Jump to content

BadDriver ENB by Robert

Member
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

About BadDriver ENB by Robert

  • Birthday 07/24/1998

Contact Methods

  • Website URL
    http://robertenbseries.tk/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    București
  • Hobbies
    Programare, Design, IT, Fotbal

Previous Fields

  • Real name
    Robert

Recent Profile Visitors

565 profile views

BadDriver ENB by Robert's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

40

Reputation

  1. BadDriver ENB by Robert

    Multumesc! Ai zis un mare adevar acolo, ma bucur ca mai sunt si persoane care gandesc lucid pe aici si n-au creierul plin cu muci sau tot felul de rahaturi!
  2. BadDriver ENB by Robert

    Bai ''regizorule'', vad ca te de cand ai inceput sa faci povestioare pt. clanuri care abia prind 75 vizualizari te crezi expert....Ti-a zis bine in clipul ala Mosnegutzu, ce ai facut tu acolo era o laie plictisitoare. Ce am facut eu aici are alt scop, de prezentare. E normal ca totul sa fie mai lent. Daca stii sa faci clipuri in samp, nu inseamna ca esti regizor 1. Eu am vrut sa fie camera mai lenta, detaliile se observa mai bine. Nu inteleg unde vezi tu ca sta pe loc, inafara de acele ''time-lapse-uri'' in care asa trebuie sa stea camera ca sa se observe. Eu nu am facut clipul asta ca o povesta de-a ta plictisitoare despre 5 gangsteri care se omoara intre ei si se duc sa ajute pe nu stiu cine. E o prezentare, totul trebuie sa fie mai lent ca sa se vada bine detaliile. 2. Nu mai spune... 3. Gresit, doar culoarea e la fel => Comentariu sa mai fie acolo ceva de zis. 4. N-ai incercat nici V6 ( ca nu-ti permite PC-ul, tu ai zis ), iar V7 ca inca nu e online. Chiar si in clip se vede o diferenta destul de mare intre el => Comentariu sa fie acolo ceva de zis. 5. Ai dreptate, mersi. => Singurul comentariu bun Nu.
  3. BadDriver ENB by Robert

    Da, defapt site-ul acela este tot al meu, mai precis al tatalui meu si il administrez impreuna cu el. Deocamdata este inchis, facem niste schimbari...
  4. BadDriver ENB by Robert

    Titlul clipului: ENB for GTA San Andreas working on SAMP V7 by Robert Gen: Prezentare Data: 04.07.2014 Scurta prezentare: In acest clip am prezentat noul meu ENB pt. SA-MP, si ultimu. Link:
    1. No account

      No account

      Daca l-ai pune acum link-ul ar fi excelent, vreau sa il incerc...provoaca crash?

       

    2. Skyntei

      Skyntei

      Cum crezi, la cei 690 de abonați, va face un modpack care să provoace crash ? :)

  5. BadDriver ENB by Robert

    Sa nu mai faci niciodata recomandari.... Asta e perfect pt gaming: ( configuratie facuta de mine ) http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/919607/ Daca mai pui vreo 50-60 lei, intra HDD de 1TB. Monitor iei cand mai strangi aproximativ 450 lei.
  6. BadDriver ENB by Robert

    Poate acum ca ti-a zis toata lumea ca engleza ta nu seamana cu a celorlalti vei folosi limba romana sau un dictionar. Degeaba o dai tu cu replici " am stat 5 minute", sau " nu conteaza asa mult", ba conteaza, replicile alea descriu clanul si clipul. Iti sugerez sa stergi clipul si sa refaci replicile.
  7. BadDriver ENB by Robert

    Da, insa eu ziceam in contextul in care l-a folosit el.
  8. BadDriver ENB by Robert

    Nu exista ''peoples'', n-are plural....Mai bine il faceai in romana sau daca nu, foloseasi si tu macar google translate, poate nu mai era nici expresii de genul ''while working, a farmer'', acolo trebuie ''while they were working, a farmer''.
  9. BadDriver ENB by Robert

    Nu-ti iei nici-o placa video, tu ai slot AGP, nu se merita investitia iar placile video sunt foarte slabe. Mai bine strangi cam 700 de lei si schimbi cu totul platform iar de la pc-ul actual folosesti doar carcasa, hard-diskul si dvd-writer. In 700 de lei poti lua: un Pentium G3220 Dual Core pe la 200 lei, care este pe Haswell si bate multe procesoare de generatie mai veche cu mai multe nuclee ( am spus doar daca vin expertii care se uita doar la frecvente si nuclee ), o placa de baza decenta pe la 150 lei, 8gb ram ddr3 pe la 300 lei si o sursa pe la 150 lei ( deoarece cred ca ai o prastie de sursa si risti ca sistemul sa faca poc oricand ), si ramai pe integrate ( care e oricum mult mai buna fata de ce ai acum ) pana strangi cam 500-600 lei si iti iei o GTX 750TI si nu o sa mai ai treaba cu jocurile multa vreme ( asta daca nu vrei detalii maxime pe 1080p ). Dar necesita o investitie de 1200-1300 lei. PC-ul tau e antic oricum, nu cred ca e mult sa dai 1200-1300 lei intr-un PC, mai ales daca tu il ai pe Acela de 7-9 ani. Consider ca daca tu o sa mai bagi inca 100 lei intr-o placa de baza si inca 100-250 lei intr-o placa video, sunt bani aruncati pe geam si o sa fii dezamagit de performanta...Crede-ma, incearca sa vinzi ce poti de acolo, in curand o sa mai pice ceva din el oricum.
  10. BadDriver ENB by Robert

    E moarta daca zici ca pana acum facea asa iar acum nu mai vrea deloc. Oricum, e o placa care valoreaza 50 lei, ia alta.
  11. BadDriver ENB by Robert

    Ce comentariu tampit...Suntem in 2014, ai nevoie de un PC mai slab decat mediocru ca sa folosesti fraps+enb in gta san andreas. Daca tu ai placa video ''nvidia gefors de 2gb frate'' e treaba ta ca iti alegi componentele dupa un marketing ieftin si te miri de ce iti merge totul ca un cur, desi ''are 2 gb''. Marele ajutor nu vine din partea pc-ului, tu il pui sa faca ceva, nu invers. Si despre clip: Arata bine, insa ar arata mai bine un alt font, gen Stencil, poate bolduit si cu un contur negru. Si cauta un mod ca sa inlocuiesti texturile strazilor din gta san andreas, care arata infect, mai ales inafara oraselor.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.