Jump to content

ZEU NOSTRU

Donator
  • Posts

    1058
  • Joined

  • Last visited

About ZEU NOSTRU

  • Birthday 06/09/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pitesti & Gaavna
  • Hobbies
    Real Life

Contact Methods

  • Skype
    -

Recent Profile Visitors

5665 profile views

ZEU NOSTRU's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

253

Reputation

  1. ZEU NOSTRU

    Sunt spaima soselelor! http://i.imgur.com/VwzGHz0.png
  2. ZEU NOSTRU

    Scuze ca postez aici dar topicul cu imagini este inchis, si am cateva poze pentru Verdant. Mereu impreuna! 9 Turfs impreuna! Remember Capo Crimini TanTu
  3. ZEU NOSTRU

    Nick: [uS]TanTu Level: 62 Vârstă (reală): 15 ani. Sex (real): Masculin. Vechime pe server: Un an si 6 luni. Poză cu /stats: http://i.imgur.com/nYavLYz.jpg / http://i.imgur.com/8lWX5bQ.jpg Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Doresc sa fiu primar deoarece imi place cu ce se ocupa, vreau sa obtin functia aceasta pentru a ajuta playeri cu banii proprii indiferent de level sau de statutul lor, vreau sa ii ajut pe toti cu tot ce pot si sa ii vad cum se bucura atunci cand obtin ceva placut. Deasemenea o sa fac "B-Clan's", premiile de la evenimente vor fii unele pe masura, vreau sa fac un parteneriat cu o factiune ca sa protejeze si pentru a ajuta la evenimentele zilnice. Am fost lider si stiu cum este o functie importanta, trebuie foarta multa activitate, seriozitate si disciplina. Vreau sa aduc ceva nou pentru playeri si pentru server. Ce intenționez să fac pentru jucători: O sa ajut toti playeri care necesita acest lucru cu tot ce pot eu. Vor exista posturi pentru playeri dornici de a ajuta. Evenimente zilnice. Voi ajuta toate factiunile cu sprijin financiar. Voi face o schimbare majora daca o sa imi fie acordata sansa.
  4. ZEU NOSTRU

    Bafta baieti, am muncit mult sa ajung lider dar a meritat si cum e mereu, vine si momentu sa il lasi cu bine cu rau dar asta e. Sper ca ne-am distrat impreuna, turf-urile vin si pleaca noi sa fim sanatosi "Alone we stand no chance, united we shall rule them all"
  5. @Exiboo, CrudiS primeste 1/2 AV pentru DM. @Thyn, mR.CoColino primeste 2/2 AV pentru limbaj extrem de vulgar.
  6. ZEU NOSTRU

    @NiP Stevensen Pierrre, Demisie acceptata. @Manu VDT, Demisie acceptata, mersi de ajutor si bafta mai departe.
  7. ZEU NOSTRU

    A fost ales ca lider assasin DaX. El se va ocupa de topicul Asasini / Assassins impreuna cu subliderul.
  8. ZEU NOSTRU

