Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Z E R O

Member
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

About Z E R O

  • Birthday 01/05/1996

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iasi
  • Hobbies
    Bussiness

Previous Fields

  • Real name
    Daniel

Z E R O's Achievements

Contribuitor

Contribuitor (4/14)

7

Reputation

  1. Salut băieți,de astăzi sunt noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem și să facem treabă bună împreună.
  2. Se pare că a venit momentul în care și eu trebuie să plec. Sper să ajungeți cât mai departe,poate chiar și în exteriorul LV-ului. Mult succes tuturor membrilor RDT,mi-a părut bine să fac parte din acest colectiv.
  3. Back in bussiness!

  4. Salut băieți,am terminat și eu cu inactivitatea, văd că s-au schimbat multe. Bun venit celor cărora nu am apucat să le spun. Ne vedem in-game.
  5. Contra, unde este intimitatea mea? Nu sunt de acord sa intre un strain in PC-ul meu.
  6. Neatent,ca de obicei

  7. Don't put questions in Arms Dealer topic, you have Discussions for that. Destema said that we don't need anymore to post on forum the arms report.
  8. Am ieșit,nu mai spun nimic pentru că la nervi omul reacționeaza cum nu trebuie. Felicitări pentru primul war. Noapte bună. @South Max +1
  9. Salut băieți,care mai e treaba pe aici? Nu ești singurul,și eu abia aștept vara.Eu nu sunt elev model și las invățatul pe final de semestru. Luăm teritorii azi.
  10. Salut baieti,abia ce am venit de la scoala. Ne vedem mai tarziu in-game. @EuroStar Esti genial, nu mai pot de ras
  11. Ma bag la invatat ca maine am un test important la economie si pana acum nu stiu mare lucru. M-am uitat la cateva inregistrari,nu am gasit mare lucru.Ma uit maine mai bine si rezolvam noi si cu proxenetii astia. Noapte buna.
  12. Salut baieti,abia ce am terminat si eu orele. Ma bag la invatat,ne vedem la war. Welcome
  13. Salut dragoni,abia ce am venit de afara. Care mai e treaba pe aici? Tu esti Vladimir Putin?
  14. Contra Cu acest update e ca si cum ai fi inchis intr-o cusca,izolat fata de ceilalti. In 2 ani de stat in mafii nu am avut probleme cu hitmen sau civili care sa ma deranjeze cu adevarat. Faza cu elicopterele si interventia politistilor la war se poate implementa si fara VirtualWorld
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.