Jump to content

KINGMAX

Member
  • Posts

    1292
  • Joined

  • Last visited

About KINGMAX

  • Birthday 06/13/1999

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

KINGMAX's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

68

Reputation

  1. Are cineva un cont de minecraft premiu?

  2. Te-ai plictisit si ai chef de ceva intra pe crash.b-zone.ro server de cs 1.6 !

  3. NU AM HARTA dar am alceva ! =)):*

    1. Show previous comments  4 more
    2. KINGMAX

      KINGMAX

      Ba cacatule am o pula in gura la ma-ta. Esti la tara si ai prins si tu net de undeva si faci iara pula mare?

    3. RW Reins

      RW Reins

      Sunt la ma ta si prind wi fi de la tine din camera.Luati as mortii pe ciocan

    4. KINGMAX

      KINGMAX

      Ba dar disperat esti ba dupa wi-fi vere stai in loc .

  4. KINGMAX

    Nick:Krayzie Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Imagine (obligatoriu pentru semnatura):ceva cu doua tec-uri Tema (In caz ca nu exista o imagine):Red triad Dragon Text: Wolf.exe Dimensiuni:Cat un logo Alte precizari:Astept Multe creatii
  5. KINGMAX

    Nick:Krayzie Level: 51 Vârstă (reală): 16 Sex (real): Masculin Vechime pe server: De 2 ani joc pe rpg2 Poză cu /stats: Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Vreau sa detin acesta functie pentru ca acum in luna iulie sunt la orele de varf 1000/1000 jucatori si vreau sa le adresez diferite sfaturi daca au ceva probleme.Sa-i ajut sa decid cu iei si sa voteza mai multi de data asta taxa pe luna iulie sa fac eventuri si diferite activitati in cadrul verii.Ca sa fie serverul 1000/1000 toate ziua nu doar la orele de varf Sa manipulez bogatani sa ajute jucatori intre level 2-7.Apoi vreau sa-i conving ca DM nu este singura sursa de distractie pe serverele RPG. In primul rand, pentru puterea generata de aceasta functie. In al doilea rand pentru a incerca sa schimb ceva pe server, pentru ca atunci cand ne gandim la "incepatori" sa nu ne gandim la cersit, furat masini si DM. Doresc sa fac un bine pentru server, dar nu promit imposibilul. Ce intenționez să fac pentru jucători:Intentionez sa ii ajut cu bani sa le dau sfaturi si daca au o problema sa apeleze si la Mayor nu doar pe [/n] sau [/helpme].Si sper ca in luna Iulie toti jucatori de pe rpg2 sa se distreze deoarece este vara si au mai mult timp de server factiuni money etc.
  6. KINGMAX

    Frumos As dori si eu un logo ca al lui QuickSilver dar sa scrie Krayzie
  7. KINGMAX

    Nick:Krayzie Acel moment când: [Mr]Ovidiu227 vede ca nu este pe lista de votare la NG sau nu este ales lider. Imagine: http://i.imgur.com/gpHu177.png Alte comentarii:Acesta este un pamflet astept si niste +.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.