    1: PREZENTA MAXIMA LA WAR, NU VREAU INVOIRI FACUTE! WAR: 1: Verdant II LS - Attack. Maine, 25.03.2015, la ora 21:15 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR ! Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati ! O sa fac EVIDENTA WAR iar cine nu vine o sa fie SANCTIONAT! PREZENTA MAXIMA SI FARA INVOIRI! 2: UPDATE REGULAMENT! AMENZI LA WAR / BONUSURI LA WAR / REGULAMENT LA WAR! 1: Cine are sub 1000 secunde pe turf primeste 5,000$ amenda. 2: Cine ia WORST primeste 5,000$ amenda. 3: Cine ia BEST primeste 10,000$ bonus. 4: Cine merge RAMBO primeste Faction Warn. 5: Cine nu da ARME la war primeste Faction Warn. 6: Cine nu asculta de RANK 4+ primeste Faction Warn. 7: Cine face mai mult de -10 primeste Faction Warn. 8: Daca un membru este AFK la war si nu a anuntat pe /f va primi Faction Warn. Daca cumva vrea sa stea AFK, anunta pe /f si facand o DOVADA cu ce a spus, aceasta regula se aplica doar daca stai mai mult de 5 minute, daca stai mai putin de 5 minute dai un SMS liderului. 9: Membri vor merge doar cu o masina de 4 locuri, toate locurile trebuiesc ocupate, exceptie facand cazurile cand liderul/subliderul anunta pe /f ca poti veni singur, cine nu respecta aceasta regula va fi sanctionat cu Faction Warn. ATENTIE: Membrii mafiei au dreptul la 2 invoiri pe saptamana. De asemenea, sedinta va fi anuntata de catre lider/sublider cu 2 zile inainte. In fiecare zi de war, membrii trebuie sa fie prezenti in HQ si sa astepte in liniste liderul/subliderul. 3: Sedinta, 26.03.2015, la ora 20:00 sa fiti in HQ ! Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati cu FactionWarn !
  9. 1: PREZENTA MAXIMA LA WAR, NU VREAU INVOIRI FACUTE! WAR: 1: Verdant II LS - Attack. Maine, 25.03.2015, la ora 21:15 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR ! Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati ! O sa fac EVIDENTA WAR iar cine nu vine o sa fie SANCTIONAT! PREZENTA MAXIMA SI FARA INVOIRI! 2: UPDATE REGULAMENT! AMENZI LA WAR / BONUSURI LA WAR / REGULAMENT LA WAR! 1: Cine are sub 1000 secunde pe turf primeste 5,000$ amenda. 2: Cine ia WORST primeste 5,000$ amenda. 3: Cine ia BEST primeste 10,000$ bonus. 4: Cine merge RAMBO primeste Faction Warn. 5: Cine nu da ARME la war primeste Faction Warn. 6: Cine nu asculta de RANK 4+ primeste Faction Warn. 7: Cine face mai mult de -10 primeste Faction Warn. 8: Daca un membru este AFK la war si nu a anuntat pe /f va primi Faction Warn. Daca cumva vrea sa stea AFK, anunta pe /f si facand o DOVADA cu ce a spus, aceasta regula se aplica doar daca stai mai mult de 5 minute, daca stai mai putin de 5 minute dai un SMS liderului. 9: Membri vor merge doar cu o masina de 4 locuri, toate locurile trebuiesc ocupate, exceptie facand cazurile cand liderul/subliderul anunta pe /f ca poti veni singur, cine nu respecta aceasta regula va fi sanctionat cu Faction Warn. ATENTIE: Membrii mafiei au dreptul la 2 invoiri pe saptamana. De asemenea, sedinta va fi anuntata de catre lider/sublider cu 2 zile inainte. In fiecare zi de war, membrii trebuie sa fie prezenti in HQ si sa astepte in liniste liderul/subliderul. 3: Sedinta, 26.03.2015, la ora 20:00 sa fiti in HQ ! Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati cu FactionWarn !
  10. ZEU NOSTRU

    @Naga, Demisie acceptata, pentru ca nu ai 2 saptamani in factiune primesti 60/60 FP. @MiDoU, Resignation accepted.
  11. @Bionutz, Hosted123 nu primeste nimic de data asta. VladikFTW primeste 1/2 AV pentru limbaj. @WhiteGold, LucaCiprian12, CristianRusu13 si Andrei69Chirila primesc cate 1/2 AV pentru DM. @sQuiZzY, Soul primeste 2/2 AV pentru limbaj extrem de vulgar. @Deliora N0B, Dovada nu e buna.
  12. ZEU NOSTRU

    @George Toporash, ShakeYourBooty2 primeste 1/2 AV la gangul Verdant Family pentru DM + DB. @Bogdan 27, ExTaZzy_16 primeste 1/2 AV la gangul Verdant Family pentru DM. @PresuPusu S4F, $$Valentinbos$$ primeste 1/2 AV la gangul Verdant Family pentru DM. ChisCristi primeste 1/2 AV la gangul Verdant Family pentru DM. @CrazyBoy69, Aici e Verdant Family RPG1 nu RPG2. @sQuiZzY, Aici se posteaza Black Listu S.I LS - http://forum.b-zone.ro/topic/263378-verdant-family-factiuni-protejate-protected-factions/
  13. Nick: [uS]TanTu Rank: Leader Membrul sanctionat: [pD]BonZy Motiv: Acumularea a 4/4 absente la war. Sanctiune: FW Dovada: Rpg.B-Zone.Ro / Evidenta war-uri. Alte precizari: Bafta. Nick: TanTu[ToV] Rank: Leader Membrul sanctionat: Flv_Laur si Team_Ionut Motiv: Nu au mai intrat de 3 zile fara cerere de inactivitate. Sanctiune: Demitere Dovada: RPG.B-Zone.ro Alte precizari: Bafta!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.