Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Robby99

Member
  • Posts

    2353
  • Joined

  • Last visited

About Robby99

  • Birthday 09/15/1999

Contact Methods

  • Website URL
    http://-
  • Skype
    -

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti, Arges .
  • Hobbies
    Desfășor o gamă largă de activități printre care: fotbal, handbal, tenis, ultrașerie, etc.

Previous Fields

  • Real name
    Robert

Recent Profile Visitors

2500 profile views

Robby99's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Topic
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

124

Reputation

  1. Nick:Roby99 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Denissa RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Sper sa dam azi. Bafta!
  2. Nick: Roby99. RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): Nu exista. RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Nu exista. Alte precizari: Multumesc!
  3. Salutare, Acum câteva minute mi-am depus cererea de demisie din această facțiune foarte frumoasă. Am ales să ies pentru că nu prea mai stau online, sunt mai mult AFK și joc când am chef. Nu are rost să ocup un loc degeaba în facțiune, stând AFK, când poate cineva vrea să intre și e activ. Ați fost niște colegi buni, primitori, de treabă și caterincoși o să mai vin pe la voi dacă o să mai am ocazia. Succes, băieți!
  4. Bună seara, Încep prin a vă mulțumi pentru că m-ați primit alături de voi, m-ați integrat în familia Los Santos Police Departament. Ideea este că timpul meu nu îmi mai permite să fiu alături de voi pe parcursul anului școlar, datorită atribuțiilor pe care le primesc zilnic sau săptămânal. Mulțumesc Levi99 pentru șansa acordată, ești un lider excelent și sper să continui pe același drum frumos, pe care am pornit împreună. Am să revin în departament la vară, cel mai probabil, dacă voi mai fi acceptat, dar voi rămâne alături de voi cu sufletul. Dacă aveți nelămuriri îmi puteți trimite PM sau mă contactați în joc. Este decizia mea să mă retrag, sper s-o respectați. Noul sublider o să fie unul competent și va ajuta mult continuarea drumului pe care a pornit LSPD. Vă mulțumesc! P.S: Încercați și alte lucruri în afară de SaMp, vă vor ajuta mai mult în viață. Luați jocurile ca pe un hobby, nu ca pe un viciu! SUCCES TUTUROR, DRAGI POLIȚIȘTI!
  5. @, e valabilă și pentru tine ideea cu postările mai lungi. O săptămână frumoasă vă doresc!
  6. Salutări, Cum am mai spus, îmi cer scuze pentru inactivitate, nu știu dacă voi mai face față. O să mai rămân o săptămână să văd dacă mă pot descurca, în caz contrar voi ceda funcția de sublider unui membru. Voi decide cui și cum, alături de Levi. Duminică la activitate poți face stil antrenament cu niste duele între băieți și aplicații pe aeroport cu arme, gen robbery si cops care îi urmăresc. Un weekend frumos!
  7. Salutare, Vreau să vă urez bun venit celor noi și să vă urez toate cele bune în acest Departament. Îmi cer scuze pentru inactivitatea din ultima vreme, dar toată lumea a fost efectiv în presiune, la școală și peste tot agitație continuu. Sper să înțelegeți că am avut unele probleme și să continuăm să fim o echipă. Vă doresc un weekend plăcut!
  8. Salutare, Am observat că ați început puțin aiurea cu discuțiile prin acest topic. V-am mai spus, sancțiunile voi le primiți, nu eu, dacă ascultați bine, dacă nu, iar bine. E timpul să ne relaxăm și noi după o săptămână solicitantă sau mai puțin solicitantă la școală . Urmează jihadul în zilele următoare și ar trebui să ne obișnuim.. Vă doresc un weekend plăcut.
  9. Salutare, A venit și ultima zi în care ne mai putem bucura de libertate, fără a fi oripilați de apariția catalogului și de țipetele răsunătoare ale profesorilor. Începe un nou an de chin și suferință, dar care sperăm să treacă la fel de repede ca precedentul. Probabil activitatea multora dintre noi o să scadă, în special a celor care se ocupă serios de sportul ăsta numit învățat. Cei de pe la licee sportive mai pot pierde vremea în cantități mai mari. Vă doresc o ultimă duminică de vacanță frumoasă și un an școlar plin de realizări. Eu o să merg în altă localitate la școală și 2-3 zile o să fiu inactiv deoarece acolo încă n-am instalat internetul. Aștept să vină echipa și după o să intru și eu pe SaMp. Aveți grijă la post-hunteri și greșelile din rapoarte. SucceS!
  10. @, you don't have to make pass request for a day. These quests are just for meetings or trainings. Please, be carrefuly next time!
  11. @@NYC, nu cred că era necesar un astfel de post în topicul facțiunii. Te rog să nu mai faci astfel de postări pentru că o să fii raportat către echipa de admini și sancționat cu puncte de warn pe forum. Mulțumesc frumos. @@AmazE, s-ar putea să facă același lucru majoritatea persoanelor pentru că o să fie o perioadă mai bulversantă la început, după lucrurile se așează treptat. Nici eu n-o să mai fiu atât de activ, dar am să mă ocup zilnic de facțiune. Vă doresc un weekend frumos, fără ploi, ca ieri și astăzi . Succes la rapoarte!
  12. @, nu știu dacă te-ai informat suficient de bine, dar în acest topic are voie să posteze doar liderul. Astfel, liderul având o inactivitate pot răspunde eu. Data viitoare ai grijă unde postezi.
  13. @@ALeXeN, te rog să respecți modelul de cerere. Ai fost acceptat în echipa S.W.A.T!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.