erau in tinerete si cateva exemple de /d aiurea + /r aiurea. Plus un gov prin care vreau sa va arat ce inseamna ajutor intre factiuni. Vaaa puup nb http://imgur.com/a/w7dkj F>B>I maaa loooveee <3
  5. Salooot agentilor, ma bucur foarte tare sa revin in cel mai bombaa departament. Daca mai e lume care ma stie, sau am fost colegi, sa imi dea mension cu nubus sau ceva o gluma pe care o faceam impreuna . Va puup sper sa ne intelegem bine.
  6. @@GF Sedativ, Likeeeeeeeeeee ! Noapte buna ajentilor, aveti grija de voi.
  7. Ce faceti frumosilor ? :> Acum am ajuns si eu de afara si am zis sa va saloot pe aicilisa. See ya in game. Let's makeeeee someeeeee noiseeee .
  8. Salutare colegi de la jandarmerie, how faceti ? How bine ? Akm intru prin game, dar am zis sa va salut si aici. Pwwwp !!!!
  9. @, Ba lasa-ne ma odata . Salutare ajenti sper ca nu va deranjeaza ca am postat aici si daca va deranjeaza nu ma intereseaza. Am zis sa postez aici Nu pentru + 1 ci ca sa ii salut pe looney ducky si star. De restul pe care va cunosc de asemenea. PWWWP
  10. Dar ce faceti guys? Nu am mai postat de moooltisorus aici . Toate merge bine? Viata e greu nu toti poate. Sa ascultati de looney si de ducky ca va ia mama lu' proces verbal. Hai aveti grijaaa de voi, Pwwwp anna . Cola s-o iei la cioc!!
  11. @,Sa sugi 5 dalea ) Salutare agenti, salutare @@Anna, am zis sa trec p'aici sa va salut. Aveti grija de voi si sa ascultati de ratusca si de lunatic ca va ia mama lu proces verbal ca sa citez din Byfy )
  12. Nick: Haze. Rank: Section Chief Am dat test cu: Balbol2 Data: 3.11.2015 Rezultat proba teoretica: 0.5/3 Rezoltat proba practica: 5/6 Rezultat total (Admis/Respins): 4.5/3 Alte menţiuni: Brava ! Nick: Haze. Rank: Section Chief Am dat test cu: KWAPT Data: 3.11.2015 Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezoltat proba practica: 3/6 Rezultat total (Admis/Respins): 3/3 - Respins Alte menţiuni:
  13. @, Nu esti bine venit aici, numai posta aiurea ca dau report sau pm la nea' rey. Ce face agentii ? Sper ca bineeeee! Nu prea postez des p'aici, insa in aceasta seara-s mai melancolic si am zis sa va salut si sa va urez un calduros Craciun Fericit @ PS- Cine il injura pe rough aici are 1kk, iar in joc pe /d 2kk. Pwwp aveti grija cum conduceti !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.