Jump to content

AlliyN

Member
  • Posts

    215
  • Joined

  • Last visited

About AlliyN

  • Birthday 02/21/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Romania - Craiova

Contact Methods

  • Skype
    Alin Dobre - fb
  • Instagram
    alindobre2001

Previous Fields

  • Real name
    Alin

Recent Profile Visitors

483 profile views

AlliyN's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

2

Reputation

  1. T/C va rog, am rezolvat problema. Am descarcat un program care detecteaza driverele si le-am descarcat, am dat restart si a mers.
  2. Faza e ca daca intru in Manager Dispozitive -» Sound, video and game controllers am acolo doar: Audio afisaj Intel® si Realtek High Definition Audio, altceva nu am.
  3. Nume : Alin Ce problema ai ? : Salut, am niste casti plantronics si nu stiu de ce nu merg. Daca le bag in laptop nu se aude nimic in ele, dar in schimb sunetul se aude in boxele laptop-ului, eu cred ca imi trebuie driverele, daca e asa va rog sa imi dati un link cu driverele de la casti ca eu nu am gasit. De cat timp aveti problema respectiva ? : De cand le-am luat. Screenshot : Aici aveti un link cu castile http://imgur.com/Ske4fh7 Alte precizari : Sper ca ma puteti ajuta in privinta asta
  4. Nume : Alin Ce problema ai ? : Mi-am download-at windows 7 ultimate si cand il instalez mi se deschide un dreptunghi care se numeste "Install Windows" si imi spune ca "Windows Setup experienced an unexpected error. To install Windows, restart the instalation." Am dat restart la instalare de 1000 de ori, inclusiv la laptop. De cat timp aveti problema respectiva ? : De cand am cumparat laptop-ul, el a avut windows 8 si de aici incep sa trag concluzia ca functioneaza doar cu win 8. Screenshot : Scuze dar nu am buton pe tastatura cu care sa fac SS sau program. Alte precizari : Daca problema e de la windows 7, adica e vechi sau alte chesti va rog sa imi lasati un link de download tot cu windows 7, dar unul care sa mearga. Multumesc pentru tot tuturor care vreti sa ma ajutati !
  5. Nick-name: WolfeNsteiN. Rank: 1 Ma invoiesc de la: war Motivul pentru care nu pot veni: Maine am test la mate. Data: 20/11/2014 Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): Asta este prima. Alte precizari: Urati-mi bafta
  6. Salut baietii, abea astept war-urile din seara asta acum ca chang ( the big noob ) a iesit din mafie xD
  7. Neata colegi, acum m-am trezi si eu din beția de aseara
  8. Nick: WolfeNsteiN. Rank: 1 Nick-ul celui reclamat: Arrogance Bara RPG (cea mica) a celui reclamat: Descrierea situatiei: Dupa ce am livrat niste materiale vine asta si ma omoara Dovezi (Screenshot/video): http://imgur.com/ofUR2JO
  9. Salutare baietii, intru si eu in joc peste 40 minute o sa vorbim acolo.
  10. Alexandrew mai bine fa raport pt arms dealer ca astia abea daca iti dau un m4 la war. Cine e de acord sa lase reply cum ca vrea sa se faca raport pentru arms dealer !
  11. @ Nu am instalate driverele video. Daca vrei sa vezi mai exact ce am downloadez teamviewer si te uiti
  12. @ 1. Eu nu am CD de la laptop si nu stiu pe ce programe functioneaza latpop-ul. 2. Am download-at un windows si cand sa il instalez nu imi arata optiunea de a sterge System (C:) asa ca ori imi trebuia un program cum care sa pot sterge ce e in System C ori windows-ul este vechi.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.