Jump to content

Cristiano RMA

Member
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Andrei

Cristiano RMA's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

1

Reputation

  1. Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa
  2. Nick:HipoRtf Level:23 Vârstă (reală):14 Sex (real):Masculin. Vechime pe server:1 an, cu o pauza. Poză cu /stats: http://imgur.com/EylanIr Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Pentru a ajuta playeri de level mic, pentru a face eventuri no. Ce intenționez să fac pentru jucători:Event-uri,sa ii ajut cu bani, Tombole etc.
  3. Nickname:[MKE]HipoRtfLevel:20Sunt jucatorul cu numarul:42Alte precizari:Nu. Nickname:[MKE]HipoRtfLevel:20Sunt jucatorul cu numarul:42Alte precizari:Nu.
  4. Nickname:[MKE]HipoRtf Level:20 Sunt jucatorul cu numarul:42 Alte precizari:Nu.
  5. Nickname:w0rksh0p Level:14 Sunt jucatorul cu numarul:33 Alte precizari:Eu castig!
  6. Nick:w0rksh0p Factiune:Civil Level:12 Ce arma se afla in poza:m4 Alte Precizari:nu.
  7. Nick:Hackerr Rank:1 Doresc sa ma invoiesc de la:War Motivul:Am o problema in famile Numarul de invoiri:2 Alte precizari:Nu
  8. Nick:Hackerr Rank:1 Doresc sa ma invoiesc de la:war miercuri. Motivul:Plec la doctor. Numarul de invoiri:Prima. Alte precizari:Scz ca nu am facut miercuri dar am aflat cand am venit de la scoala si nu am avut timpe scz din nou.
  9. Nick:Hackerr Rank:1 Data:28.11.2013 Screenshot cu scorurile pentru war-urile de Luni:- Screenshot cu scorurile pentru war-urile de Marti:Am intrat Screenshot cu scorurile pentru war-urle de Miercuri:Invoire Screenshot cu scorurile pentru war-urile de Joi:http://postimg.org/image/5r6wdczer/ http://postimg.org/image/4bs02sb43/ Scorul total:Kills 6 Deat 17
  10. Nick:Hackerr Level:8 Faction:- RPG Bar:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.