Jump to content

Hendrix

Member
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

About Hendrix

  • Birthday 02/20/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.b-zone.ro
  • Skype
    Nu folosesc

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Filiasi, Dolj.

Previous Fields

  • Real name
    Nicola Andrei

Recent Profile Visitors

619 profile views

Hendrix's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

0

Reputation

  1. Hendrix

    Salutare! N-am mai postat de ceva timp pe aici. Am avut probleme in cadrul familiei dar s-au rezolvat. Ne vedem in joc, pe la 08:30 ma pun sa fac comenzi. Bafta la comenzi tuturor!
  2. Hendrix

    @, - Mult succes in viata reala Mokka! Buna dimineata colegi, eu ma pun sa scriu si sa invat la franceza, azi am lucrare. Ne vedem in joc.
  3. Hendrix

    Eu merg la culcare, a fost o zi extrem de grea la scoala, la fel va fi si maine. Metaphour - Bafta mai departe, desii te-am prins doar o saptamana in factiune ai facut o buna impresie, te vei descurca de minune in LVPD. Bafta la comenzi tuturor!
  4. Hendrix

    -Noapte buna, merg si eu la somn! Maine e o zi destul de grea la scoala, sper sa-i fac fata cu bine. De maine doresc sa fiu mai serios si activ pe SA:MP, sa nu mai fac 5-10 comenzi si sa ma pun AFK. Sper ca voi reusii, doresc performanta in aceasta factiune. -Ne vedem maine, bafta la comenzi tuturor!
  5. Hendrix

    Buna dimineata colegi! Pana pe la 14:00 am treaba, trebuie sa merg la meciul echipei locale de fotbal. Ne vedem mai tarziu!
  6. Hendrix

    Salut! Acum am venit de la scoala, relaxxx. Intru in joc imediat, bafta la comenzi!
  7. Hendrix

    Buna dimineata! Tin sa-i felicit pe toti care au luat rank-up, sper sa ramaneti cat mai mult timp in aceasta factiune!
  8. Hendrix

    Salutare colegi! Acum am venit si eu de la meci, ne-au terorizat aia 10-8 (Fotbal de sala) Ne vedem in joc, bafta la comenzi!
  9. Hendrix

    Salutare colegi! Acum am venit si eu de la liceu, ma pun sa fac comenzi pana la 21:00 si apoi ma uit la meci. :> Bafta la comenzi tuturor!
  10. Hendrix

    Baieti, eu merg la culcare, imi pica ochii in gura. Noapte buna tuturor! A fost o zi foarte buna la capitolul comenzi, sper sa continue tot asa. Bafta tuturor la scoala/liceu.
  11. Hendrix

    Salutare colegi! Acum am venit de la liceu, intru imediat in joc si ma pun sa fac comenzi toata seara. Felicitari macabru pentru sub-lider, sper sa ai o longivitate cat mai mare in aceasta functie pe care o meriti pe deplin.
  12. Hendrix

    Noapte buna colegi, eu merg la somn, maine este o zi destul de grea la scoala. Bafta tuturor celor care au dat simulari, sa luati toti 10.
  13. Hendrix

    Buna seara! Acum am venit si eu de la liceu, o zi foarte grea pentru mine. Intru imediat in joc, spor la comenzi!
  14. Hendrix

    Noapte buna baieti, maine am mult de invatat si de scris, cred ca nu voi intra de dimineata. Ma simt foarte bine in LV Taxi, este probabil sa raman alatur de aceasta factiune foarte mult timp, dar nu vorbele conteaza, ci faptele. Ne vedem maine in joc, bafta la comenzi tuturor!
  15. Hendrix

    Salutare! Eu sunt noul vostru coleg, Hendrix..Sper sa raman in aceasta factiune cat mai mult timp posibil. Bafta la comenzi tuturor!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.