Jump to content

E c h o

Member
  • Posts

    677
  • Joined

  • Last visited

About E c h o

  • Birthday February 10

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Timişoara

Previous Fields

  • Real name
    Ionuţ

Recent Profile Visitors

1514 profile views

E c h o's Achievements

Regular

Regular (8/14)

47

Reputation

  1. Good luck Mijta, I am really sorry 'cause you're leaving us... You was a great leader and a great man...Good luck bro'
  2. E c h o

    @@Kelton, Comoara se spawneaza pe toata mapa sau doar in zonele populate si(sau) orase?
  3. E c h o

    @, E vorba despre euro(€), când am postat am pus semnul, dar find de pe telefon văd că nu a apărut... Ce părere aveti despre un BMW seria 1?
  4. E c h o

    Salut, in prezent detin suma de 5.000 si as dori sa imi achizitionez o masina care sa nu depaseasca aceasta suma(fara a include taxa de timbru, inmatriculare, etc..) Doresc ceva in 4 usi, si sa nu fie combi. Voi ce imi recomandati?
  5. E c h o

    Nick-name: Nale Rank: 3 Ma invoiesc de la: War Motivul pentru care nu pot veni: Ii cade netul odata la 3/4 minute. Data: 16.03.2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 0/2 Alte precizari: -
  6. E c h o

    Surprinzator, ca de fiecare data. Felicitari oTo!
  7. Nick : Echo. Rank :1 Numar de invoiri efectuate pe sapt asta (x/2): 1/2 Motivul invoiri: Mi-a picat netu' Data warului : 26.02.2015 Alte precizari : Am facut invoirea de pe telefon sper sa ajung la celelalte waruri.
  8. Neata, imi cer scuze ca nu am prea stat ieri la war-uri, am avut o problema, dar astazi banuiesc ca nu o sa mai intervina nimic.
  9. E c h o

    Nick-name: Nale Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: Nu are net, m-a sunat sa ii fac cerere. Data: 22.01.2015 Numarul invoirii din aceasta saptamana(x/2):0/2 Alte precizari: Bafta la war.
  10. LVPD Assistant Chief (RPG 3)

  11. LVPD Assistant Chief (RPG 3)

  12. E c h o

    Welcome!
  13. "Habar n-aveau ce vorbeau, ne-au subestimat, sperau sa fim roboti usor de programat"

  14. Nu cred ca mai e nevoie sa adaug ceva, colajul spune tot. http://gyazo.com/74f2806fd2ca7b9fff69a507d93a2abe

    1. Show previous comments  5 more
    2. SuperSoldierRO

      SuperSoldierRO

      Aveti dreptate, in viata reala nu exista deloc campanie electorala, cand se alege primarul pe server nu dau disperatii ad de ocupa tot queue-ul... Mi se pare doar ca este o metoda de promovare si atat, perfect normala.

    3. HeadLights

      HeadLights

      mars ma dracu de aci.

    4. SuperSoldierRO

      SuperSoldierRO

      Ma asteptam la un astfel de raspuns de la o persoana a carui IQ nu depaseste numarul de grade Celsius de afara... Cand nu va convine ceva si stiti ca celalalt are dreptate, incepeti sa injurati, doar atat stiti. Invata limba romana, mai treci pe la scoala. Ai buletin?

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.