Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Seby123

Member
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Real name
    Seby

Seby123's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

8

Reputation

  1. Extreme09, boss. Am suspend pe celalalt cont nu stiu de ce ...
  2. Baaaaa, deschide topicu de invoiri ca azi nu vin la waruri !!!!
  3. Neata! Am venit de la scoala. ... Creca intarzii la primul war, multa bafta!
  4. 19:30-22:30. Cel mai bine, e multa monotonie in ganguri, astfel atmosfera va fi mai intensa. Si astfel pot ajunge la waruri si cei care invat dupa-amiaza si ies la 18:50/18:55/19:00 Ba kraft in pizda matii de ce ai votat la toate alea?
  5. Imi incarcati si mie va rog frumos jocul solitaire(Original) care se instaleaza odata cu PC-ul? Dau 3 de +!!!!!

    1. No account

      No account

      All-in-One Solitaire?

    2. Seby123

      Seby123

      Probabil, n usunt sigur. Acela care apare in games din Start, all programs, games, Solitaire(Nu Spider solitaire)

    3. Seby123

      Seby123

      Probabil, n usunt sigur. Acela care apare in games din Start, all programs, games, Solitaire(Nu Spider solitaire)

  6. Imi incarcati si mie va rog frumos jocul solitaire(Original) care se instaleaza odata cu PC-ul? Dau 3 de +!!!!!

  7. Imi incarcati si mie va rog frumos jocul solitaire(Original) care se instaleaza odata cu PC-ul? Dau 3 de +!!! Repede va rog frumos!

  8. Imi incarcati si mie va rog frumos jocul solitaire(Original) care se instaleaza odata cu PC-ul? Dau 3 de +!!! Repede va rog frumos!

    1. Seby123

      Seby123

      Cum pula mea? Nu poti sa-l uploadezi pe o lpagina? Da-o dracu de treaba frate ...... E un joc. Eu l-am sters in plm si am nevoie de el acuma.

  9. Am pus, am pus si hoodlum acum asa mi-a zis cineva. Tot lafel, la jumatatea barii albe imi da crash!
  10. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici.
  11. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici.
  12. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici.
  13. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici.
  14. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici.
  15. Salut, stiti ce sa fac ca sa rezolv aceasta problema? Gta-ul + samp-ul sunt dabea instalate. Am avut inca o problema inainte sa mearga nu avea D3DX9_25.dll si l-am luat de pe net, l-am pus in folder, am pornit samp.exe, am dat sa ma loghez, se incarca jumatate din acea bara alba iar dupa aceea imi da crash. Moduri nu am. Multumesc! Va rog sa ma scuzati ca postez aici. Felicitari Sarpe pentru lider!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.